- 12 Mart 2021
- 2.063
- 3.806
-
- Konu Sahibi Hafsanuralli546
Çok sevindim adınıza umarım hep bu şekilde gider hayatınız. Böyle diyenler için çok mutlu oluyorum. Eşimden destek gördüm ailemden destek gördüm hamileliğim çok güzeldi diyenler için. Ben biraz şanssızlığa uğradım. Çocuğumla ilgili çok hayallerim vardı aslında ama düşündüğüm gibi olmadı nasip.Ben de hamileyim doğumuma az kaldı. Çok rahat bir hamilelik geçirdim çok şükür eşimden yana. Hâl böyleyken duyar kasmayacağım, sizin gibi hissetmek için yaşadıklarınızı yaşamak lazım önce ama anlıyorum, zor şeyler yaşamışsınız evliliğe bile daha alışamadan hamile kalmışsınız. Hamilelik piskolojisi ve yaşadığınız kötü şeyler böyle hissetmenize neden oluyor bence doğum yapınca seveceksiniz bebeğinizi. Bundan sonraki süreci sağlıklı geçirmeniz lazım. Hiç sorunu olmayan kadınlarda bile lohusa depresyonu yaşanabiliyor. Bence bir an önce ailenizin yanına gidin doğumu orada yapın eminim iyi gelecektir. Bundan sonraki süreci rahat geçirin en azından. Eşiniz bu zamana kadar yanınızda olmamış zaten doğumda da olmayıversin.
Çocuğuma üzülmek sizemi kaldı. Çocuğuma karşı hissizleştim dedim onu anneliğimden mahrum edicem yaşadıklarımı ondan çıkarıcam Dövücem atıcam mı dedim ne geri kafalı insanlarsınız. şurada beni linçleyenlerin çoğunun benden fazla tedaviye ihtiyaçları var. Kafayımı yediniz acaba komple??Buradan anlatip rahatlamak istemeyin tedavi görün.Dogmamıs bebeğinize ben üzüldüm ve ben onu 2 cocuk annesi olarak sevdim.Yazık.
Maalesef bazen göremiyoruz karşımızdaki kişinin iyi biri olmadığını. Demek ki bunları yaşamanız gerekiyormuş öyle düşünün. Ben evlendikten 5 yıl sonra hamile kaldım. İlk zaman olsa muhtemelen ben de bocalardım..Çok sevindim adınıza umarım hep bu şekilde gider hayatınız. Böyle diyenler için çok mutlu oluyorum. Eşimden destek gördüm ailemden destek gördüm hamileliğim çok güzeldi diyenler için. Ben biraz şanssızlığa uğradım. Çocuğumla ilgili çok hayallerim vardı aslında ama düşündüğüm gibi olmadı nasip.
Mesela bu zihniyetteki siz!!Herkes anne olmamalı...
Sizi Allah’a havale ediyorum. Hakettiğiniz hayatı yaşarsınız inşaAllah iyisiyle kötüsüyle. Niyetimi Rabbim biliyor çok şükür. Aynı zamanda sizinkini de.Fesat değilim diyorsunuz ama yargı dağıtıyorsunuz madem niyetiniz iyi Allahım kalbine ferahlık versin inşallah düzelirsin deyip geçebilirsin. Allahım kimlere çocuk veriyorsunuz ne demek nasıl çirkin bir düşünce. Bence Allah niyetleri görüyorki kime vereceğini biliyor. Niye çocuğum olmuyor diye dert yanacağına önce niyetini düzelt. Çok şükür doktor bana çocuğun olmicak dediğinde bile ben çocuğuna hissiz olan anneler için kötü şeyler düşünmedim. Allah yardımcısı olsun inşallah dedim. İçiniz çok kötü Allah kalbinize iyilik versin sonra inşallah çocuk nasip eder size.
Hanımefendi eşimi seviyorum yazmış ona rağmen boşan demişler ondan neden boşanasınki dedim ama ben eşimden soğudum diyorum. Hayatında hiç birşeyler okuyor musun acaba daha yazımı okumamışsın bu ne cahillik birde yorum yapabiliyorsun bu zekaylaAlkış emojisi*
Herkes millete akıl vermesin ya
3-4 doktorun tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde kalmanız mucize o zaman.Yumurtalıklarımda sorun vardı 3-4 doktora hatta ayrı şehirlerde gittim hep aynı şeyi söylediler evlenmeden öncede gittim tedavi uygularız dediler. Ona görede korunmadım çocuk istiyordum ama 2 sene sonra falan düşünüyordum. Bense bir ay sonra hamile kaldım. İlk başlarda tabiki çok mutlu oldum kabullendim şükrettim ama sonrasında yaşananlar beni inanılmaz bunalıma soktu.
Benim zekama laf etmek hem de yazdıklarından sonra büyük cesaret.Hanımefendi eşimi seviyorum yazmış ona rağmen boşan demişler ondan neden boşanasınki dedim ama ben eşimden soğudum diyorum. Hayatında hiç birşeyler okuyor musun acaba daha yazımı okumamışsın bu ne cahillik birde yorum yapabiliyorsun bu zekayla
( alkış emojisi )
Teşekkür ederim anlayışınız için. Rabbim biliyor ki asla fesatlık düşünerek yazmadım. Doğmamış çocuk için sevmiyorum kelimesini okuyunca gerçekten üzüldüm. Rabbim sana hediyesini vermiş. Herhangi bir zorlukla elde etmediği için ne kadar kıymetli bir durum olduğunun farkında değil. Sadece bunu söylemek istiyorum. Ama benim niyetim kalbim kötüymüş ve ondan dolayı Allah bana çocuk vermiyormuş. Allah ıslah etsin zihinlerinizi. Allaha havale ettim.Ben bekarım cocuk da düşünmüyorum ama bana da tuhaf geliyor çöpe- tuvalete atılan bebekler, istenmeyen sevgi görmeyen çocuklarBir yandan evlat hasretiyle yıllardır yanıp tutuşan ama bi türlü olamayan kadınlar, aileler
İstemeyenin sahip çıkmayanın gırla cocuğu olurken isteyenin kucağının boş kalmasıBence yorumu yapan kişi onbirmayis de haset etmiyor buna içerliyor olabilir cünkü cidden çok değişik bir adalet(sizlik) var
Allah ona iyi niyetinden vermedi bu bebeği. Rabbim bir verir sınar bir de vermez sınar. Ama konu sahibi yaşadıklarından dolayı da olsa bebeğine hissettiklerinden dolayı sınıfta kaldı ne yazık ki. Umarım bir an önce bu histen ve bu adamdan kurtulup yoluna bakar. Size de Allah tez zamanda versin inş. Kendinizi üzmeyin umutsuzluğa da düşmeyin.Teşekkür ederim anlayışınız için. Rabbim biliyor ki asla fesatlık düşünerek yazmadım. Doğmamış çocuk için sevmiyorum kelimesini okuyunca gerçekten üzüldüm. Rabbim sana hediyesini vermiş. Herhangi bir zorlukla elde etmediği için ne kadar kıymetli bir durum olduğunun farkında değil. Sadece bunu söylemek istiyorum. Ama benim niyetim kalbim kötüymüş ve ondan dolayı Allah bana çocuk vermiyormuş. Allah ıslah etsin zihinlerinizi. Allaha havale ettim.
Evet sende sorun varB
Bu konudaki arkadaş neden bu kadar acımasız tepkiler toplamış şok oldum valla.kadıncağız birşey dememiş ki.zaten psikolojisi çok kötü.sevmediği adamdan çocuğu olacak.bu duruma isteksizliğini hayet seviyeli bir şekilde belirtmiş.kızlar iyi misiniz siz ya ? Bende mi soru var bu gece sizde mi anlamadım valla.şakır şakır kürta yaptırıyor insanlar ,bu sitede de ölümüne savunuluyor.bu kadıncağız soğudum deyince suç olmuş.
Yaa çok tatlısınızAllah ona iyi niyetinden vermedi bu bebeği. Rabbim bir verir sınar bir de vermez sınar. Ama konu sahibi yaşadıklarından dolayı da olsa bebeğine hissettiklerinden dolayı sınıfta kaldı ne yazık ki. Umarım bir an önce bu histen ve bu adamdan kurtulup yoluna bakar. Size de Allah tez zamanda versin inş. Kendinizi üzmeyin umutsuzluğa da düşmeyin.
Aynı yoldan geçtim iki başarısız tüp bebek hemde hiç transfer aşamasına gelmeyen, 5 tane kayıp, iki sezaryen bir bebek… şükür ki rabbim sonunda mucizesini yolluyor. Bekleyin herşeyin zamanı var.Yaa çok tatlısınızçok teşekkür ederim Allah razı olsun