Esimden bosanmayi düşünüyorum yanlis mi yapıyorum acaba

O benden biraz daha fazla kazanıyor.Para acisindan sikintimiz yok tek derdimiz onun bu kaba davranislari

Disarda gorseniz melek gibi herkese anlayisliymis gibi .İnsanlari onemsiyor gibi davraniyor ve ben onun bu ikiyuzlu davranislarini gordukce tiksiniyorum

Yani genel yapısı öyle değil. Istese bal gibi düzgün davranabiliyor insanlara. Bencede yol yakınken uzaklaşın bu adamdan. Bu terapiye felanda gitmez şimdi

Yumruk attı dedikten sonra yanlış mı yapıyorum sorusunu sormanızı anlamıyorum. Ben erkeğim kadınlar söz dinliyor ne demek...
Çok üzüldüm durumunuza.

Bu adamdan hemen kurtulun. O kadar aileniz sizi okutmuş, öğretmen yapmış, böyle bir adinin hakaret ve aşağılamalarına boyun mu eğeceksiniz?

Ya bu erkekler var ya.. Evlenene kadar yapmadık bırakmazlar evlendikten sonra nasıl değişiyorlar. İşte evlenmeyi düşünen kızlar okuyun da evlenmeden önce hemen hemen diye tutturmayın. İlişkinize en az 1,5 yıl verin ki karşınızdakinin ne mal olduğunu anlayabilesiniz...

Şiddet var.Hem de birkaç kere.
Sonra da hatasını kabul etmemiş.
Sizi suçlamış.
Daha ne bekliyorsunuz anlamadım?
Hamile kalmayı mı?!
Ayrılın.
Şiddet var hakaret var.Daha ne olsun?!
Eşiniz meslekdaşım, onun adına çok utandım.
Hamile kalmadan ayrılın.
Aşağılık kompleksi var.Sizin özgüveninizi de bitirir.
Şimdiden sinmişsiniz.Yapmayın.
Düzeltmeye uğraşmayın.
Ve böyle bir adamdan çocuk yapmayın.

Doğru düşünüyorsunuz.Kimse şiddete tahammül etmemeli.
Gidin açın davayı.

Son düzenleme:
Neyin danışmanı bu adam. Diyelim ki küfür ettiniz vs tabi ki yanlış fakat size sakinleşmek için öneriler sunmalı. Size tavsiyem dayaktan sonra devam etmeyin. Yine de devam edeceksiniz hakaret vs noktasına getirmeyin sakin kalın.

Bence sizin de psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Böyle bir adama katlandığınız için.
Lütfen bu konuyu. bi başkası yazmış gibi okurmusunuz..
Okuyun ki ne kadar vahim bir durum içinde olduğunuzu görün. Üstelik Öğretmensiniz!!

Balayında ruj sürüyorum diye sorun etti cumlesinden sonrasını okumaya bile gerek yok....doğru yapıyorsun

Benim eşim de köyde yetişmiş bir öğretmen ama dediklerinizin hiç birini yaşamadım. Zamanla düzelmez. Çekmemek lazım böylelerini. Salın gitsin meraya.

Zat3n o kadar yoruldum yiprandim ki artik ne vücudum ne psikolojim dayanmiyor.En kisa surede psikolojik destek almaya çalışacağım.Bir ilcede gorev yapıyorum saglik imkanlari kisitli tatili bekliyorum

Benim eşim de köyde yetişmiş bir öğretmen ama dediklerinizin hiç birini yaşamadım. Zamanla düzelmez. Çekmemek lazım böylelerini. Salın gitsin meraya.

Haklisniz galiba insanin icinde olacak merhamet ve insanlik.Nerde yetistigiyle ilgisi yok kaldi ki erkek kardesi ondan cok daha anlayışlı ve normal bir insan.Duzelmeyecegini biliyorum aslinda ama son cirpinislarim bi umit belki diyorum.

Hepinize teşekkür ediyorum görüyorum ki yanlis dusunce de degilim ama hâlâ yasadiklarimi kaldiramadigim icin inanamıyorum olanlara ve dogru karari vermekte zorlaniyorum

Siz boşanmazsanız ilerde sanki o boşanacak gibi geldi. Olmayacak bir evliliği neden ayakta tutmaya çalışıyorsunuz ki? Hiç bir şey sizden kıymetli değil. Zamanınızı bu adam için tüketmeyin değmez

Yumruk mu?
Kum torbası değilsiniz.
Tabi ki boşanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…