senin üzerine yürüyen adamın senin evde ne işi var orasını anlamadım..sende izin vermeme hakkına sahipsin dimi
Baksana baban bile yeter diyecek noktaya gelmiş. Bencil bu adam kendin diyorsun. Ailesini senden daha çokö enemsiyor bu nasıl eşlik anlamadım. Kardeşi dövmeye yelteniyor kayınvalidenler altınlarını almaya falan olacak iş mi bunlar sen sustukça üstüne gelmiş eşin ezik görmüş seni. Bence kendini daha fazla üzme boşanma talebini de ondan bekleme ne güzel ailen yanında ciddi ciddi konuş eşinle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cocuk var mı eşinin ailesi ile aran kötü ise ömür boyu gitmez bu evlilik
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklisin cnm artik canıma tak etti konusucam ne soylemeliyim sizce aradiginda .bizimkiler davayi o acsin magdur tarafi oynar yoksa diyorlar zaten cok kurnaz esim.acmazsa da ne yapılır bilmiyorum ailedini eve kabul etmezsem belki bosanma davasi acar eninde sonunda
Bak madem öyle babanın evine hit diyen olmuş gitme yine suçlu sen olursun. Ama sakın kardeşini misafir olarak kabul etme buna hakkın var. Bu konuda eşinle net konuş. Empati yapsın aynı şeyi senin kardeşin yapsaydı eminim erken haliyle barışmaya yanaşmazdı. Sen herşeyi gözden çıkarmış gibi konuş istemiyorum de. Sonrasında ya kabul eder ya boşanma davası açar her halükarda senin işine gelir tavrını koy lütfen
evet cnm haklısın kiz kardesi bile erkek jkardesini istememkte haklısın dedi telde tabi benimle iyi konuşup esime kotuluyor oda ikili oynuyo.hepdi Birleşmiş ayırmaya calisiyirlar önceleri hirs yapmıştim ama esim değmez ki buna neyin mücadelesi bu dedim kendi kendime ben evde yokken geliceklrdi iki gun sonra gelin diyince kiysmet koptu yok kardesi baris dali uzatmis kabul etmemisim bu kadar kolay hic gururum olamaz benim adamin aklina tatile çıkınca geliyor baris dali uzatmak. ben yokken evime girmelerine bisey demiyorum yok niye gecikiyomusum anahtari vermek icin ortaligi yikti eşim ben koleyim sanki tek sorun bu olsa katlanırdim belki esinin hatrina alttan alan kadinlar yok degil ama esim bana deger vermuuir iyi davranmıyor yapacak birsey yok
evet cnm haklısın kiz kardesi bile erkek jkardesini istememkte haklısın dedi telde tabi benimle iyi konuşup esime kotuluyor oda ikili oynuyo.hepdi Birleşmiş ayırmaya calisiyirlar önceleri hirs yapmıştim ama esim değmez ki buna neyin mücadelesi bu dedim kendi kendime ben evde yokken geliceklrdi iki gun sonra gelin diyince kiysmet koptu yok kardesi baris dali uzatmis kabul etmemisim bu kadar kolay hic gururum olamaz benim adamin aklina tatile çıkınca geliyor baris dali uzatmak. ben yokken evime girmelerine bisey demiyorum yok niye gecikiyomusum anahtari vermek icin ortaligi yikti eşim ben koleyim sanki tek sorun bu olsa katlanırdim belki esinin hatrina alttan alan kadinlar yok degil ama esim bana deger vermuuir iyi davranmıyor yapacak birsey yok
bana garip geldi açıkçası siz yokken evinize gelmesi...şimdi eltimle eşim küs olsa kadın kapıya bile koymaz bizi..
Canım üzme kendini hiç ailen pek müdahil olmuyor sanırım ama onlar sahipsiz sanmış birazda belli ki. Ve dediğin gibi eşin arkanda olsaydı savaş derdim. Hani ailesini de ezdirmesin seni de ama adamın seni önemsediği yok buna birazda sen müsade etmişsin .
aynen cnm ya kaldıki kabul ettim ben yokken gelsinler dedim artik onuda istemiyorum almicam eve isterse ayrilsin esim ..birde esim göstermeye can atiyor evi ailesine hava aticak akli sira ama beni kaybedecek haberi yok artik hakliyken taviz vermiycem zorla giremezlerya evime
evet cnm babamın kişiliğini degistiremem ki mizaci yumusak kiziyordum cok yumussk konusuyorsun biraz korkut diye yarin birgun barisirsiniz kotu olan ben olurum diyordu eşimide cok sever ana son olaylar usandirdi bosanmaya kesin karar var cok fazla uzulmeyecegine soz ver ozaman ipleri kopartiriz diyor beni dusunuyor ayrilirsam kaldirabilirmiyim diye ..evet hata bende ksbul ediyorum esimi seviyordum cok alttan aldim zamaninda aklim basima geldi ama gec oldu
eşin yanında olsa gelmek isteseler buyur et derdim..ama eşin yok sen kırgınsın..eşin bazı şeyleri zamana bırakmalı öyle deyin eşinize..zamana bırakalım biraz deyin..
Hiçbirşey için geç değil inan. Bu arada eşime ne diyeceğim diyorsun burada ne anlattıysan onu içinden ne geliyorsa istersen not al çok heyecanlanırsan bakarsın :) yada konuştuktan sonra keşke şunu da deseymişim demezsin. Ne güzel düşünüyor baban bak onlar takıları almaya kadar gelmiş baban efendiliğini hala koruyor.
merhaba ben eşimi çok sevmeme ragmen artik sacma saoan davranışlarına dayanamıyorum ona olan sevgimden emin ve istediği şekilde davranmaktan çekinmiyor cok üzülüyorum beni ailemin yanına yazliga göndermiyor kiskandigi icin kendisi yurtdışında gorevde.ailesuyle görüşmüyorum zateb onlar dolduruyor oda buba izin veriyor malesef.erkek kardesi uzerime yurudu bana vurmaya kalktı bundan 8 ay once bir tartışmada bende butun ipleri kopardim onlarla bizi hep ayirmak icin mücadele verdiler bende görüşmeyi kesmistim simdi esim yokken kardesi gelicekmis benim ustume saldiran adam yani ben onlari agirlayacakmisim gezdjrecekmisim utanmadan benden bunu istedi hayir degince madem anahtari ver onlar orda kalsin sen ailenin yanina git dedi bana tabi yazlik haric yani diger eve git dedi.emri vaki.cesmeye tatile gelceklermis ev lazimmis bizde izmirdeyiz ben yokken evime gelceklerdi tamam dedim ama suan ailemin aydindaki evimdeyim iki gun istedim anahtari teslim etmek icin kabul edilmedi ben aninda 3 saat yolu gidip anahtari verip donucekmisim.kavga ettik ben kolemiyim isim gucum var iki gun sonra gelsinler dedim onlarda olay cikarmis bekleyemezlermis okadar sonuc esim bana ne halin varsa gor dedi teli suratima kapatti bu ilk degil tabi biktim bu adamdan bana saygi duymuyor artik ciddi ciddi bosanmayi düşünüyorum
Kardesi delimi senin ustune yuruyor
...
Bir erkek hele ki sevdiginden uzakta bide evlisiniz hic kolay degil orda para kazanmak icin neler yasadigini da bilemezsiniz fakat is hakaret boyutuna gelirse en hassas noktamdir. Dusuncesizligi apayri zaten ben olsam bir cildirdigimi belli ederdim siz alttan almissiniz hep belli bir kerede sizi boyle davranirsa kaybedebilecegini anlasin. Bunun adina blöf mü dersiniz bilemem. Bence gözünü acmasini saglar. Aldiginiz evi ödüyor ama bu durum degismezse isterse yali alsin icinde yalniz oturacak belli. Esinizden ayrilmak sizin icin suan ilk secenek olmamali diyorum ben. Kaybetme korkusunu yasayan erkek geri doner size deger veriyorsa ki bu sirada ailenizin yanina gidin isteyen kadin herseyi yapar ailenizden ayri kaldikca sizinde psikolojiniz etkilenecek.
bak bu olabilir cnm evrt babami herkes cok sever esimde cok sever hem uzer hemde baba bak ilaçlarını al güneşte durma falan diye tembihler babam tansiyon hastası.hic dusunmezki adami stres etkiler uzer en cok.denge yokki
Durumlardan haberdar ettt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?