esimden bosanmayi düşünüyorum artik canina tak etti

senin üzerine yürüyen adamın senin evde ne işi var orasını anlamadım..sende izin vermeme hakkına sahipsin dimi

evt birde esimde yok yani ne alaka nsdil bi psikoloji ondaki çözemedim delirmis gibi son zamanlarda.istemiyorum onu diyibce hiddetleniyor kardesim evime gelemicekmi diyor nereye kadar boyle surucek diyor hep boyle devsm edicek desem huzursuz ediyor boyle işte kabullenmiyir onlara karsı hıc kin gudmuyor sasrdim bende

haklisin cnm artik canıma tak etti konusucam ne soylemeliyim sizce aradiginda .bizimkiler davayi o acsin magdur tarafi oynar yoksa diyorlar zaten cok kurnaz esim.acmazsa da ne yapılır bilmiyorum ailedini eve kabul etmezsem belki bosanma davasi acar eninde sonunda

Bak madem öyle babanın evine hit diyen olmuş gitme yine suçlu sen olursun. Ama sakın kardeşini misafir olarak kabul etme buna hakkın var. Bu konuda eşinle net konuş. Empati yapsın aynı şeyi senin kardeşin yapsaydı eminim erken haliyle barışmaya yanaşmazdı. Sen herşeyi gözden çıkarmış gibi konuş istemiyorum de. Sonrasında ya kabul eder ya boşanma davası açar her halükarda senin işine gelir tavrını koy lütfen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet cnm haklısın kiz kardesi bile erkek jkardesini istememkte haklısın dedi telde tabi benimle iyi konuşup esime kotuluyor oda ikili oynuyo.hepdi Birleşmiş ayırmaya calisiyirlar önceleri hirs yapmıştim ama esim değmez ki buna neyin mücadelesi bu dedim kendi kendime ben evde yokken geliceklrdi iki gun sonra gelin diyince kiysmet koptu yok kardesi baris dali uzatmis kabul etmemisim bu kadar kolay hic gururum olamaz benim adamin aklina tatile çıkınca geliyor baris dali uzatmak. ben yokken evime girmelerine bisey demiyorum yok niye gecikiyomusum anahtari vermek icin ortaligi yikti eşim ben koleyim sanki tek sorun bu olsa katlanırdim belki esinin hatrina alttan alan kadinlar yok degil ama esim bana deger vermuuir iyi davranmıyor yapacak birsey yok

bana garip geldi açıkçası siz yokken evinize gelmesi...şimdi eltimle eşim küs olsa kadın kapıya bile koymaz bizi..

kizlar terzi kendi sokugunu dikemezmis esim arayinca sinirden ne konuşacağımi bilemem ben birde durmadan suclar diyeceklerimi unutturur bana akil verin çarpıcı vurucu cümleler kurmak istiyorum kuru kuru boşanma laflari pek etkili olmaz gibime geliyor dusundurmeli suclu hissettirmeli ona sözlerim lutfen yardımci olurmusunuz

Canım üzme kendini hiç ailen pek müdahil olmuyor sanırım ama onlar sahipsiz sanmış birazda belli ki. Ve dediğin gibi eşin arkanda olsaydı savaş derdim. Hani ailesini de ezdirmesin seni de ama adamın seni önemsediği yok buna birazda sen müsade etmişsin .

bana garip geldi açıkçası siz yokken evinize gelmesi...şimdi eltimle eşim küs olsa kadın kapıya bile koymaz bizi..

aynen cnm ya kaldıki kabul ettim ben yokken gelsinler dedim artik onuda istemiyorum almicam eve isterse ayrilsin esim ..birde esim göstermeye can atiyor evi ailesine hava aticak akli sira ama beni kaybedecek haberi yok artik hakliyken taviz vermiycem zorla giremezlerya evime

evet cnm babamın kişiliğini degistiremem ki mizaci yumusak kiziyordum cok yumussk konusuyorsun biraz korkut diye yarin birgun barisirsiniz kotu olan ben olurum diyordu eşimide cok sever ana son olaylar usandirdi bosanmaya kesin karar var cok fazla uzulmeyecegine soz ver ozaman ipleri kopartiriz diyor beni dusunuyor ayrilirsam kaldirabilirmiyim diye ..evet hata bende ksbul ediyorum esimi seviyordum cok alttan aldim zamaninda aklim basima geldi ama gec oldu

eşin yanında olsa gelmek isteseler buyur et derdim..ama eşin yok sen kırgınsın..eşin bazı şeyleri zamana bırakmalı öyle deyin eşinize..zamana bırakalım biraz deyin..

Hiçbirşey için geç değil inan. Bu arada eşime ne diyeceğim diyorsun burada ne anlattıysan onu içinden ne geliyorsa istersen not al çok heyecanlanırsan bakarsın :) yada konuştuktan sonra keşke şunu da deseymişim demezsin. Ne güzel düşünüyor baban bak onlar takıları almaya kadar gelmiş baban efendiliğini hala koruyor.

eşin yanında olsa gelmek isteseler buyur et derdim..ama eşin yok sen kırgınsın..eşin bazı şeyleri zamana bırakmalı öyle deyin eşinize..zamana bırakalım biraz deyin..

cnm o gun cok konustum sen yokken onun yüzünü gotmeye hazir degilim korkuyorum xanans bırakalım dedim bu defa iki gun sonra gelsinler deyince onlar kızmış sanki padişah bur dedigi ikiletilmeyecek bunlarin bende bu kadarına katlanamam esim cok dengesiz birgun once bosanalim der birgun sonra prensesim herseyim der boyle bi adamla evliyim yani

bak bu olabilir cnm evrt babami herkes cok sever esimde cok sever hem uzer hemde baba bak ilaçlarını al güneşte durma falan diye tembihler babam tansiyon hastası.hic dusunmezki adami stres etkiler uzer en cok.denge yokki

Kardesi delimi senin ustune yuruyor

...

Bir erkek hele ki sevdiginden uzakta bide evlisiniz hic kolay degil orda para kazanmak icin neler yasadigini da bilemezsiniz fakat is hakaret boyutuna gelirse en hassas noktamdir. Dusuncesizligi apayri zaten ben olsam bir cildirdigimi belli ederdim siz alttan almissiniz hep belli bir kerede sizi boyle davranirsa kaybedebilecegini anlasin. Bunun adina blöf mü dersiniz bilemem. Bence gözünü acmasini saglar. Aldiginiz evi ödüyor ama bu durum degismezse isterse yali alsin icinde yalniz oturacak belli. Esinizden ayrilmak sizin icin suan ilk secenek olmamali diyorum ben. Kaybetme korkusunu yasayan erkek geri doner size deger veriyorsa ki bu sirada ailenizin yanina gidin isteyen kadin herseyi yapar ailenizden ayri kaldikca sizinde psikolojiniz etkilenecek.

Kardesi delimi senin ustune yuruyor

...

evt cnm dul bi bayanla beraber simdi onun parasini yiyormus bununla gurur duyan hava atan biri düşünün..birde ben esimin parasini yiyormusum bunu söyledi bende sen kendi ilişkilerine bak ben kardesinin esiyim dedim kavga ettik ustume yurudu pardon atladı resmen tutmasalar dövecekti

dogru cnm cok yogun çalışıyor o konuda hakkini yiyemem o yüzdende psikolojisi bozuk uzakta dedim alttan aldim ama bunu kullandı sorun çıkarmayı kavgayi doğal görmeye başladı demiyor ki karım beni bekliyor ozluyor.hep acik ariyor uzerime geliyor beni sevdiğini biliyorum ama ailesi daha baskın.benden vazgecer onlardan asla haklı ben bile olsam herseyi unutuyor.ksaybetme korkusu olmaz bizimkinde. onda bile gurur yapar

bak bu olabilir cnm evrt babami herkes cok sever esimde cok sever hem uzer hemde baba bak ilaçlarını al güneşte durma falan diye tembihler babam tansiyon hastası.hic dusunmezki adami stres etkiler uzer en cok.denge yokki

Durumlardan haberdar ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…