eşimden de ailesinden de soğudum...

O numarayı ben de yaptım 2 kere.Bir de hamileydim. Deliye dönmüştü ne yapcağını şaşırmıştı.
Napcan bacım başka türlü baş edemiyosun ki bu cinslerle:)
kndınızı nasıl atıosnz
pat dıe atamam ben yumusak bıyeremı atıosnz aha oretın kız bıgun lazm olursa yaparım ayılma ısı nasıl oluyo sonra tokat mokat atasrsa valla döverim

İyi bari tek değilmişim sevindm :)))

Senin yaptığın benimkinden beter :)) Ben sakin sakin bayılıyorum :)
benm sınırlennce gozum donuyo
esım dıokı bı suru masraf cıkarıosn her kavgada

kız yep yenı seyler camda n asa ucuyo 19. kattan

oh ama bı rahatlıomkı ona zarr verınce

sızde yapın kız

çok güldüm:) benim de telefon tabak kırdığım çok oldu bi de bayılmayı deneyim:) ya da doğum sancım tutsun:) eşime çok şey söyledim şimdiye kadar anlamadı sıra kayınvalidemle konuşmakta.gelecez diyince planımız var diyecem gerçi kayınvalidem çok hassas daha ağzımı açmadan bayılır hasteneye filan kaldırırlar.

O numarayı ben de yaptım 2 kere.Bir de hamileydim. Deliye dönmüştü ne yapcağını şaşırmıştı.
Napcan bacım başka türlü baş edemiyosun ki bu cinslerle:)

:))) Bende buna çok güldmm Sen deki anneciğimm sen yarın hastaneye git acilin önünde bekle seninle birşey konuşcam. Böylece zaten hastanede olcağı için derhal müdahele yapılır Ohh hiç birşey olmaz :))

kız belkı dılı tutulur şokla sende rahat edersınnnn

kndınızı nasıl atıosnz
pat dıe atamam ben yumusak bıyeremı atıosnz aha oretın kız bıgun lazm olursa yaparım ayılma ısı nasıl oluyo sonra tokat mokat atasrsa valla döverim

Ben hamileyken bayıldığımda:) koliler vardı bir odanın köşesinde.
Tesadüfen o odada ağlıyordum
Dedim şuraya düşüvereyim kartonların üstüne.
Ben zaten genelde başka odada bayılıyorum
O koşarak geliyo ne oldu diye.

çok kotusun ya
sonraa nasıl oluyo gelıo senn gozler kapalı

naptı

nasıl ayıldın

Tabikii bende başka odada bayılıyorum :) Aynı odadayken böyle gözlerimi felan kapatıyor gibi oluyorum odadan çıkınca münasip bir yerde yavaşça oturuyorum yani bayılmış oluyorum :))))

Eşinle açık açık konuş. Eşinle çözemiyorsan konuyu eşinin ailesiyle konuş. Daha yeni evli oldugunu, evliliğini yasayamadıgını söyle..

Geldi kaldırdı yerden ama ben dokunur dokunmaz bir tarafta ayılma numarası yapıyorum.Yoksa sonra zor oluyo ayılmak.Götürüyo kollarımdan tutup koltuğa.
Kolonya felan getiriyor, yüzümü yıkıyo felan işte.

koptum ya koptum

Valla önceden böyle kavga büyüyünce eşim ay kalbim sıkışıyor felan derdi o yapardı yani bende hemen susardım korkudan aşkım iyimisin tamam sakin ol derdim. Baktım bu hep böyle yapıyor. Taktik değiştirdm o yapmadan ben yapıyorummmm Yihuuuuu

Allah iyiliğinizi versin emi :))))))
bende gülmekten bayılacam hatunlara bak sen ne numaralar var

kız belkı dılı tutulur şokla sende rahat edersınnnn

kızı bigün süpriz yaptı da kadını kendine getirmedik konuşamadı bi süre:) ben konuşsam dili tutulur kesin.dün eşim yine annem nezle olmuş bi arada konuş dedi arayamam dedim. nezle bile kadın için büyük rahatsızlık. allah hastalık vermesin.. onu psikoloğa götürmek lazım aslında hepsini tümden götürelim.. baya sorunlu kayınvalide var.

dıllerı tutulsa yetr

:) Şaka gibi resmen. Nezle olmuş ara :) Gerçi geçen hafta annemlerdeydm fatih aradı hastaneye acile gidiyorum babam hastaymış diye ben indim hemen bende geleym dedm birşey oldu zannettim. Meğerse gripmiş :))) Acile gttik yani Kalp kriziyle eşit değerde allah muhafaza

bnmkıde nefes alamıo su ıstıo:18:
gercı bız artık buyuk kavga etmıoz ılk 1 2 aydı
ama olursa yapcam

:)))) Yok kız büyük kavgalarda kullanıyorum bunu o yüzden ciddi olunuyor ya gülmüyorum :)) Ama olduda hadi güldm bu sefer bi güler bi ağlarım delirdim numarası yaparım

Allah iyiliğini versin kızz senin şu yorumların yüzünden konudan ayrıldım resmen jinar cım sanada Allah sabırr versinn çookk zor bi durum daha 1 sene bile olmadan bu ne saygısızlıkk ve çirkinlikk bilmemm

oda bırseymı bnm kaynanam gelın bu aksam amelıyat olcam dedı bnde telaslandım anne pıjama neyın getrımmı dedım falan nasıl talaslanıom ölürse esım cok uzulur dıye cunku babasını yenı kaybett
gıttık saat 7 de aldık bunu hastaneye gttık
bekle bekle gelen gden yok cay ısmarlayın bana falan dıo anne dıorm yeme bısı amelıyaytta yenmez
sonra saatler gectı dedım ya bırıyle grs gelen gden yok bu satte amelıyatı olur
megerse saat 11 de tomogrofıye grcekmıs

bızı kandrmıs telas yapıp gıdelım dıye saatıde bılıomus aama bız onla olalım dıye 7 demıs saat 11 e kadar hastanede kaldık
kı esım kndı ıcın doktra gtmez bn kndım ıcın gtmem
cnku esım cok yogun bnı dısarı cıkar demem o gelınce dınlensın dıye
yaptgına bakın ya 3 ay falandı ewlenelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…