Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bebekten dolayı böyle olmuş olabilir. Bebek büyük sorumluluk yardım da göremeyince eşten insan soğur tabi eşinden. Acele karar vermeyin konuşun oturun . Bebek ev konusunda madde madde görev verin mesela tatil günlerinde yemek işi sende bir de evi süpüreceksin vs gibi. Ya ta yine tatil gününe yakın yerlere piknik olanı olabilir. Akşamları ailece yürüyüş olabilir. Eşiniz hatalı ama belliki siz de çok doğru değilsiniz sizde de var biraz muhtemelen. Elle tutulur neden yokken dokuz aylık bebekle boşanılmaz. Boşanma lafı da laçkalaşmış malesef. Blöf olarak bir kez kullanılabilir ikinci kullanmada boşanır insan. Benim eltim de her sene gider ailesine , eşine şart sunar gelir eve. Halbuki ikisinde de var suç. Neyse iki sene önce yine ailesine gitti kocası almaya gitmedi bu kez. Herkesi aradı yine sartlarım var kabul ederse döneyim falan. Halbuki baba evidne hiç rahat değil baya gün sayıyordu dönmeye. Baktı gelen giden yok kendi kendine döndü tekrar. Gereksiz şeyler bunlar. Çocuklar da çok etkileniyor büyükler blöf yapacak diye yazık günah.

Bir de çocuk olmasa bişan derdim ama çocuk yapmışsın artık bir zahmet ilgi yok vs diye boşanma. Tamam ilgisiz eş zor ama bu yüzden çocuğun zor durumda kalması daha zor. Önce çocuk menfaati derim ben.

Ek. Olarak dediğim gibi çocuk sirumluluğu doğum uykusuzluk vs çok sağlıklı düşünülen evreler değil. Bu evrede kadınların yüzde ellisi eşinden bosanmayı düşünmüştür bence. Çünkü ülkede erkekleri çok b.k tan yetiştirdikleri için doğum ve akabinde eşini anlayan ilgilenen yardım eden erkek az

Şuanda çalışmıyorsanız sınavlara hazırlanın en azından memuriyet bakının ortaöğretim olarak. Elinizden geleni yapmayı çalışın çocuğunuz için evet ayaklanma dönemi ve yardım alamıyorsunuz uyku düzeni olursa günde 1 veya 2 saat hazırlanmaya çalışın.

Burcuna göre muamele bilmem ama bende de bir ikizler var ilk kural salacaksın umursama onu yokmuş gibi ikinci kural ise biraz ilgi gösterince gevşeme. Blöf falanda yapma yemez bir süre sonra.

Sen kendinle ilgilenip kendine ait bir dünya kurdukca yavaş yavaş yönünü sana çevirir.

Çocuğunun yatırım amaçlı altınlarını asla kimseye verme

Son kural korun.

Beni mantığa mı davet ediyorsunuz? Size fazla mı geldi mantık da bana vermek istiyorsunuz? Kaç yıllık tecili var ondan bile emin değilsiniz, baktınız mı gördünüz mü tecil kağıtlarını? 2 sene daha var diyorsunuz, çocuk 3 yaşına gelince baba ortada olmayacak. Bu şimdi mantık mı?

3-4 ay annelik izni biten kadınlar nasıl veriyor bebeklerini kreşe? Ailesinden uzakta yaşayan, annesinin akrabasının bakma ihtimali olmayan anneler vermiyor mu bebeği kreşe? Evinizdeki ortam kreşten daha mı huzurlu, stabil, kasvetsiz? Babasına laf ettik, adam birden bebeği uyutuyor bile oldu. Sizin derdiniz ne anlayamadım tam. Çalışmam boşanmam çocuğu kreşe vermem, e ne kalıyor geriye? Bakıcı tutun annenizde baksın diyeceğim (ki bence kreş daha kabul edilebilir) ona da olmaz diyeceksiniz.

hanımefendi güle güle :)

Övülecek bir yanı yok yaptığınızın. Tabi ki eleştiri alacaksınız ? Bir konu açtınız, yapılan eleştiriler sizi kesmedi, farklı bir versiyona geçtiniz. Yine linç yiyeceksiniz ve maalesef herkes haklı. Ayrıca akıl almak istediğiniz insanlara akılsız demenizde sizi biraz komik duruma düşürüyor. Bil istedim

öpücüğünüz size kalsın sabah sabah mide kaldırmaz:)

öpücüğünüz size kalsın sabah sabah mide kaldırmaz:)
haklısın, bir an tıpkı senin gibi gerçeklik algımı kaybettim ve senin gibi birine gerçekten öpücük attığımı düşündüm. Töbe estağfurullah. Bırak öpücüğü selam vermem reelde. :)

Kızım burda millete laf çevirecek aklın var madem sen niye milletten akıl dileniyorsun? Hata üstüne hata yapmış, konusunda yaptığı tek doğru yok. Hâlâ ahkam kesiyor. Hadi be ötede oyna.

Üslubunuza rağmen millet öyle böyle akıl vermek yardımcı olmak istiyor hepsine sorun o değil şu değil bu değil akla ihtiyacım yok demişsiniz
Siz ne istiyorsunuz?

Kocayı boşa cümlesinden başka bir şey duyamayacaksınız haberiniz olsun, bir Allahın kulu katlan bu kocaya demez hele ki maddi imkanınız sizin anlattığınıza göre varken

hanımefendi güle güle :)
Kocaya kedi bize kaplan takılan atarlı giderli ilk üye siz değilsiniz, alışığız biz. Buradayım bir yere gitmedim, derdinize dertlendim çözümler sundum ama ne istediğinizi anlamadım. Biz de çektik, adam dövdü sövdü kovdu çocuğumuz için katlandık mı diyelim? Siz dürüstçe şuna cevap verin, bu adamdan ayrılmaktan mı korkuyorsunuz? Seviyorum bırakamam mı diyorsunuz? Eğer öyleyse yapacak hiç bir şey, verecek akıl yok. Çünkü çoğu kadında o 300 bin TL yok, gel kızım diyen aileleri yok, oğlumu boşver biz sana torunumuza bakarız diyen eş ailesi yok ama yine de çıkıp gidiyorlar ya da evde kalıp asgari ücret de olsa işe giriyorlar. Çocuğumu kurtarayım bari diyorlar.

Ben sizin çözümünüzü merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? A planı B planı var mı kafanızda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…