yemin ederim çok içim acıdı lütfen bende ağlayacağımAllahım aglıyorum şu an. Ya ben o kadar icime atmışım ki birilerine derdimi anlatıyorum ve o insanlar bir anda kardeşten öte oluyorlar. Atlatacağım bugunleri insallah sizlerle beraber
Ağlama lütfen hele o insan müsvettesi yüzünden hiç ağlama. Ailen başta üzülecek ama eğer eşinle devam edersen daha çok üzülecekler durumu bilsinler gizleme zaten bildiklerinde seni yanına almayı onlar isteyeceklerdir. Bugünleri atlatacaksın ve buraya iyiki ile başlayan yeni bir konu açacaksın hayatın o gün yeniden başlamış olacak güneş sana bir kez daha doğacak.Allahım aglıyorum şu an. Ya ben o kadar icime atmışım ki birilerine derdimi anlatıyorum ve o insanlar bir anda kardeşten öte oluyorlar. Atlatacağım bugunleri insallah sizlerle beraber
Ailen nerde oturuyor sen nerde oturuyorsun yanlarına gidip anlatma durumun var mi telefonda anlattığında onlarin aklı sende kalacaktır kızım ne halde diye. İçinizi rahat tutun esnaf şahitlik yapacaktır görüntüler senin en büyük kanıtın güvenlik görevlisi dahi sahitlik yapar herkes herşeyin farkında tek celsede bile biter bu evlilikÇocuğum yok,hiç düşünmeye fırsatım olmadı ki sorunlardan dolayı.Dayak yedigim sokaktaki is yerlerine gittim goruntuleri bugun aldim.kor nokta da olsa da az cok belli.esnaf da sahidiz dedi zaten.is aileme herseyi anlatabilmekte acikcasi
oo meslektaşım yapma bunu kendine sen kimlerle uğraşmışsındır hemen toparlan daha fazla geç kalmadan çıkar o pisliği hayatından tek celse de boşanırsınız sende güzelceee geçinir gidersin rahat ol o haldeKızlar ogretmenim ben ve esimin iki kati kadar aliyorum ,ev kredisini ben oduyorum,evin tum faturalarini falan kredikarti annesi babasina ozel gunler de hediyeleri bile ben aliyorum seviyorum onlari.o da haftasonu bizi bir yere gotururse goturur sonra paramiz bitiyor der.tartismalarimiz normal siradan seyler aslinda ama sonu nedense dayak oluyor
Ne dusunuyorsun o zaman. Evin diregi senmissin. Birak onuda yikilsin dunya basinaKızlar ogretmenim ben ve esimin iki kati kadar aliyorum ,ev kredisini ben oduyorum,evin tum faturalarini falan kredikarti annesi babasina ozel gunler de hediyeleri bile ben aliyorum seviyorum onlari.o da haftasonu bizi bir yere gotururse goturur sonra paramiz bitiyor der.tartismalarimiz normal siradan seyler aslinda ama sonu nedense dayak oluyor
böyle bir durumda seni düşüneceklerdir hatta kızacaklardır neden söylemediğiniz için ama milleti düşüneceklerse sizde haberiniz olsun diye söyledim deyin ve onların yanınada gitmeyin hatta iyi karşılasalar bile gitmeyin maddi gücünüz varmış haziranda açılır tayinler isteyin ve gidin yeni vi hayata başlayınAilemi seviyorum onlar da beni cok seviyor.3 erkek kardesim var. Fakat ilk dusunecekleri sanki eyvah millete ne diyecegiz gibi geliyor banakorkuyorum yanimda durmazlar diye.bu sefer bir kez daha kahrolurum.cok iyi cumleler secmen lazim bugune kadar birsey dememisim cok sukur cok iyiyim demisim sok olacaklar onlar da