Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

Herkes ne kadar merakli linclemeye... Sizi cok iyi anliyorum. Esinize olan soguklugunuzu da, karninizdaki bebegi sahiplenmeyisinizi de.. Parada pulda gozum yok demissiniz. Ne guzel. Sizi asil uzen verilen sozlerin tutulmamasi. Kayinvalide dirdiri vs hepsi bir sekilde idare edilir de anladigim kadariyla esiniz de dahil bu ailenin genel sorunu guvenilmez ve kaypak olmalari. Sogumak icin buyuk bir neden benim icin de. Allah yardimciniz olsun ama bitirmeyi kafaya koyduysaniz bence Turkiyeye donup ailenizin yaninda dogum yapin. Ailenizin sicakligiyla bebegi biraz daha sahiplenirsiniz belki. Sag salim bu bunalmisliktan kurtulun tez zamanda. Sevgilerimi ve dualarimi gonderiyorum size

Yorumunuzu konuya yazıyorsanız ve bunu hepimiz okuyabiliyorsak kendi kendinize sitem etmiş olmazsınız. İyi forumlar.

eğer gelebiliyorsanız türkiyede doğum yapmanız bence sizin için en ideali olacaktır. bende maddiyat durumuna takıldım aslında. yani size verilen vaatler herkesin yapabileceği şeyler değil. bu adamın durumu boğazda yalıya ve maldivlere yetecek miydi? yettiği halde mi kandırdı götürmedi yoksa siz kandırılmak mı istediniz? ben eşimin evlenmeden önceki durumunu biliyordum çünkü, tahminimce de herkes bilir.

ikinci olarak üst üste bir sürü şey yaşamışsınız. benim ülke değil şehir değiştiren arkadaşımın bile bir süre psikolojisi bozulmuştu yalnız kaldığını düşünmekten. şu an eşiniz çalışmıyor mu peki?
yani bebek durumu hakkında bir şey diyemeyeceğim bende bebek tedavileriyle uğraşıp duran biriyim ama kendimi düşünüp size ona göre yorum yapamam. belki psikolojinizden ötürü abartı yaptınız, bebek olmasa daha kolay kaçar kurtulurdum gibi düşündünüz o yüzden öyle konuşuyorsunuz..

Siz müşfiksiniz valla çocuğunu hiç sevmeyen analar var gırlaaa hemde
Ay Allah'ım korusun ben arabaya bile binsem ani frende çocuğumun üstüne yatıyorum hamileyken de o rahatsız olacak diye oturarak uyurdm şimdi de başını bekliyorum sinek böcek gelecek diye. Anne olmak bir meziyet vallahi

Bir de evlenmeden önce doktorlar,doktor değil bakin doktorlar en az 3 tane sanırım,
çocuğunuz olmaz demiş ama ilk aydan hamile kalmışsınız.
Bu kadar doktor yanlış görüp yanlış mı yorumladı?
Ne için çocuğunuz olmaz tedavisiz dedi doktorlar?
Bana orası da geçmedi tekrar okuyunca.
Doktor dedi dese geçerdi belki ama doktorlar deyince kaldım ben bir.
Sanki madem düğün zamanı başladı her şey neden çocuk yazacakları susturmak için yazılmış gibi.

off yanit vermeye bile degmeyecek bir yorum. Konu sahibi kesinlikle yardima igtiyac duyuyor fakat sizin de iyi bir terapiye ihtiyaciniz var, yasadiklariniz ciddi anlamda etkilemis ve kotu kalpli bir insan olma yoluna sokmus sizi.

Hamileyken rahatsız olacak diye oturarak uyumak mı
Anneliği öveceğim diye abarttınız ya.

Evlilik oturmadan bu yüzden kesinlikle bebek düşünülmemeli. Psikolojiniz de hiç iyi değil, lohusalığı desteksiz atlatacak halet-i ruhiyede değilsiniz. Artık sekiz aylık koskoca bir bebek taşıyorsunuz, zaman da geriye akmayacağına göre bundan sonrasına odaklanın. Ben olsam her şeyi göze alır, o evden çıkar, ailemin yanına gelirdim mesela.

Herkes takılmış ama maddiyat burada temel nokta değil, sürekli yüksekten atılmış, büyük büyük konuşulmuş, sözler verilip tutulmamış, kadın dolandırıcıların kralı tarafından vaadlerle kandırılmış, sürekli yalan söylenmiş. Bunlara rağmen devam etmek, evlenmek ve bu raddeye gelmek sizin hatanız olmuş. Bana da yüksekten yüksekten atılsa, şunu yapacağım bunu yapacağım dedikten sonra karşımda koca bir balondan ibaret olan adam olsa ben de soğurdum. Karşımdaki adam net olsun isterim, ben buyum, etim bu budum bu, buna varsan benle ol desin; ona hay hayım. Yüksekten uçup çakılırsa zaten saygımı kaybederim, gözümde küçülür.

Bebek konusuna gelirsek hislerinizi kınayamam empati yapınca aynı durumda olsam ben de sanki soğurdum gibi hissettim, fakat sizin de çocuğunuz tutunmaya çalışın. Umarım kucağınıza aldığınızda her şey değişir.

Ben turkiyede dogum yapar cocugu babasina verirdim

O hasretle yanıp tutuşan kadınlar nasıl annelik yapacağından emin olamayız ne yazık ki. Hepimiz işsiz gezdikten sonra işimizden hiç şikayet etmeyeceğimizi düşünürüz, eşlerimizle özellikle zorlu bir kavuşma yaşadıysak evlilikten pişman olmayacağımızı düşünürüz ama gerçekten öyle olmaz. Herkes daima daha iyisini ister ve hakkıdır da. Olandan şikayet ettiği için baskı yapmamız, hor görmemiz, kabullenemediği için üstüne gitmemiz doğru değil. Hele böyle hassas bir meselede. Süratli, çok güçlü arabaları çok severim ama almam mümkün değil. Böyle bir araç sahibi kaza yaptığında karşısına çıkıp diğer arkadaşımızın yaptığı gibi bir yorum yapsam hoş olmaz değil mi? Mevzu aslında çok farklı değil. Sahip olamadığıma sahip olana yüklenmeye hakkım yok. Tuvalete bebek atan kadınlar ya da attıran aileler bu konudan baya uzak bence.

Abartmasanız mı

Siz niye kendinizi baba ile kıyaslıyorsunuz. Taşıyan sizsiniz. Doğuran sizsiniz. Yarın bir gün doğunca sizden gelen sütle beslenecek. Siz 40 gün kanayacaksınız. Çocuk anneye aittir. Baba figürandır. Boşanma davasında neden hakim çok ters bir durum olmadıkça vekaleti anneye veriyor? Bunlara biraz kafa yorun isterseniz.

Konuyu özetleyecek kadar okuduğuma inanıyorum ve evet yaşadıkların zor ama aşılamayacak şeyler değil demekkki sana rabbim bi mucize vermiş vardır bir hikmeti boşanmak istiyorsan da boşan kimse seni tutamaz çocuğun nafakasını ödemek zorunda biraz büyütüp işe girebilirsin bulunur bir kolayı onun kanından olması ona benzeyecek anlamına da gelmez sonuçta sen yetiştireceksin doktorların olmaz dediğine rabbim ol demiş şikayet etmek olmaz Allah korusun kötü birşeyler karşılaşırsın sözün aklına gelir için yanar dikkatli konuşup dikkatli dua etmek en güzeli olur sağlıkla gelsin bebişin sıkıntıların hayırla sonuçlanmasını dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…