• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden bosanmayi düşünüyorum artik canina tak etti

Duygusuz şey barışın demek ne kolay.
Ona kimse bir şey yapmadı çünkü, çirkef ailelerini çok güzel aklarlar.:19:

Gıcık oluyorum hepsine.
Yaz uzun uzun zoruna gidecek ne varsa rahatla, o uyuyamasın canım.

duvara konuşmayla ayni sey cnm dahada mutlu olur üzülüyorum diye onemsiyorum msj atiyorum diye.ben asla aramiycam bosanma davasini da ondan bekliycem inceldigi yerden kopsun boyle.bosanma davasi acti diyerek magdurum diyede ağlamasına izin verrmiycem hakim karşısında..ha düzelirse ne ala ama hic umudum yok tek bildigim artik cabalamiycam

yapacağın cok basit bas git annenerin yazlığına sende de suç var ne tavizi ya valla şu adamlara 3 para etmez adamları 5 paralık değer vermeyin az cesur olsan daha bu olayları yaşamazsın ben artık kadınları haksız buluyorum senin üstüne yürüyen yüzsüz kardeşi gelip senin evinde kalacak ha sokağımdan geçemez akıllı ol bu arada evliyim ve 1 yavrum var mesafeler evet büyük sorun ama en büyük sorun eşiniz sizi eski konularınızdan hatırlıyorum hiç arayıp sorma annenlere git ta yurtdışından seni yönetiyor

yapacağın cok basit bas git annenerin yazlığına sende de suç var ne tavizi ya valla şu adamlara 3 para etmez adamları 5 paralık değer vermeyin az cesur olsan daha bu olayları yaşamazsın ben artık kadınları haksız buluyorum senin üstüne yürüyen yüzsüz kardeşi gelip senin evinde kalacak ha sokağımdan geçemez akıllı ol bu arada evliyim ve 1 yavrum var mesafeler evet büyük sorun ama en büyük sorun eşiniz sizi eski konularınızdan hatırlıyorum hiç arayıp sorma annenlere git ta yurtdışından seni yönetiyor

haklisin cnm diyorumya bende hata ettim esim beni benim onu sevdiğim gibi temiz duygularla sevmiyor cok planli ve çıkarci.hic sevmiyor diyemem ama kesinlikle fedakâr bir es degil o mutsuzsa sende mutsuz ol istiyor bunu anladım elinde olsa dışarı adim attirmicak.bende bayramdan once yazliga gidicem zaten resti cekicem annemin babamin elini öpemeyecekmiyim diye suan calismiyorum o yuzden kendini bisey sanar oldu en yakin zamanda ise giricem.kardesini eve sokmak isteyen kim ama ailem evime gelemicekmi diyor adam beni dovucekti nerdeyse dudaklarini isira isira yumrugunu sikip ustume atlamaya kalkti evden defol dedi bunlari biliyor hala kardeşim diyor anlattikca ofkem artıyor

haklisin cnm diyorumya bende hata ettim esim beni benim onu sevdiğim gibi temiz duygularla sevmiyor cok planli ve çıkarci.hic sevmiyor diyemem ama kesinlikle fedakâr bir es degil o mutsuzsa sende mutsuz ol istiyor bunu anladım elinde olsa dışarı adim attirmicak.bende bayramdan once yazliga gidicem zaten resti cekicem annemin babamin elini öpemeyecekmiyim diye suan calismiyorum o yuzden kendini bisey sanar oldu en yakin zamanda ise giricem.kardesini eve sokmak isteyen kim ama ailem evime gelemicekmi diyor adam beni dovucekti nerdeyse dudaklarini isira isira yumrugunu sikip ustume atlamaya kalkti evden defol dedi bunlari biliyor hala kardeşim diyor anlattikca ofkem artıyor

bırak kardeşiyle mutlu mesut yaşasın o zaman,bu erkeklere noluyor böyle ya allah ıslah etsin:41:

Eşinizdeki nasıl bir özgüven acaba sizi ailenizin yanına bile bırakmıyor :41: Lütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyin sizinde bi tavrınız olsun.

cnm belli degil ama bir ay sonra sanirim

dur bi acele etme hemen bpşanmak fln ailesine o fırsatı verem bır gelsın eşin olayın ciddiyetını anlatmak ıcın ailen ailesini çağırsın babalar anneler bır konusun nedemek ustune yurumek ya çok ilginç geldi bana...

Eşinizdeki nasıl bir özgüven acaba sizi ailenizin yanına bile bırakmıyor :41: Lütfen kendinize bunun yapılmasına izin vermeyin sizinde bi tavrınız olsun.

bir aydir tavirliyim zaten cnm ve surekli kavgalıyiz buyuzden duzeliyor tekrar sacmaliiyor ufak bisey yeterli bunun icin telefonu 5 dk acmamam mesela kavga sebebi

dur bi acele etme hemen bpşanmak fln ailesine o fırsatı verem bır gelsın eşin olayın ciddiyetını anlatmak ıcın ailen ailesini çağırsın babalar anneler bır konusun nedemek ustune yurumek ya çok ilginç geldi
cnm bu olaydan sonra gorusmuyor aileler evime zorla altinlarimi almaya bile geldiler bizimkiler nası konussun babam zaten melek gibidir etraftakiler peygamber gibi adam derler kimeyi istesede kiramaz o yuzden esim rahat otorite yok üstünde.esim babamı cok sever ama bildigini okur

kizlar ben bu ailenin evime gelmesini nasil engellerim esim ilerdede istemezsem cok buyuk tepki koyacak biliyorum evi terk etsem onlarin istedigi olucak off kafam allak bullak herkes evinden ayrilma diyor cevremde ama esimde cekilmez bi insan oldu artik nereye kadar tahammul edicem

kimse yok mu canim sıkkın kızlar bugun babam ilk defa bosver neolursa olsun üzülme degerini bilecek sans saygi duyacak birini bulursun dedi aslinda hep yapıcıydi bugune dek son olay cok kizdirdi onu

cnm onlari bile gectim gerçek sorun esimmis djyorum artik o kadar mantıksız hareket etmeye basladi ki herkes şaşırıyor bizimkiler bikti babam tansiyon hastasi adam etkiliniyor uzuluyor cok cok kızgınim esimede artik guvenim kalmadı seven boyle yaparmi eziyrt edermi hicbirsorun yokken sanki beni uzmek icin cabaliyor yoksa rahat edemiyor biryandan cok sevdigini soyluyor guzel karim der hep sonra birden esiyor hakarete basliyor cok ykrdum kizlar evlilik kabus oldu
senin üzerine yürüyen adamın senin evde ne işi var orasını anlamadım..sende izin vermeme hakkına sahipsin dimi

Baksana baban bile yeter diyecek noktaya gelmiş. Bencil bu adam kendin diyorsun. Ailesini senden daha çokö enemsiyor bu nasıl eşlik anlamadım. Kardeşi dövmeye yelteniyor kayınvalidenler altınlarını almaya falan olacak iş mi bunlar sen sustukça üstüne gelmiş eşin ezik görmüş seni. Bence kendini daha fazla üzme boşanma talebini de ondan bekleme ne güzel ailen yanında ciddi ciddi konuş eşinle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cocuk var mı eşinin ailesi ile aran kötü ise ömür boyu gitmez bu evlilik

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back