- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.892
-
- Konu Sahibi Hafsanuralli546
Yapar mı sizce dediklerinizi, bi bakın ondan sonra düşünün. Konu sahibine göre bu yaşadıkları teferruat. Eşini bugün sevmiyormuş, yarın sever. Eşi ona kaç defa yalan söyledi konu sahibi kaç defa inandı sayamadım ama olsun. Sonuçta hep böyle kötü şeyler olmuyor evlilik içinde.Kadına çok fazla hakaret edilmiş, evet konu sahibi cahil , üst üste yanlış kararlar vermiş, belli ki depresyona girmiş, sağlıklı düşünemiyor hepsi tamam ama bu kadar üstüne gidilecegine yardim isteyen birine akıl fikir vermek lazım burda , zaten kendisi saçmalıyor iyice kadını berbat hale sokmussunuz yorumlarla
Konu sahibi hemen ailenizin yanına dönün, bebek için en hayırlısı bu , en azından anneannesi yaninda olur , aile ortamında buyur , sizde tedavi olursunuz depresyonunuz için
Şu anda en önemlisi karninızdaki bebek , o sizin tüm hislerinizi , nefretinizi hissediyor , yazık değil mi ona? Doğduktan sonra cocuk zaten sizin şu anki nefretiniz yüzünden zor zamanlar geçirecek, acilen ailenizin yanına dönüp psikoloğa gidin hemde acilen
Bu da gerçeklerinden kaçış, başka insanların kendisinden daha sorunlu olduğunu düşünüp rahatlıyorlar, konu başında psikolojisinin bozuk olduğunu kabul eder gibiydi, artık kabul etmeyecek mesela.
Çünkü kadınlar hamileyken hemen çocuğunu sahiplenemyebiliemis . Evet kadınlar bazen bunu yasayabiliyor. bende lohusayken eve çocuk geldi oturdum aglafim bu çok küçük nasıl buyuyecegim sürekli emmek istiyor canım acıyor hata mı ettim diye . Çok korkaktim . Bu gibi şeylere kızmıyorum. Korkular , endişeler ,eski hayatını özlemek normal ama çocuğu adamdan yap daha dogmadan onun kanını taşıyor diye soğudum de. Ya bir şükret çocukla ilgili sıkıntı yok hamilelikte çocukta ne sıkıntılar saydılar bana preeklemsi ile doğum yaptım. sıkıntıların sebebi de kendisiŞu yorumun nesine unlike verildi merak ettim. Kadın çatır çatır söylemiş olacakları, doğruları. Sen kvni sevmiyorsun diye küçücük bebeğin hayatını tehlikeye atamazsın. Tekin değilsin konu sahibi hiç kusura bakma
İsteyerek mi hamile kalmış? İlk cümleyi niye okumadınız ya da bilerek şimdi görmezden geliyorsunuz?Sevemeyeceği çocuğa hamile kalmayacaklar o zaman bu kadar basit
Anne sağlıklı değilse nasıl bebek sağlıklı olacak? Sağlıktan kastım ruh sağlığı. Yaşamadığı şeyler üzerine nasıl bu kadar kesin konışabiliyor bu insanlar ya. Sorunlu evlilik demek sorunlu çocuklar demek. Bu sorunlu çocuklar büyüyüp yarın bir gün anne baba oluyorlar,sonra yine ruh sağlığı iyi olmayan yeni çocuklar dünyaya geliyorlar. Bı kısır döngüde bir çok insanın hayatı mahvoluyor. Sağlıksız toprak sağlıksız meyve-sebze verir.Ha bir de, bir üyenin konusuna yazdığınız mesajı aynen size iletiyorum. Bu aklı kendinizde de kullanırsınız:
“Boşan demeye ne meraklı bir milletiz.
Herkes aynı şeyi yazmış. Eşini seviyorsan neden boşanasınki ve anne babayla büyüyen çocuk daha sağlıklı oluyor kim ne derse desin o evde hergün şiddeti görmüyor o çocuk arada gülmeyide beraber sofraya oturmayıda görüyor.”
Bu da tam çözüm değil. Benim verdiğim örnekte kadın 3. çocuğunu benimseyemediği için öldürmeye çalışıyordu. İlk iki çocuğa mükemmel annelik yapmış. Doğumdan sonra kontrol edilip testler yapılmalı ama hangi birine yapılacak?Keşke evlenmeden ve özellikle çocuk yapmadan önce bir takım psikolojik testlerden geçirilip evlenebilir yada çocuk sahibi olabilir gibi bir belge almak zorunlu olsa.
Hem kadınlar hem erkekler için ama çocuk için özellikle kadınlara böyle bir uygulama yapılması şart bence.
Tamam da hatasıyla, günahıyla şu an durum bu. Ruhsal durumu bozuk bir anne adayı ve karnında masum bir bebek var. Hadi anneyi geçtim, bebeğin iyiliği için linç etmenin ne faydası var. Bebeği düşünen birinin yine bebeğin iyiliği için konu sahibine yol göstermesi lazım. Aksi fayda değil zarar getirir. Hem anne hem bebek için.Linç ediliyor diyenler babalarını seçtiğimiz çocukları doğdukları için suclayamayiz . Yetememe korkusu , can acısıyla pişmanlıklar , eski hayatı özlem vs hepsini anlarım . Ama babası kötü diye çocuğa yüklenmeye empati yapamam . Babasını çocuk secmedi. Üstelik anne seçtiği için en mağdur olacak yine o
Ben bu kadının asla ilk iki çocuğuna iyi annelik yaptığına inanmam.Bu da tam çözüm değil. Benim verdiğim örnekte kadın 3. çocuğunu benimseyemediği için öldürmeye çalışıyordu. İlk iki çocuğa mükemmel annelik yapmış. Doğumdan sonra kontrol edilip testler yapılmalı ama hangi birine yapılacak?
Kan donduran olay! Miray bebeğe öz annesinden çamaşır sulu işkence
Avcılar'da Elif K.'nin 1,5 yaşındaki kızı Eylül Miray'ın vücuduna şırıngayla çamaşır suyu ve sıvı sabun enjekte edip jiletle vücudunun çeşitli yerlerini...www.hurriyet.com.tr
Tecavüze mi uğramış?İsteyerek mi hamile kalmış? İlk cümleyi niye okumadınız ya da bilerek şimdi görmezden geliyorsunuz?
Yaw iyi de bu çocukları leylekler getirip zorla ana-baba yapmıyorlar bu insanları dimiAnne sağlıklı değilse nasıl bebek sağlıklı olacak? Sağlıktan kastım ruh sağlığı. Yaşamadığı şeyler üzerine nasıl bu kadar kesin konışabiliyor bu insanlar ya. Sorunlu evlilik demek sorunlu çocuklar demek. Bu sorunlu çocuklar büyüyüp yarın bir gün anne baba oluyorlar,sonra yine ruh sağlığı iyi olmayan yeni çocuklar dünyaya geliyorlar. Bı kısır döngüde bir çok insanın hayatı mahvoluyor. Sağlıksız toprak sağlıksız meyve-sebze verir.