- 13 Haziran 2014
- 253
- 35
- 38
tamam cnm mutlaka haber veririm daha aramadi aklinca cezalandiriyor ama yanlis yolda.
Kabul edip sineye çekeceğini düşünüyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evt cnm dul bi bayanla beraber simdi onun parasini yiyormus bununla gurur duyan hava atan biri düşünün..birde ben esimin parasini yiyormusum bunu söyledi bende sen kendi ilişkilerine bak ben kardesinin esiyim dedim kavga ettik ustume yurudu pardon atladı resmen tutmasalar dövecekti
anmm sen nasıl bir aileye gelin gittin kocan buna ragmen ailesi için seninle kavga ediyorsa pess
resmen bu edepsizlik
Buyuk konusmayayim ama beni dovmeye kalkismis biri, Kim olursa olsun evimde kalamaz.. ustelik Ben 3 saat yol gidip anahtar teslim edicem....anahtarimi ona birakip kendime gidecek bi kapi bulcam , hasta annemi alip halamda kalcam.. bu insanlar esinizden yuz buluyor... esiniz bu yanlisindan doner insallah..
Benimde cok derdim var arkadaslar bende esimi cok seviyorum hatta bi kacarak evlendik o kurt aslinda arapmislar ben turk mecbur kaynanamla yasamaya basladik ayri eve cikacaz dedi 4 sene oldu borclardan cimadik ilk senemizde cok sey yasadik kaynanam agza aevinize seyler soyledi her kavgamizda ben ailemin yanina gittim kac defa esim tm bu son dedi bide kaynnanam kocasiylada kus ayni evin icinde ona hizmet etmiyo yiyo iciyo geziyo simdi kaynanamla iyiz ama biturlu sevemiyorum hep icimde o sozle kulaklarimda cinliyo sanki gorumcemede oyle sevemiyorum onlarla simdi baksan cok iyiz ama o ilk seneyi unutamiyorum obur dunyada bile affetmeyecem diyordum simdi unutmak affetmek istiyorum ama icimizin vermiyo bi akil verin
Allah yardımcın olsun arkadaşım
Ben de benzer şeyleri yaşadım. Eşimle çok mutlu olduğum söylenemez ama eşim, ailesinin beni ezme çabalarına karşı benden taraf oldu. Eşinin seni koruyup kollaması gerek.
Bu şekil de olan sana olacak. Şu an da senin gidemeyeceğini düşünüyor ve buna göre tutum sergiliyor. Eğer seni kaybederse aklı başına gelir ama iş işten geçer.
Umarım düzelirsiniz
Severken ayrılmak hem onu hem sizi yıpratır
evet başlarda koruyordu ama zamanla benim onu bırakmayacağımi anladi sanırım isine geldiği gibi davranmaya başladı birde esinden maddi beklentileri var benim yüzümden para musluklari kesilecek diye korkuyorlar 2b arazileri var Istanbulda tapusunu almak icin eşime baskı yapıyorlar esimdr evimizi alınca kudurmuslar nasıl yaparsın diye.biz kira odiycez boyuna onlarin borcu daha önemli onlar icin.esim yurtdışında ben burda ayri yasiyoruz bunlsrin borcunu odemek icin mi butun bunlar..birde utanmadan odemezsen miras falan yok sana demişler nasıl bi ana babadir evlatların bu kadar yük yükler.esim birde onlarin borcunu üstlenecek .nasil olucak bilmiyorum hayat zorr..cok kizgindim ons bugun cok cok Üzgün sekilde aradı bi kac defa bende moral vermeye çalıştım ailesiyle tartismis annesi beni bidaha arama demis evladim değilsin demis dokunsan aglicakti
Bana bu hikaye birini hatırlattı...
Bir tanıdığımız vardı çocuk çalışmaya başladıktan sonra ailesi hep üstünden geçinmiş. Çocuk bir zaman sonra bir kızı sevdi ve ailesi buna karşı çıktı. Hem para kesilecek hem de dedikleri şekilde gelinleri olmayacaktı. Çocuğu hep borçlandırmışlardı. Çocuk evlenmek istese evlenemiyor bunlara para yetiştirmekten ve ailesi de diyordu ki O kızı bırak borclarını ödeyelim tek şart bu.
Sonra çocuk bunu kabul etmedi ve kızı tercih etti. Ailesi de çocuğa yardımcı olmadı hiç bir konuda. Çocuk deli gibi seviyor ama maddi sıkıntı yüzünden evlenemiyordu. Daha sonra dayanamadı ve intihar etti çocuk
Allah esirgesin esinizin uzerine çok gitmeleri doğru değil. Kendileri için oğullarını ve sizi harcamaya hakları yok. Geleceğiniz için hem birbirinizden ayrı kalıyorsunuz hem de bunlar yaşanıyor
Esin belli ki bunların etkisi altın da kalıyor. Eşinle yolları hemen ayırma derim. Tavrını koy ve once eşin aile baskısından kurtulsun. Bu şekilde çözümlenir gibi anlattıklarına bakılırsa.
Çözülmese bile sorunun eşin de mi yoksa ailesin de mi sorusuna kesin cevap bulursun. Yani eğer düzelme yoksa o zaman gerekeni yap.
Nacizane fikrim önce eşini kurtar öyle dene olmazsa öyle karar ver
off ya kadar kötüymus icim gitti öte dünyada yatacak yerleri yok ya nasi bi vicdan bu.esim güçlüdür diyorum ama psikioji bu allah korusun bu kadar baskiya delirmek icten bile değil..esimi cok seviyorum belki zaman gelir bosaniriz allah yazmissa kaderde bu da varsa elden ne gelir ama onun varligi olmadan bir yerlerde nefes aldigini bilmeden bu hayatı nasil yaşarım dusunmek bile istemiyorum zaten moral verdim hep bak saglik herseyin basi dedim.oysa konusmuycaktim tavır yspicaktim enkaz gibi aradi cok kotu psikolojisi.bende bir is bulucam en yakin zamanda.nefret ediyorum onlardan.bende korumaya calisiyorumm akil sağlıgimi..bakalım bu günleri atlatabilecekmiyiz..yorgunum
Emin ol tek değilsin böyle konularda. Benim eşim de yapar yapar sonra özür dilerim der ağlar zırlar. Sonra ben bunun gönlünü yine alırım der ve kırmaktan korkmaz.Ter edilmeyeceklerinden emin oldukları an cozutuyorlar. Gerçi ben son dönem taviz vermedim ama baştan yapmak ipi sağlam tutmak gerekiyormuş.
Belli ki seviyorsun, hemen koparma en azından buna şimdi hazır değilsin gibi. Önce yolunuzda ki taşları çek, baktın olmuyor öyle karar ver. En azından aklında acabalar kalmaz. '' Ben elimden geleni yaptım olmadı'' der vicdanen rahat olursun. Duşunsene boşanıp pişman olduğunu... Tükürdüğünü yalamak zordur. Önce sorunları çözmeye çalışın ve kafanda ki soru işaretlerine cevap bul. Böyle ayrılırsan senin için iyi olmaz.
SEN SEN OL, KAFANDA Kİ SORU İŞARETLERİNE OLUMLU YA DA OLUMSUZ CEVAP BUL.
Yoksa vicdanın seni bir ömür rahat bırakmaz...
evet cnm bi huyumu sevmiyorum onu çaresiz Üzgün görünce bütün kizginligim gidiyor biraz ben çektiriyim diyordum baktım dokunsan agliyacak teselli ettim.amaa iste yapip yapıp bi bedel odemiyolar.ailesi olmasa mutlu oluruz gibime geliyo onlardan aşırı etkiliyor ama onlardan siyrilmasi imkansız cunku cok bağlı ve bana onlara oldugu kadar düşkün degil
Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Bana göre hemen yelkenleri suya indirme ama öfkeyle de haraket etme. Burda eşine düşen de herkesin yerini bilmesi. Bağları koparmasa bile yigidi öldürüp hakkını verecekDengeyi sağlaması lazım yoksa işin zor. Belli bir süre bu durumdan rahatsız olduğunun tavrını koy. Seni her kırdığın da yumuşarsan bunu kullanır.
Ben de öyleydim. Her şeyi yapardı sonra gelip sokuldu mu iş biterdi. Baktım tepeme çıkıyor taviz vermemeye başladım.
Yanıma gelip sokulduğun da hemen yumuşamadım ve sürekli ondan istediklerimi sıraladım. Kabul etmediyse tavrımı sürdürdüm..
Ailesine karşı tutumu değişti ve '' Beğenseniz de beğenmeseniz de bu benim eşim o size siz ona saygı duymak zorundasınız'' dedi
Ama diğer konular da hep aynıYıllardır çözemedik kelin ilacı olsa başına sürecekte işte bakma sen :44:
cok haklisin cnmya bende o kadar hirs yapıyorum bundan sonra yuz vermicem diye sonra aglak aglak konustumu kiyamiyorum beni gunlerce sıkıntıya sokmamis gibi icimde bi anaçlık duyuyorum sonrada uzulen yine ben oluyorum tabi.bi de akıllı beni nerden vurcagini yumusak karnımı biliyor birde uuzaklık olunca soğukluğu surdursen bi türlü surdurmesen bi türlü.ama degismezse ki pek umudum yok dediğini yapicam isrerse sürunsün
Hıı şunu da söyleyeyim,
Çoğumuzun evliliği iyi gitmiyor aslında. Buna ben de dahil. Benim eşim ailesine beni ezdirmez ama, başlı başına psikoteröristtir. Ailesine gerek kalmıyor boşluklarını dolduruyor.
Bana karşı saygısız, çocuklara, iş arkadaşlarına kadar. Bir kadın gördümü olabildiğince kibardır ama
Mesela trafikte giderken birisi uzunlarını yaksa aracı sağa çeker kişi ile kavga eder. Bir kere böyle karakolluk olduk, komutan bana '' Allah sana ve çocuklarına yardım etsin'' dedi.
Yani anlayacağın bir taraftan yapan bir yönden de yıkıcı olabiliyor. bunları anlatmakta ki gayem tek olduğunu düşünme, kendini de ezdirme sakin ve objektif ol. Ne istediğine kesin karar verip öyle adım at. eşin senin zaafını biliyor boşansan bile kanına girer ve seni boşandığına pişman ettirir gözünü boyayıp.
Bir çok defa çözmeyi dene ama kararlı olşunu hissettir. İperli hepten eline verirsen dilediği gibi at oynatır.
Benim 2. evliliğim diye daha temkinli davranmak zorundayım. Taht değişince baht değişmiyor
SAKIN OL, OBJEKTIF OL, KARALI OL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?