- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
cnm ne güzel anlatmışsin tesekkurederim ilgin icin deneyimlerinden yararlanicam .sende zor zamanlar yasamissin belli ki .cok mantıklısin maşallah insan zamanla öğreniyor bazi şeyleri.bi erkeği evlenmeden tanimak mumkun degil.hep uyi yanlarıni gösteriyor dobra foyalar ortaya çıkıyor ama is işten gecmis oluyor sevgide oluncs arada donup gidemiyorsun karsi tarafta bunu sezinkedim bittin işte hayat cekilmez oluyo..kaldi ki birde ailesiyle uğraş dur.ben önümü goremiyorum ki birgün bu adamdan cocuk yapmak istiyorum digergun bosanms lafları oluyor birgun bana yrmrk pisiriyor masalar kuruyor ertesigun senden nefret ediyorum diyor.tamamen sagliksiz bi iliski ..bu kadar yuz goz olmazdım simdiki aklim olsa.bosuna dememişler evlilikte olmazsa olmaz.saygi saygı hoşgörü diye bizde nerdee...
Rica ederim
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Ben bir boşanma yaşamış biri olarak konuşuyorum. Tam mana ile karar veremezsen hele ki seviyorsan çok yıpranırsın. Her evlilik sürecek diye bir şey de yok, kimse de boşanmak için evlenmez.
Gayem evli kalacaksan da, boşanacaksan da buna gerçekten hazır mısın? Diye tecrübelerimi anlatmak. Uzulme, hakkın da hayırlısı. Bak ben boşandım ama 2. evliliğim de çokta mutlu değilim. Ama evlenip mutlu olan da var. Onun bunun lafına bakma ve sen ne istiyorsan ve bunu gerçekten istiyorsan yap. Zorla kimsenin evliliği yürümez ya da boşanılmaz.
Benim eşim de aynısı dengesizin teki. Ama bak güzel bir noktaya değinmişsin ''Saygı ve hoşgörü'' bunlar bitmişse toparlamak daha da zor oluyor. Hemen pes etme ama taviz vermeden. Sana git sadece kendinden ödün ver diyemem. Karşılıklı olmalı her şey.
Ben boşanmadan önce paralandım son 1.5 sene ilk eşim cemaate kapılmıştı. İşi gücü orasıydı benimle ilgilenmiyordu. İşe giderdi, gelirdi sohbete giderdi ve eve gelir yatardı
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Ben kangren olmuş bir parmağı umut olmasa da yaşatmaya çalıştım, çaba gösterdim. Baktım ki kangren ilerledi ve bedene yayılmasını engellemek için tek çare o parmaktan kurtulmaktı kestim bitti. Şimdi kangren olan parmağımı kestiğime mi üzüleyim? Yoksa bütün bedeni mi sarmadı kurtuldum diye mi sevineyim? Dedim. Dediler ki iyi yaptın o zaman..
Üzüleceksen, yıparanacaksan şimdi yıpran bunu bitmesine öteleme. vicdanın bu ilişki için her şeyi yaptığını sana söyleyecek ve daha pozitif olacaksın.
Bundan önceki sıkıntıların da '' eyvah! ben bu sıkıntıyı nasıl atlatırım? Çok zor ben baş edemem'' dediğin şeyler geçip gitmedi mi? Düşün bakalım ???
Aklına gelmiştir muhakkak. Bak bu da geçecek ama yaşadığın sürece başına yine sıkıntı gelecek ve hep aynı şeyi diyeceğiz. '' Bunu nasıl atlatırım? Bu günler geçer mi? Öyle ya da böyle geçecek merak etme
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)