kndınızı nasıl atıosnzO numarayı ben de yaptım 2 kere.Bir de hamileydim. Deliye dönmüştü ne yapcağını şaşırmıştı.
Napcan bacım başka türlü baş edemiyosun ki bu cinslerle:)
benm sınırlennce gozum donuyoİyi bari tek değilmişim sevindm :)))
Senin yaptığın benimkinden beter :)) Ben sakin sakin bayılıyorum :)
Şok üstü şok :|Niçin bu kadar taviz verdinn yaa ben çatlarım sinirimden.. Zaten benimkiler öyle birşeyi teklif edemezler dile getiremezler. Çünkü cevabını bildikleri soruyu sormak istemezler yada terslenmek istemezler Kocan sana bağırıyorsa sen 10 katı bağır. Baktın olmuyo o daha üste çıkıyor. o odadan çık atıver kendini yere bayılma numarası yap :)))) Yani ben öyle yapıyorum çenemin yetişmediği yer olursa ki çok nadir bayılıveriyorum yalandan :))))
O numarayı ben de yaptım 2 kere.Bir de hamileydim. Deliye dönmüştü ne yapcağını şaşırmıştı.
Napcan bacım başka türlü baş edemiyosun ki bu cinslerle:)
ay cok guldum cok fenasın bu alımde benı guldrdun ya helal olsun
ay bn buyuk kavgalarda herseyı parcalıorm 1 lap top 2 iphone orjınal parfumler saat vs vs
ay sayamıcagım kadar
elıme gecenı camdan atıorm suratına atıorm elımde ne varsa
üstüne cıkıp zıplıyorm hem aglıyorm
esımde guluyo
uyuz oluyorm
çok güldüm:) benim de telefon tabak kırdığım çok oldu bi de bayılmayı deneyim:) ya da doğum sancım tutsun:) eşime çok şey söyledim şimdiye kadar anlamadı sıra kayınvalidemle konuşmakta.gelecez diyince planımız var diyecem gerçi kayınvalidem çok hassas daha ağzımı açmadan bayılır hasteneye filan kaldırırlar.
kız belkı dılı tutulur şokla sende rahat edersınnnnçok güldüm:) benim de telefon tabak kırdığım çok oldu bi de bayılmayı deneyim:) ya da doğum sancım tutsun:) eşime çok şey söyledim şimdiye kadar anlamadı sıra kayınvalidemle konuşmakta.gelecez diyince planımız var diyecem gerçi kayınvalidem çok hassas daha ağzımı açmadan bayılır hasteneye filan kaldırırlar.
kndınızı nasıl atıosnz
pat dıe atamam ben yumusak bıyeremı atıosnz aha oretın kız bıgun lazm olursa yaparımayılma ısı nasıl oluyo sonra tokat mokat atasrsa valla döverim
çok kotusun yaBen hamileyken bayıldığımda:) koliler vardı bir odanın köşesinde.
Tesadüfen o odada ağlıyordum
Dedim şuraya düşüvereyim kartonların üstüne.
Ben zaten genelde başka odada bayılıyorum
O koşarak geliyo ne oldu diye.
Ben hamileyken bayıldığımda:) koliler vardı bir odanın köşesinde.
Tesadüfen o odada ağlıyordum
Dedim şuraya düşüvereyim kartonların üstüne.
Ben zaten genelde başka odada bayılıyorum
O koşarak geliyo ne oldu diye.
koptum ya koptumTabikii bende başka odada bayılıyorum :) Aynı odadayken böyle gözlerimi felan kapatıyor gibi oluyorum odadan çıkınca münasip bir yerde yavaşça oturuyorum yani bayılmış oluyorum :))))
koptum ya koptum
kız belkı dılı tutulur şokla sende rahat edersınnnn
dıllerı tutulsa yetrkızı bigün süpriz yaptı da kadını kendine getirmedik konuşamadı bi süre:) ben konuşsam dili tutulur kesin.dün eşim yine annem nezle olmuş bi arada konuş dedi arayamam dedim. nezle bile kadın için büyük rahatsızlık. allah hastalık vermesin.. onu psikoloğa götürmek lazım aslında hepsini tümden götürelim.. baya sorunlu kayınvalide var.
kızı bigün süpriz yaptı da kadını kendine getirmedik konuşamadı bi süre:) ben konuşsam dili tutulur kesin.dün eşim yine annem nezle olmuş bi arada konuş dedi arayamam dedim. nezle bile kadın için büyük rahatsızlık. allah hastalık vermesin.. onu psikoloğa götürmek lazım aslında hepsini tümden götürelim.. baya sorunlu kayınvalide var.
Valla önceden böyle kavga büyüyünce eşim ay kalbim sıkışıyor felan derdi o yapardı yani bende hemen susardım korkudan aşkım iyimisin tamam sakin ol derdim. Baktım bu hep böyle yapıyor. Taktik değiştirdm o yapmadan ben yapıyorummmm Yihuuuuu
bnmkıde nefes alamıo su ıstıo:18:Geldi kaldırdı yerden ama ben dokunur dokunmaz bir tarafta ayılma numarası yapıyorum.Yoksa sonra zor oluyo ayılmak.Götürüyo kollarımdan tutup koltuğa.
Kolonya felan getiriyor, yüzümü yıkıyo felan işte.
bnmkıde nefes alamıo su ıstıo:18:
gercı bız artık buyuk kavga etmıoz ılk 1 2 aydı
ama olursa yapcam
:)))) Yok kız büyük kavgalarda kullanıyorum bunu o yüzden ciddi olunuyor ya gülmüyorum :)) Ama olduda hadi güldm bu sefer bi güler bi ağlarım delirdim numarası yaparım
oda bırseymı bnm kaynanam gelın bu aksam amelıyat olcam dedı bnde telaslandım anne pıjama neyın getrımmı dedım falan nasıl talaslanıom ölürse esım cok uzulur dıye cunku babasını yenı kaybett:) Şaka gibi resmen. Nezle olmuş ara :) Gerçi geçen hafta annemlerdeydm fatih aradı hastaneye acile gidiyorum babam hastaymış diye ben indim hemen bende geleym dedm birşey oldu zannettim. Meğerse gripmiş :))) Acile gttik yani Kalp kriziyle eşit değerde allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?