Eşimden boşanmaya karar verdim aileme nasıl anlatacağım

ne yapmalı

• devam etmek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
Ne mahalle baskısı, ne elalem ne der korkusu, ne de ailenizin üzülüp üzülmemesi sizin canınızdan kıymetli değil. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve taşıdığımız can bize emanet. Eğer onu en güzel şekilde taşımazsak emanete ihanet etmiş oluruz diye düşünürüm ben hep. Siz bu işkenceye katlanmayı seçerseniz yaşayacağınız tek ömre ihanet edersiniz. Bizim elalem için kendimizi feda edecek lüksümüz yok. Hiçbir şey candan daha kıymetli değil. Aileniz sizin yanınızda olur, korkmayın. Elalem ne der diye evlatlarının canını tehlikeye atacak değiller ya. Hatta dünyayı başlarına yıkarlar o insan demeye utandığım şahısın. Zaten kocanız olacak insan müsveddesi de anlatamadığınızı düşündüğü için bu kadar pervasızca size saldırabiliyor, azıttıkça azıtıyor ya. Bu cesareti vermeyin ona. Yaptıkları yanına kar kalacak sanıyor, kalmayacağını gösterin

Böyle bir adam Hergün sizi döver. BOSANIN?!!! ailenizede Herşeyi detayına kadar anlatın. Onlar bilmiyor bu halde olduğunuzu. Ve eşiniz iyice eziyor sizi.

Kayınvalidem her seyi biliyor , son birkac dayagimda artik anlatmistim. Inanamiyor o da. Iyi kalpli bir kadin. O aksam yazmistim yine dayak bosanacagiz artik demistim. Bugun msj atti kendini biraz daha iyi hissediyor musun goruselim ,kolay mi yuva dagitmak diyor. Bayagi yazistik ona net oldugumu ifade ettim. Yine acik kapi birakmaya calisti. Ama ben kesin kararliyim. Ayrica bugun cok daha iyiyim. Yapilan yorumlar bana guc verdi . Kafayi yemis olabilirim belki de su an temizlik yapiyorum bizimkilere soylersem hemen gelirlerse evi temiz bulsunlar diye. Yaaa hala birilerini ve dusuncelerini dusunuyorum. Allahim o gucu versin anlatayim artik

geçecek canım bu günler boşver kaynvalidenede anlatma artık kapat kendini onlara sen ailene anlata biran önce erteleme canım temzlik iyi gelir kafanı dağıt tabi ama artık bencil ol birazcıkk

Saçmalasın kayınvalideniz de. Ne demek yuva dağıtmak kolay mı? Yuvayı siz mi dağıtıyorsunuz ki size söylüyor bunu? Oğlu yapacak edecek ona ses yok, size gelince yuva dağıtmak kolay mı? Yuvayı dağıtan siz değil, eşinizdir. Allah'ın emanetini kıran döken inciten eşinizdir. Eşinin kadrini kıymetini bilmeyen eşinizdir. Dolduruşa gelmeyin, bu adam düzelmez. Kaçın kurtarın canınızı. İhmal etmeyin, ertelemeyin, hemen söyleyin ailenize. Hala bir umudunuz var gibi duruyor ama bence yok, iyiniyet de bir yere kadar. Kendinizi önemseyin. Bence şunu söyleyin kendinize, ben bu yaşadıklarımı hakedecek birşey yapmadım( zaten de ne olursa olsun kimsenin size bunu yapmaya hakkı yok) o zaman ben kendimi korumak zorundayım, sonuçta ben değil o kaybeder deyin. Sizden değerli hiçbirşey yok, bunun bilincinde hareket edin

Kasım gibi falan hani şu polislerin eve geldiği zaman yine kimseye diyemedim ,polisler onu evdenn çıkartmıs ve anahtarları bana bırakmıştı.(dukkanda kalmıs bu sure zarfında) Bir gün tam çöp toplanma saatinde zil çaldı dalgınlıgıma geldi ve kapıyı actım bı baktım o,zorla içeri girmeye calıstı o arada hizmetli geldi ve onu tuttu.tabı ben aglıyorum dovecek benı dıye.kapıyı kapattım ve kayınvalıdemı aradım her seyı anlattım ,yakın degıller ama hemen geldıler kayınpederım aşağıda bekliyormus. her seyı anlattım senın de kızın var dedım ayagına sarıldım lutfen yardım edın dedım sarıldı tamam kızım dedı ama sonra barıstık yıne aynı seyler. her defasında kayınvalıdem ne oldu yıne dıyor bana bır sey anlatmıyor dıyor. dusunun konusamıyorlar bıle demek kı onunla. ya ınan bana aılesı ablasına cok deger verıyor,biliyorum onlar da ıstemez boyle bır sey olsun ama ona bunu hıc yakıstırmıyolar kı ve bu sebepten bır turlu cozum uretemıyorlar. su an onlarla yasıyor. off ne halı varsa gorsun. çok sukur cok huzurluyum. bugun okul kursuna gıttım sabahtan,geldım dınlendım temızlık yaptım azcık yarım kaldı cıktım dısarı avm ye gıttım yemek yedım bıraz alısverıs.ve su an evdeyım kk deyım. mutluyummm cok sukur

bu açıklamalırın üstüne neden hala düşünüyorsun ...
ailem ne der diyee?

işin gücün var ,hayatı tek başına kaldırabilecek durumdasın

kimsenin seni anlamasını bekleme
çekilmez böyle angut

seni bu anguta bağlayan ne var?
arkana bakacağın hiç birşey yok
yapman gereken sadece biraz cesaret, az kendine güven

Valla arkadasim cok gecmis olsun
Tam bir tramva yasiyorsunuz
ve baskalari sizin ne yasadiginizi bilemez ve anliyamaz
nasilki evlenmeye siz karar verdiyseniz bosanmayada siz karar vermelisiniz
ailenizin fikri onemli ama gorunen suki bu noktada herkes susmali

M merry3535 niye hep uzulen taraf biz oluyoruz.o kadar emegimiz herseyi idare etmemiz niye goze gelmiyo.bu insan gibi gorunen ama hayvan kadar degeri olmayan kisiler hepsine lanet olsun.benim evliligimde seninkine benziyo iki yil olacak her tartismamizda ya elinde ne varsa firlatir yada muhakkak bi yerimi acitir.cani diyorum ben ona ofkesini kontrol edemiyo evde yada disarda uzerime yuruyup canimi yakiyo.birgun kendini keybedip isi dovmeye dayaga getirmesinden korkuyorum.benim bebegimde var daha dun buyuk bi tartisma yasadik kufurler hirpalamalar havda uctu minik yureklik oyle korktuki babasindan kaciyo resmen.ayrilalim diyorum tehdit ediyo.ama ondan nefret ediyorum bu evliligi istemiyorum calisiyorum kendime yeterim ama cesaretim yok :-( sanada bosan dicem ama icinden bulundugun sartlar oyle zorki rabbim yardimcin olsun canim benim :-(

Sağol canım benim. Bizim çocuk yok çok şükür, ki ben evlenir evlenmez çocuk düşünüyordum.İlk gece anladım olmayacağını bu işin. Hayırlısı olsun bizim için.

şuna bak ya bir anne o evladı ne zorluklarla yetiştiriyor elalemın adamı geli ağzına ediyor afedersiniz. bende kız cocuk annesiyim. o kdr endişeliyim ki. kızıma ilk ogretecegım sey en küçük sert ses tonunu bile kabul etmemesi olacak. annen cok üzülür ever duysa ama bunu ömür boyu cekmene daha cok üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…