merhaba ben eşimi çok sevmeme ragmen artik sacma saoan davranışlarına dayanamıyorum ona olan sevgimden emin ve istediği şekilde davranmaktan çekinmiyor cok üzülüyorum beni ailemin yanına yazliga göndermiyor kiskandigi icin kendisi yurtdışında gorevde.ailesuyle görüşmüyorum zateb onlar dolduruyor oda buba izin veriyor malesef.erkek kardesi uzerime yurudu bana vurmaya kalktı bundan 8 ay once bir tartışmada bende butun ipleri kopardim onlarla bizi hep ayirmak icin mücadele verdiler bende görüşmeyi kesmistim simdi esim yokken kardesi gelicekmis benim ustume saldiran adam yani ben onlari agirlayacakmisim gezdjrecekmisim utanmadan benden bunu istedi hayir degince madem anahtari ver onlar orda kalsin sen ailenin yanina git dedi bana tabi yazlik haric yani diger eve git dedi.emri vaki.cesmeye tatile gelceklermis ev lazimmis bizde izmirdeyiz ben yokken evime gelceklerdi tamam dedim ama suan ailemin aydindaki evimdeyim iki gun istedim anahtari teslim etmek icin kabul edilmedi ben aninda 3 saat yolu gidip anahtari verip donucekmisim.kavga ettik ben kolemiyim isim gucum var iki gun sonra gelsinler dedim onlarda olay cikarmis bekleyemezlermis okadar sonuc esim bana ne halin varsa gor dedi teli suratima kapatti bu ilk degil tabi biktim bu adamdan bana saygi duymuyor artik ciddi ciddi bosanmayi düşünüyorum