psikolojik danışman ise işini nasıl yapıyor bu adam?
yani psikolojik danışman böyleyse normal vatandaş ne yapsın
siz ondan maddi olarak daha mı çok kazanıyorsunuz acaba, bu öfkesinin altında yatan başka birşey olmalı, eziklik psikolojisi aşağılık kompleksi var gibi davranıyor sanki
bunlar sadece davranış değil karakteri de böyle belli kiO benden biraz daha fazla kazanıyor.Para acisindan sikintimiz yok tek derdimiz onun bu kaba davranislari
Disarda gorseniz melek gibi herkese anlayisliymis gibi .İnsanlari onemsiyor gibi davraniyor ve ben onun bu ikiyuzlu davranislarini gordukce tiksiniyorum
Yumruk attı dedikten sonra yanlış mı yapıyorum sorusunu sormanızı anlamıyorum. Ben erkeğim kadınlar söz dinliyor ne demek...Arkadaslar merhaba.Ben 9 aylik evliyim.Esimle ayni okulda gorev yapiyorduk ikimizde ogretmeniz.Esimle gorusmeye basladiktan 4 ay sonra nisan yaptik ve nisandan 5 ay sonra da evlendik.Evlenmeden once gayet anlayisli gibi konusan her konuda orta yolu bulmaktan bahseden esim evlenmeye yakin ve evlendikten sonra tamamen baska birisine dönüştü.Balayinda bile ruj sürüyorum diye beni aglatmisligi var.Kardesi de ayni il de ogretmen onunla biraraya geldigimizde Durduk yere kardeşinin yaninda beni azarlar hiçbir sebep yokken asagilamalrda bulunmaya baaladi.Artik kardesi bile dayanamayip abi ne yapiyorsun hic yoktan yengeme yukleniyorsun diyirdu.Ben de esime o anda neden boyle yapiyorsun bana böyle davranmani istemiyorum diyordum.Bu hareketini defalarca tekrarladi kac kere uygun dille konusmamam ragmen yine beni sucladi.O koyde buyumus ben sehirde büyüdüm uyum saglamaktan korktum bana destek olacagini soyledi ama evlendikten sonra tatillerde oraya gittigimizde ben her türlü uyumu saglamaya calisirken hicbir sekilde destek olmadi hatta yasadigim uyum sorunlarinda ne var yani ne abartiyorsun gibi kelimelr kullandi.isten geldigimde hemen yemek hazirlayip guzel vakit gecirelim diye ugrasirken o elinde telefon oyun oynuyordu.Soru sordugumda sohbet etmeye calistigimda oyunu bozulunca bana bagirip cagiriyordu.Artik her hareketimde veya sözümde onu sinirlendirmekten korkar olmustum.İlk basta tartismlarda ben bana boyle davraasina sasirmaktan tepki gosteremiyirdum.Kendim sakinlesmeye çalışıyordum cunku onda gonul alma diye bir olayda yoktu.Aradan 5 ay gectikten sonra ben de tartismalarda bagirip cagirmya ve ona serefsiz pislik insan gibi kelimeler kullanmaya basladim.Ben unlari kullaninca benim kollarimi bukmeye ve moratmaya bana yumruk atmya basladi.Ben yasadigim şokla ne yapacagimi bilemiyordum.Hicbir arkadasima anlatamiyordum.Aileme zaten soylemiyordum ki o da asla boyle bir sey yapmamai istemiyordu.Evlenmeden once kiyafetim ve makyajim neyse evlendikten sonra da oydu.Ama evlendikten sonra bunlar icin de biyuk kavgalar cikarmya basladi.Yapmayinca cevremdeki kadinlarin hicbiri kocasina boyle davranmiyor koca sözü dinliyor demeye basladi.Ve bana bu dediklerini dinlemiyirum diye sirret demeye basladi sen kötü kalplisin dedi.Yaptigim insani en ufak bir hata da bile beni azarlmaya ve ezmeye devam etti.Hala da ediyor.Tartismalardan sonra çoğunlukla ben gidip onunla sorunlarai vozmeye yonelik konusup kendi kendime gönlümü aliyordum ki ben suclu olmasam bile.Suclu olduklarimda zaten gonlunu hemen aliyordum.Ama o çoğunlukla tartismadan sonra hicbir sey olmamais gibi kenara cekilip telefonda oyun oynuyr gamsizca uzaniyor.Ve bunlari yapan kocam bir psikolojik danisman.Kisissel hijyenine de dikkat etmiyor ben uygun dille soylesem ile sen de ne titizsin biktim pimpirikligimden diyor.Titizlik dedigi yataga gelmeden once disini fircalamasini istemem.O kadar seyden sonra artik vucudum ve kalbim onunla birlikte olmayi istemiyordu ve kasiliyordu hâlâ da oyle.Ama artik bosanmayi düşünüyorum.Zaten bircok kavgamizda bosanmadan da bahsettik o da bende .Ama ben bu aralar hic olmadigim kadar kararliyim.Acaba yanlis mi yapiyorum.Boyle bir insan duzelmez diye düşünüyorum cunku insanin icinden gelmeli iyi davranmak.Kaldi ki ben kac kere uygun bir dille ifade ettim her seyi ama nafile.Fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaslar merhaba.Ben 9 aylik evliyim.Esimle ayni okulda gorev yapiyorduk ikimizde ogretmeniz.Esimle gorusmeye basladiktan 4 ay sonra nisan yaptik ve nisandan 5 ay sonra da evlendik.Evlenmeden once gayet anlayisli gibi konusan her konuda orta yolu bulmaktan bahseden esim evlenmeye yakin ve evlendikten sonra tamamen baska birisine dönüştü.Balayinda bile ruj sürüyorum diye beni aglatmisligi var.Kardesi de ayni il de ogretmen onunla biraraya geldigimizde Durduk yere kardeşinin yaninda beni azarlar hiçbir sebep yokken asagilamalrda bulunmaya baaladi.Artik kardesi bile dayanamayip abi ne yapiyorsun hic yoktan yengeme yukleniyorsun diyirdu.Ben de esime o anda neden boyle yapiyorsun bana böyle davranmani istemiyorum diyordum.Bu hareketini defalarca tekrarladi kac kere uygun dille konusmamam ragmen yine beni sucladi.O koyde buyumus ben sehirde büyüdüm uyum saglamaktan korktum bana destek olacagini soyledi ama evlendikten sonra tatillerde oraya gittigimizde ben her türlü uyumu saglamaya calisirken hicbir sekilde destek olmadi hatta yasadigim uyum sorunlarinda ne var yani ne abartiyorsun gibi kelimelr kullandi.isten geldigimde hemen yemek hazirlayip guzel vakit gecirelim diye ugrasirken o elinde telefon oyun oynuyordu.Soru sordugumda sohbet etmeye calistigimda oyunu bozulunca bana bagirip cagiriyordu.Artik her hareketimde veya sözümde onu sinirlendirmekten korkar olmustum.İlk basta tartismlarda ben bana boyle davraasina sasirmaktan tepki gosteremiyirdum.Kendim sakinlesmeye çalışıyordum cunku onda gonul alma diye bir olayda yoktu.Aradan 5 ay gectikten sonra ben de tartismalarda bagirip cagirmya ve ona serefsiz pislik insan gibi kelimeler kullanmaya basladim.Ben unlari kullaninca benim kollarimi bukmeye ve moratmaya bana yumruk atmya basladi.Ben yasadigim şokla ne yapacagimi bilemiyordum.Hicbir arkadasima anlatamiyordum.Aileme zaten soylemiyordum ki o da asla boyle bir sey yapmamai istemiyordu.Evlenmeden once kiyafetim ve makyajim neyse evlendikten sonra da oydu.Ama evlendikten sonra bunlar icin de biyuk kavgalar cikarmya basladi.Yapmayinca cevremdeki kadinlarin hicbiri kocasina boyle davranmiyor koca sözü dinliyor demeye basladi.Ve bana bu dediklerini dinlemiyirum diye sirret demeye basladi sen kötü kalplisin dedi.Yaptigim insani en ufak bir hata da bile beni azarlmaya ve ezmeye devam etti.Hala da ediyor.Tartismalardan sonra çoğunlukla ben gidip onunla sorunlarai vozmeye yonelik konusup kendi kendime gönlümü aliyordum ki ben suclu olmasam bile.Suclu olduklarimda zaten gonlunu hemen aliyordum.Ama o çoğunlukla tartismadan sonra hicbir sey olmamais gibi kenara cekilip telefonda oyun oynuyr gamsizca uzaniyor.Ve bunlari yapan kocam bir psikolojik danisman.Kisissel hijyenine de dikkat etmiyor ben uygun dille soylesem ile sen de ne titizsin biktim pimpirikligimden diyor.Titizlik dedigi yataga gelmeden once disini fircalamasini istemem.O kadar seyden sonra artik vucudum ve kalbim onunla birlikte olmayi istemiyordu ve kasiliyordu hâlâ da oyle.Ama artik bosanmayi düşünüyorum.Zaten bircok kavgamizda bosanmadan da bahsettik o da bende .Ama ben bu aralar hic olmadigim kadar kararliyim.Acaba yanlis mi yapiyorum.Boyle bir insan duzelmez diye düşünüyorum cunku insanin icinden gelmeli iyi davranmak.Kaldi ki ben kac kere uygun bir dille ifade ettim her seyi ama nafile.Fikirlerinizi bekliyorum
Neyin danışmanı bu adam. Diyelim ki küfür ettiniz vs tabi ki yanlış fakat size sakinleşmek için öneriler sunmalı. Size tavsiyem dayaktan sonra devam etmeyin. Yine de devam edeceksiniz hakaret vs noktasına getirmeyin sakin kalın.Aileme anlattim şiddet olayimdan sonra onlarda bosanmami istedi bu ilk seneden boyle davraniyirsa es olmaz dediler.Benim kollarimi morartip siddet uyguladiktan sonra konusmamizda hakaret edersen boyle olur dedi ben de bir sans daha verdim ama yine birkac tartismada boyle davrandı sonradan diger tartışmalarda siddet uygulamadi.Ancak yaptiklarindan gercekten pismanlik duyduğunu düşünmüyorum.Vicdanen ilerde rahatsiz olup pisman olmamak icin bosanmayi iyi tartip dusunmeye çalısiyorum
Benim eşim de köyde yetişmiş bir öğretmen ama dediklerinizin hiç birini yaşamadım. Zamanla düzelmez. Çekmemek lazım böylelerini. Salın gitsin meraya.
Yumruk mu?Arkadaslar merhaba.Ben 9 aylik evliyim.Esimle ayni okulda gorev yapiyorduk ikimizde ogretmeniz.Esimle gorusmeye basladiktan 4 ay sonra nisan yaptik ve nisandan 5 ay sonra da evlendik.Evlenmeden once gayet anlayisli gibi konusan her konuda orta yolu bulmaktan bahseden esim evlenmeye yakin ve evlendikten sonra tamamen baska birisine dönüştü.Balayinda bile ruj sürüyorum diye beni aglatmisligi var.Kardesi de ayni il de ogretmen onunla biraraya geldigimizde Durduk yere kardeşinin yaninda beni azarlar hiçbir sebep yokken asagilamalrda bulunmaya baaladi.Artik kardesi bile dayanamayip abi ne yapiyorsun hic yoktan yengeme yukleniyorsun diyirdu.Ben de esime o anda neden boyle yapiyorsun bana böyle davranmani istemiyorum diyordum.Bu hareketini defalarca tekrarladi kac kere uygun dille konusmamam ragmen yine beni sucladi.O koyde buyumus ben sehirde büyüdüm uyum saglamaktan korktum bana destek olacagini soyledi ama evlendikten sonra tatillerde oraya gittigimizde ben her türlü uyumu saglamaya calisirken hicbir sekilde destek olmadi hatta yasadigim uyum sorunlarinda ne var yani ne abartiyorsun gibi kelimelr kullandi.isten geldigimde hemen yemek hazirlayip guzel vakit gecirelim diye ugrasirken o elinde telefon oyun oynuyordu.Soru sordugumda sohbet etmeye calistigimda oyunu bozulunca bana bagirip cagiriyordu.Artik her hareketimde veya sözümde onu sinirlendirmekten korkar olmustum.İlk basta tartismlarda ben bana boyle davraasina sasirmaktan tepki gosteremiyirdum.Kendim sakinlesmeye çalışıyordum cunku onda gonul alma diye bir olayda yoktu.Aradan 5 ay gectikten sonra ben de tartismalarda bagirip cagirmya ve ona serefsiz pislik insan gibi kelimeler kullanmaya basladim.Ben unlari kullaninca benim kollarimi bukmeye ve moratmaya bana yumruk atmya basladi.Ben yasadigim şokla ne yapacagimi bilemiyordum.Hicbir arkadasima anlatamiyordum.Aileme zaten soylemiyordum ki o da asla boyle bir sey yapmamai istemiyordu.Evlenmeden once kiyafetim ve makyajim neyse evlendikten sonra da oydu.Ama evlendikten sonra bunlar icin de biyuk kavgalar cikarmya basladi.Yapmayinca cevremdeki kadinlarin hicbiri kocasina boyle davranmiyor koca sözü dinliyor demeye basladi.Ve bana bu dediklerini dinlemiyirum diye sirret demeye basladi sen kötü kalplisin dedi.Yaptigim insani en ufak bir hata da bile beni azarlmaya ve ezmeye devam etti.Hala da ediyor.Tartismalardan sonra çoğunlukla ben gidip onunla sorunlarai vozmeye yonelik konusup kendi kendime gönlümü aliyordum ki ben suclu olmasam bile.Suclu olduklarimda zaten gonlunu hemen aliyordum.Ama o çoğunlukla tartismadan sonra hicbir sey olmamais gibi kenara cekilip telefonda oyun oynuyr gamsizca uzaniyor.Ve bunlari yapan kocam bir psikolojik danisman.Kisissel hijyenine de dikkat etmiyor ben uygun dille soylesem ile sen de ne titizsin biktim pimpirikligimden diyor.Titizlik dedigi yataga gelmeden once disini fircalamasini istemem.O kadar seyden sonra artik vucudum ve kalbim onunla birlikte olmayi istemiyordu ve kasiliyordu hâlâ da oyle.Ama artik bosanmayi düşünüyorum.Zaten bircok kavgamizda bosanmadan da bahsettik o da bende .Ama ben bu aralar hic olmadigim kadar kararliyim.Acaba yanlis mi yapiyorum.Boyle bir insan duzelmez diye düşünüyorum cunku insanin icinden gelmeli iyi davranmak.Kaldi ki ben kac kere uygun bir dille ifade ettim her seyi ama nafile.Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?