Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

Yaşadığın problemler senin bebeğinle bağını engellemiş. Ama bebeğinin suçu ne? Tamamen sene muhtaç doğacak yavrucak. Oradan sadece kol çantanı al gel. Ailenin evinde doğum yap. Bu psikolojiyle lohusa depresyonunu zor atlatırsın. Destek al lütfen. Hem kendine,hem bebeğine yazık. O yalancı adamdan da ne baba olur, ne koca. Sürekli yalanlar. Evlerden ırak.

Çok sevindim adınıza umarım hep bu şekilde gider hayatınız. Böyle diyenler için çok mutlu oluyorum. Eşimden destek gördüm ailemden destek gördüm hamileliğim çok güzeldi diyenler için. Ben biraz şanssızlığa uğradım. Çocuğumla ilgili çok hayallerim vardı aslında ama düşündüğüm gibi olmadı nasip.

Buradan anlatip rahatlamak istemeyin tedavi görün.Dogmamıs bebeğinize ben üzüldüm ve ben onu 2 cocuk annesi olarak sevdim.Yazık.
Çocuğuma üzülmek sizemi kaldı. Çocuğuma karşı hissizleştim dedim onu anneliğimden mahrum edicem yaşadıklarımı ondan çıkarıcam Dövücem atıcam mı dedim ne geri kafalı insanlarsınız. şurada beni linçleyenlerin çoğunun benden fazla tedaviye ihtiyaçları var. Kafayımı yediniz acaba komple??

Maalesef bazen göremiyoruz karşımızdaki kişinin iyi biri olmadığını. Demek ki bunları yaşamanız gerekiyormuş öyle düşünün. Ben evlendikten 5 yıl sonra hamile kaldım. İlk zaman olsa muhtemelen ben de bocalardım..
Neyse ki bir mesleğiniz var, aileniz size destek. Eminim çok güçlü bir şekilde başa çıkacaksınız. Hatta iyi ki diyeceksiniz çocuğunuzu kucağınıza aldıktan sonra.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım bundan sonrası sizin için de güzel olur.

Öncelikle bebeğinizi kabullenmeniz gerekiyor.
Düşünsenize karnınızda 8 aydır siz ne yerseniz içerseniz ondan besleniyor.
Siz üzülünce sevinince hissediyor sizi
Şimdiden annesinin sesini tanıyor, sizin onunla konuşmanız bir şefkatle karnınızı okşamanız herşeyi hissediyor .
O onların kanından diye bir tabir olmamalı o sizin bebeğiniz canınız 9 ay boyunca yoldaşınız .
Diğer sorunlara gelecek olursak yaşadığınız zor şeyler doğum yaptıktan kendinizi toparladıktan sonra evladınız ve kendiniz için en iyi ve mutlu olacağınız yönde bir karar verin .
Ne olur evladınız onların kanı diye dışlamayın o sizin bebeğiniz şuan o kordon ile sizden besleniyor herşeyi sizsiniz .
Yapmayın bunu herşey düzelir umarım bu hisleriniz geçer .

Sizi Allah’a havale ediyorum. Hakettiğiniz hayatı yaşarsınız inşaAllah iyisiyle kötüsüyle. Niyetimi Rabbim biliyor çok şükür. Aynı zamanda sizinkini de.

Alkış emojisi*
Herkes millete akıl vermesin ya
Hanımefendi eşimi seviyorum yazmış ona rağmen boşan demişler ondan neden boşanasınki dedim ama ben eşimden soğudum diyorum. Hayatında hiç birşeyler okuyor musun acaba daha yazımı okumamışsın bu ne cahillik birde yorum yapabiliyorsun bu zekayla
( alkış emojisi )

3-4 doktorun tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde kalmanız mucize o zaman.
Babasını falan boşverip öyle bakin olaya.

Benim zekama laf etmek hem de yazdıklarından sonra büyük cesaret.

Sana cevap verip banlanmaya değecek bir insan değilsin.

Boğazdaki düğününden sonra Maldivlere gidince haber ver.

Teşekkür ederim anlayışınız için. Rabbim biliyor ki asla fesatlık düşünerek yazmadım. Doğmamış çocuk için sevmiyorum kelimesini okuyunca gerçekten üzüldüm. Rabbim sana hediyesini vermiş. Herhangi bir zorlukla elde etmediği için ne kadar kıymetli bir durum olduğunun farkında değil. Sadece bunu söylemek istiyorum. Ama benim niyetim kalbim kötüymüş ve ondan dolayı Allah bana çocuk vermiyormuş. Allah ıslah etsin zihinlerinizi. Allaha havale ettim.

Ortada bilimsel bir gerçek var. Her anne bebeği karnına düşer düşmez sevemez. Nasıl ki herkesin regl dönemi bile farklı geçiyorsa, hamilelik, doğum, lohusalık kişiye özeldir. Hatta bazı anneler çocuklarını doğar doğmaz sevmez, belli bir süreye ihtiyaç duyar. Bazısı doğduğu an ona aşık olur.

Konu sahibi son 8 ayda çok ağır şeyler yaşamış. Evliliği, hayal kırıklıkları, ülke değiştirmesi, aynı evin içinde kocası tarafından yalnızlaştırılması... İllaki bu süreçte konu sahibinin de hataları olmuştur ki var da. Ancak sonuç olarak şu an yalnız ve depresyonun dibine vurmuş, duyguları alt üst olmuş hamile bir kadın var. Hissettikleri bana yabancı olsa da onu ve onun gibileri anlayabilirim. Ancak burada bu kadının linçlenmesini asla anlayamam. Bu insanlığa sığmaz.

Konu sahibi bazı üyeler çok güzel yazmışlar. Lütfen doğumdan önce ailenizin yanına dönün. Hem bir uzmandan hem de bebek bakımı konusunda ailenizden destek alın. Ve lütfen bu süreçte en son düşündüğünüz şey eşinizin doğumda olması olsun. Lohusalık zor bir süreç. Eşiniz çocuğu görecek diye, kendinizi ve bebeğinizi daha çıkmaza sokmayın. Bebeğin ilk başta babaya değil, sağlıklı bir anneye ihtiyacı var.

Onların kanını taşıyor,karnımdaki çocuktan soğudum diyorsun...
Sonra da çocukla alakalı endişelerim var diyerek ekliyorsun..Yani bu olmamış.
Maldivler'de tatiller,saraylarda düğünler..
Şu erkekleri hiç taniyamamissiniz.
Erkeklerin çoğunluğu siyasi liderler gibidir.
Oyu alana kadar verilen sözlerin ardi arkası kesilmez,oyunuzu verip de koltuğa oturttuğunuzda ise dönüp yüzünüze bakmazlar..
Erkeğin siyasetcisine denk gelmişsiniz.
Ancak kocanız ve ailesinin çocuğunuzla aranizdaki bağı zehirlemesini izin vermeyin derim.

Konu sahibi hamilesin, ailenden uzaktasın konun doğru ise bu durumda zaten sağlıklı düşünmeni kimse beklemez. Duygusal aşamaları, sorunları bir kenara bak atla uçağa gel ailenin yanında doğum yap katlanma orada. Tek başına orada doğumda iyice deli olursun, anne gibi yar olmaz onların sana senin annene ihtiyacı var. Bırak evi doğuma kadar annenin yanında kal, sonra da daha düşünecek çok zamanın olur ama artık harekete geç. Kaç oradan. Doğumu bahane et.

Allah ona iyi niyetinden vermedi bu bebeği. Rabbim bir verir sınar bir de vermez sınar. Ama konu sahibi yaşadıklarından dolayı da olsa bebeğine hissettiklerinden dolayı sınıfta kaldı ne yazık ki. Umarım bir an önce bu histen ve bu adamdan kurtulup yoluna bakar. Size de Allah tez zamanda versin inş. Kendinizi üzmeyin umutsuzluğa da düşmeyin.

Evet sende sorun var
Sevmediği adamdan çocuk yap diye kim dedi?
Madem adamı sevmiyordu boşansaydı, ayrılmak yerine sevişmeyi seçmiş, hamile kalmış o sübyanın suçu ne? Babasından soğudum diye kendi bebeğinden de soğumak nedir ya!

Yaa çok tatlısınız çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kadınların hepsi bebekleri karnına düşer düşmez bağlanamaz ona. Konu sahibinin de hatası var ama ilk defa evleniyor, tecrübesiz. Kısa sürede psikolojisini etkileyen çok şey yaşamış. Bebeği doğunca aynı hislere sahip olacağını düşünmüyorum. İnsna bebeğine bakarken babası pek aklına gelmez sadece doğum ve sonrasında iyi bir bakıma ihtiyacı olucaktı bu ruh haliyle. Annenize güveniyorsanız ülkeye dönün burda doğum yapın bebeğinize birlikte bakın, o arada toparlanıp sağlıklı düşünmeye başlarsınız belki. Tutulmayan sözler bazen maddi şeyler yerine getirilmediği için değil de, söz sahibinin karakterini ortaya çıkardığı için de soğutur insanı. Çok da yüklenmeye, çocuk sahibi olmayanları ortaya atmaya gerek yok. Herkesin sınavı farklı işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…