Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

Kadınlar kulubu= yargı makinesı ...
Valla kendimi zor tuttum, banlanmak istemiyorum abla
Konu içeriğinde bebek/çocuk olunca annelik duygularıyla yorumluyorlar, eleştirebilirler ama üslup bozamazlar zira her kadın yaşamasa bile bir gebelik depresyonu gerçeği var, kimi kadında hamileliğin ilk haftasından itibaren doğum sonrasına kadar devam edebiliyor, ki sitede çok örneğini gördük, sürpriz plansız gebeliklerde de, planlı gebeliklerde de depresyona girmiş kadınların açtığı konular oldu, vaktiyle açılmış o konularda depresyona girmiş anne adaylarına hakaretler edildi, bugün o kadınların hepsi çocuklarını seven muhteşem anneler oldular.

Hamilelik depresyonunu dibine kadar yaşamış biriyim.
Hatta bu siteye ilk üyeliğim bu şekilde olmuştu bu konuyu araştırırken.
Çok zor günlerdi..
Öyle bir saçmalamışım ki….
Anlatmaya dilim varmaz.
Oğlum doğduğu an hepsi bitti gitti.
Yani her Kadın hamile oldum aaa ben anneyim artık demiyor.
Kimisi hamile kaldığı an, kimisi doğumda, kimisi birlikte zaman geçirdikçe seviyor.
Benim sadece üzüldüğüm nokta onların kanını taşıdığı için bebeğimi sevmiyorum dedi o noktada duraksadım..
O senin bebeğin..
Konu sahibi ben inanıyorum ki bebeğini gördüğün an bitecek hepsi.
Sadece ailenin yanına dönmelisin..
Sanki bu sana daha iyi gelecek.

E sizin niyetinizde ne gibi kötülükler vardı da bunca şey yaşıyorsunuz o zaman diye bir düşünün madem

Sevemeyeceği çocuğa hamile kalmayacaklar o zaman bu kadar basit

Hanımlar ben de linçi haksız buldum. Kadın kandırılmayı, güveninin kötüye kullanılmasını hazmedememiş. Kocasını iyi tanıyamadan evlenmiş. İsteyerek hamile kalmamış. Tamam burada çok hatalı ama doktora güvenmiş. Ben mesela güvenmezdim ve korunurdum. Yanlış eş seçimi yapmış. Boğazda yalı düğünü yapacak adamın onu destekleyecek bir hayatı olmalı. Azerbaycanlı petrol zengini olarak mı tanıttı kendini, ya da Türkiye'de herkesin boğazda düğün yapabileceğini mi sanıyor?

Çocuğu doğmuş da istemiyormuş gibi taşlıyorsunuz. Kocasına inanması dışında ben yorumlarını cevaplarını mantıklı buldum, derdini anlatabiliyor. Köşeye sıkışmış hissediyor, çocuk olmasaydı daha kolay çıkış yolu bulabilirdi. Ömür boyu bu adamla ve ailesiyle muhatap olmak zorunda. Bende de 2 çocuk var ama benim de hissizleştiğim anlarım oldu. Saatlerdir susmayan ağlayan bebeğin beni de ağlattığı, hiç bir şey yapmadan boş boş etrafıma baktığım oldu. Bir kadının sınırlarını bebek kadar zorlayan başka durum yok, olmadı benim hayatımda mesela.

Anne olmak için tedavi görüp de konu sahibini taşlayan hanımlar, sizin duygusal sorunlar yaşamayacağınızın garantisi var mı? Hamile kaldım oldu bitti geçti 9 ay lay lay lom olmayabiliyor. Her kadının hamileliği doğumu anneliği farklı. Kendinize bu kadar güvenip iddialı konuşmayın. 3 çocuk annesi kadın 3.çocuğunu benimseyemeyip öldürmeye çalıştı. Hem de şırıngayla çamaşır suyu sıvı sabun enjekte ederken yakalandı. İki çocuğuna mükemmel annelik yapmış, ne oldu da bu çocuğa canavarlaştı?

Konu sahibi, yazmışlar ama ben de tekrar edeceğim. Çocuk doğduktan sonra ülkeden çıkman zor olur. Bu adam izin vermeyebilir çocuğun ülke dışına çıkmasına. En kısa zamanda dön Türkiye'ye.

Bir anne olarak yorumları dehşetle okudum. Kadın belli ki depresyonda. Kaynana ile geçirmiş hamileliği. Bilmediği bir ülkede tek başına kalmış. Yabancılaşmış. Eşi de ilgisiz. Bu durumda polyanacılık oynayamamış.
Sanki her şey mükemmel de Kadın bunları yazdı. Bence tedavi görse düzelecek.

Şu yorumun nesine unlike verildi merak ettim. Kadın çatır çatır söylemiş olacakları, doğruları. Sen kvni sevmiyorsun diye küçücük bebeğin hayatını tehlikeye atamazsın. Tekin değilsin konu sahibi hiç kusura bakma

Bende empati kuramıyorum. Boşandıktan sonra depresyon yaşamış bir kadın olarak sağa sola sarmadım. Yeşil reçeteli ilaçlarımı içtim, oturdum. Atlatmayı bekledim.
Konu sahibinin cevaplarına bakarsak “Cahil, geri kafalı, kafayı mı yediniz” tölerans düzeyi belli. Doğumla beraber çok daha fazla bedensel acıya maruz kalacak. Bunlarla başa çıkabilecek potansiyel göremedim.

Her anne doğurdu diye çocuğunu sevmiyor. Bunları da yapanlar güya anne. Kapının önüne yeni doğmuş bebeği koymuş. Neymiş “3 çocuğu daha varmış. Bakamayacağından korkmuş.” Bir de bunları salıyorlar ya, onu aklım almıyor.

Kesin kandırılmıştır. Adam zengindir diye evlenmemiştir
Tamam ben inandım kardeş haksızlık yaptım.

Kesin kandırılmıştır. Adam zengindir diye evlenmemiştir
Tamam ben inandım kardeş haksızlık yaptım.
O da ihtimal tabii, zengin olduğunu sanmıştır. Adamın maddiden çok manevi yönden kandırdığını ifade etmek istemiştim. Yoksa boğazda yalıda düğün yapmaya gelene kadar çoktan belli olur paralı mı değil mi.

Sen kafayı kürtajla bozmuşsun keşke annende kürtaj yapsaymış

Kesinlikle haklısınız.

Tahammül seviyesi verdiği cevaplarla belli oluyor.. Bebek doğduğu zaman umarım bebeğin kokusuyla kendine gelir.

Yoksa bir insan büyütmek, ona bakmak kimse için kolay değil. Bebeğimiz dahil etrafımızdaki her duruma tepkilerimiz karakterimizi, Dünyaya bakış açımızı ortaya koyar.

Hiçbirimiz zorluk yaşamadık mı, yaşamıyor muyuz? Daha kayınvalide ile ilk hafta kavga etmeye programlamış kendisini ama yüz göz olmak istememiş!

Bu adam sana yalılarda mı evlenme teklif etti, maldivlerde mi yüzük taktı da dedilkerine inandın.( Ben bu kısma da pek inanmadım açıkcası) Abartan bir yazım şekli var çünkü..

Mesela bir çoğumuz gençken gözümüz kapalı belki hareket ettik ama Aile uyaracak dereceye geldiyse, evlilik için emin misin demişler.. Neden acaba? Demek ki Ailesi fark etmiş ama konu sahibi ilk defa erkek görmüş gibi davranmış. Hiç mi bu adam kendisini belli etmedi?

Valla burda kimseyi yemesin, Ne olursa olsun Doğmamıs bebeğin ne suçu var? Bu konu nerden tutsan elde kalır.

Konu sahibi yukaridaki 2 alinti sizin konularinizdan, diger bir alinti yorum yaptiginiz bir konudan. Bu konuda bilirkisi degilim ama sizin asil sorununuz surekli fikirlerinizin ve dusuncelerinizin degismesi.

Bir konuda esinizi cok seviyorsunuz, bu konuda sevmiyorum demissiniz.

Yukarida alintiladigim yorumda annenizle sorunlariniz var, bu konuda anneniz doguma gelecek diye mutfak esyasi derdine dusmussunuz.

Benim sahsi fikrim bu basligi da duygularinizin dalgalandigi bir anda acmissiniz. Muhtemelen annenizden kacmak icin evlendiginizi dusunuyorum ya da hicbiri.

Sorununuz psikolojik mi, baska bir sey mi bilemem ama burada herkesin psikolojisinin bozuk oldugunu dusundugunuze gore vardir bir bildiginiz.

Kadına çok fazla hakaret edilmiş, evet konu sahibi cahil , üst üste yanlış kararlar vermiş, belli ki depresyona girmiş, sağlıklı düşünemiyor hepsi tamam ama bu kadar üstüne gidilecegine yardim isteyen birine akıl fikir vermek lazım burda , zaten kendisi saçmalıyor iyice kadını berbat hale sokmussunuz yorumlarla

Konu sahibi hemen ailenizin yanına dönün, bebek için en hayırlısı bu , en azından anneannesi yaninda olur , aile ortamında buyur , sizde tedavi olursunuz depresyonunuz için
Şu anda en önemlisi karninızdaki bebek , o sizin tüm hislerinizi , nefretinizi hissediyor , yazık değil mi ona? Doğduktan sonra cocuk zaten sizin şu anki nefretiniz yüzünden zor zamanlar geçirecek, acilen ailenizin yanına dönüp psikoloğa gidin hemde acilen

Sorununuz psikolojik mi, baska bir sey mi bilemem ama burada herkesin psikolojisinin bozuk oldugunu dusundugunuze gore vardir bir bildiginiz.
Bu da gerçeklerinden kaçış, başka insanların kendisinden daha sorunlu olduğunu düşünüp rahatlıyorlar, konu başında psikolojisinin bozuk olduğunu kabul eder gibiydi, artık kabul etmeyecek mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…