Eşimden boşanmaya karar verdim aileme nasıl anlatacağım

ne yapmalı

• devam etmek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
Pazartesi bir avukata gitmeliyim sanirim. O bana yol yordam anlatsin. Seneye de burda olmaliyim.3 yil doldurma durumu var.bir nevi de o elimi kolumu bagladi hep.
kesinlikle gitmelisin eşinize belli etmeyin ailenize demeden. hangi şehirdesiniz acaba milli eğitimde destek olabilecek birileri bulunabilir görevlendirme filan ?

Elleri kırılsın! Bak bişey diyim mi hiç çekme o adi herifi
Git ailene anlat bir an önce öğretmenmişsin mesleğinde var mecburum çocuğum var çalışmıyorum durumunda yok kendi kendine Gül gibi bakarsın sen
O dayakları ardı arkası kesilmez.
Millet mi ? Millet b.k yesin!
Gece kafanı yastığa koyduğunda millet mi var yanında ? Karnını milletmi doyuruyor ? Çektiğini bi sen bilirsin hiç boşşşver milleti ben senin gibi ayakta sağlam duranlara helal olsun derim valla
Hem çok sevindim çocuğun olmadığına ve öğretmen oluşuna

Allah yardımcınız olsun inanın herşey o kadar güzel olacak ki sonra sizin için biraz bencil olma zamanınız gelmiş geçiyor ailenizde umarım destek olur dahada rahat olursunuz. sakın pes etmeyin

Sen güçlü bi kadınsın bence
Hayat çok güzel kendi imkanın varken dayakçı bi kocayla ömür geçmez heleki sokakta dayak yemek ne kadar Onur kırıcı Allah'ta onu islah etsin.
Sende boşa gitsin hiç düşünme bile ilerde çocukların olur o Zaman hiç boşayamazsın

Ailene açık açık anlat herşeyi kararlı olduğunu çok mutsuz olduğunu anlat
Yanında olacaklardır

Ayrica sosyal medya hesabimi gormus olsaniz bunlari yazanin ben olduguma inanamazsinz.hicbir sey gorundugu gib degil. Herkes bana ozeniyor.esim kimseyle tanismak isteyen biri degil ortamimiz bile hic yok. Fotograflarindan herkes ne kadar yakisiyorsunuz,nasil mutlusunuz,esin cok iyi niyetli birine benziyor diyorlar.tabiki her gun dayak olur mu olmaz 29 gun iyiysek bir gun feci dayak yiyorum.susuyorum maalesef.ama artik susmak yok.hala daha bugun mutluymusum gibi dolasiyorum okulda.hayatim boyunca kimseye derdimi anlatmadim.ortamlrdaki gamsiz surekli mutlu kizim ben genelde

ailenizden gelen millet ne düşünür psikolojisi olabilir hocam az biraz anlıyorum bizimkilerde öyle ve bende duygularımı cok belli eden biri değilim. boşverinnn herkesin bilmesine gerekte yok kim ne sanarsa sansın mesleğimizn getirdiği bişeyde olabilir evi okula yansıtmamak siz devam edin güçlü olun ama kimseyide çekmeyin yakınlarınız varsa paylaşın rahatlayın ama içinizden gelniyorsada yapmayın

Aynen öyle hiçbirşey göründüğü gibi değil Kimsenin içini bilemeyiz. Susmayın.
Kendinizi kurtarın bakın burda okuyun ne kadar çaresiz maddi gücü olmayan, çocugu olan, ailesi istemeyen insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…