-
- Konu Sahibi Hafsanuralli546
Kadın 8 ay boyunca bebeğini sevmemiş ki başta da zaten aldırmayı düşünmüş?Biz burada konu sahibine anlayışla yaklaşınca sevip ve isteyecek bebeği öyle mi?İsteyerek hamile kalıp 8. Aya kadar bebeğini seven ve isteyen birisi sırf kocasından soğuduğu için bebeğinden de soğuyacak öyle mi? Bizim ittirmemizle bebeği sevse ne oluur sevmese ne olur. Annelik kutsaldır ve herles anne olamaz sözünün doğruluğunu bir kere daha görmüş olduk .
Bu yolun geri dönüşü kalmış mı sizce? Gitsin tedavi olsun öyle istemiyorum demekle olacak iş mi bu
Her an doğurabilir? Valla sizin düşünceleriniz bana ters. Belki sevecek,belki isteyecek diyorsunuz ama ya istemezse?Şu anda böyle hissediyorsun belki bağ kuramıyorsun ama zaten alma seçeneği yok o senin de kanın gibi şeyler duymak istiyor muhtemelen konu sahibi. Ki kendisi zaten daha hamile. Doğurmuş da istemiyor değil. Doğurunca belki canımdan can gözüyle bakacak. Bu kadar yüklenilmesi hoş değil
Belki de bir gece yarısı canını alacakŞu anda böyle hissediyorsun belki bağ kuramıyorsun ama zaten alma seçeneği yok o senin de kanın gibi şeyler duymak istiyor muhtemelen konu sahibi. Ki kendisi zaten daha hamile. Doğurmuş da istemiyor değil. Doğurunca belki canımdan can gözüyle bakacak. Bu kadar yüklenilmesi hoş değil
Bebek çok eminim ki sizden daha umrumda. Umrumda olduğu için kadına hassas yaklaşmaya çalışıyorum çünkü burda aldığı tepkiler onu daha da soğutabilir sevmiyorken nefret edebilir. Söylediklerimizin sonuçlarını düşünerek ben burda tepki verdim. Ayrıca konuyu tekrar okuyun lütfen burda konu kandırılmak. Maddiyata bakmış şu bu değil. Vaat verip verip tutmamak. Ve 8 aydır zaten kadın aynı durumda yeni değilmiş ki.Kuramasın bağını da beraber yaptığım adamdan soğudum diye bebekten de soğudum demesin, kuramadıysa bağını vicdanıyla beklesin çaba göstersin keşke ölseydi demesin
Ben niye bozuyorum psikolojisini bilezik takacam dedim de takmadım mı, Maldivler’e götürecem dedim de götürmedim mi de bozulsun psikolojisi
8 aydır aklı neredeydi bu kadının hanımefendi?
Danışana yanıt vermekle psikoloji düzeltmek aynı şey mi?
Sizi tutan mı var buyurun düzeltin psikolojisini
Bebek sizin de hiiiiiç umurunuzda değil tıpkı konu sahibesi gibi ondan mı bu savunma merakınız
Üstteki yorumun birinden istiyormuş gibi anladım. Tamam o zaman aldırmak için neyi beklemiş? Siz ne olsun istiyorsunuz onu bir deyin belki konu sahibide sizden etkilenir aklı başına gelir falan.Kadın 8 ay boyunca bebeğini sevmemiş ki başta da zaten aldırmayı düşünmüş?
Ha sihirli değnekle doğurtacaklar çocuğu şıp sevecekKadın 8 ay boyunca bebeğini sevmemiş ki başta da zaten aldırmayı düşünmüş?
Ya o zaman tedavi olsaymış! İstemenin yollarını bulsaymış.Bebek çok eminim ki sizden daha umrumda. Umrumda olduğu için kadına hassas yaklaşmaya çalışıyorum çünkü burda aldığı tepkiler onu daha da soğutabilir sevmiyorken nefret edebilir. Söylediklerimizin sonuçlarını düşünerek ben burda tepki verdim. Ayrıca konuyu tekrar okuyun lütfen burda konu kandırılmak. Maddiyata bakmış şu bu değil. Vaat verip verip tutmamak. Ve 8 aydır zaten kadın aynı durumda yeni değilmiş ki.
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Çelişkili şeyler yazıyorsunuz ben de öyle değil diyorum.Ha sihirli değnekle doğurtacaklar çocuğu şıp sevecek
Yaw sebep o bu şu ne farkeder sonuç bu işteBebek çok eminim ki sizden daha umrumda. Umrumda olduğu için kadına hassas yaklaşmaya çalışıyorum çünkü burda aldığı tepkiler onu daha da soğutabilir sevmiyorken nefret edebilir. Söylediklerimizin sonuçlarını düşünerek ben burda tepki verdim. Ayrıca konuyu tekrar okuyun lütfen burda konu kandırılmak. Maddiyata bakmış şu bu değil. Vaat verip verip tutmamak. Ve 8 aydır zaten kadın aynı durumda yeni değilmiş ki.
Hamileliği gecirmeseydim bu kadar sinirlenmeyebilirdim .. işte hala mali mülkü söylüyor Allah'a şükür sinanmamis. Tüm hamileliğim boyunca hem kendim hem evladımin sağlığıyla sinandim. Yaşadıkları kolay değil başını vurup kendi derdine yansın çocuğuma böyle bir babayi nasıl layık gördüm diye . Burda goruyorum suç sürekli çocuklara patlıyor çıldırıyorum ya. Onların var olma sebebi bizleriz. Bana göre hakkı yok soğudum demeye . Hamileymiş kimse onun yaşadıklarını yaşamamış bilmem ne .Düşün yani o kadar boş işler ki kimse oraya takılmıyor
Anneyi kadını bir kenara bırak bir insan evladı nasıl tüh ya keşke zamanında şu bebeği öldürseydim diyebilir
Çocuğun olmadan önce bu konuyu okusan yine aynı tepkiyi verirdin dimi? Ben verirdim
Dünyaya bağlayan anne, bebeğin çocuğun yetişkinin en sevdiği anne, en güvendiği annedir dimi, tekmeliyor, kalp atışını sesini dinliyor, şimdiden güveniyor seviyor, anneyle var olduğunu biliyor, anne keşke aldırsaydım sevmiyorum istemiyorum diyor, doğacak boncuk gözleriyle sevgiyle bakacak bu kadına, karşılığı ne? Valla çıldıracam az kaldı
Bozuksa psikolojisi nette dolanıp duracağına düzelttirsin o bebeğe ne anasının psikolojisinden, takılmayan bilezikten, eski eşyalardan, yapılmayan yalı düğününden, bunlar içinde büyüyen sana ait bir canı senin sebebinle hayat bulmuş bir canı sevmemeye istememeye sebep mi. Sanki karnında bebek oluşmamışda kıl dönmesi olmuş kadın ya
Vicdan? Hani nerede?Şükürler olsun ki Allah tan başkasına tapmıyoruz, aklımızı kullanıyoruz, vicdanımızla hareket ediyoruz
Ya o bebek doğduktan sonrasınıda düşünüyor musunuz? Bu derde konu sahibi çare bulabilir. Kim anneliğin ve hamileliğin çok kolay olduğunu savunuyor ki? Ya valla şaşırıp kalıyorum bu tarz yorumlara.DİKKAT BEBEK VAR diye yabancı bir film vardı. Çok eskiden izlemiştim ama hatırladığım kadarıyla 5 kadının hamilelik ve doğum serüvenini anlatıyordu. En büyük sorunları ve zorlukları öncesinde hamilelik ve emzirme danışmanlığı yapan, çok mutlu bir evliliği olan üstelik çocuk yapmak için çok uğraşmış kadın yaşamıştı. Keşke burada vicdan ve insanlık adı altında duyar kasan süper annelerimize ders niteliğinde izletilse bu film.
Sizin nefret söylemlerinizden çok daha işe yarayacağı kesin.Yaw sebep o bu şu ne farkeder sonuç bu işte
Ay canım minnoşum pış pış pış diyin 40 kere sever bebeği
Dur bakalım 8 aydır istemediği sevmediği öldürmediği için pişman olduğu bebeği birilerinin ay canıııım yazık sana demesiyle doğurunca sevecekmişHamileliği gecirmeseydim bu kadar sinirlenmeyebilirdim .. işte hala mali mülkü söylüyor Allah'a şükür sinanmamis. Tüm hamileliğim boyunca hem kendim hem evladımin sağlığıyla sinandim. Yaşadıkları kolay değil başını vurup kendi derdine yansın çocuğuma böyle bir babayi nasıl layık gördüm diye . Burda goruyorum suç sürekli çocuklara patlıyor çıldırıyorum ya. Onların var olma sebebi bizleriz. Bana göre hakkı yok soğudum demeye . Hamileymiş kimse onun yaşadıklarını yaşamamış bilmem ne .
Ah yazık bu kadına ya kocası kandırmış çok üzüldüm kadına bebeği keşke olmasaydı pis bebek hamilelik hormonu sapasağlam kadının psikolojisini bozdu kötü bebek (!)Kadın 8 ay boyunca bebeğini sevmemiş ki başta da zaten aldırmayı düşünmüş?
Tamam işte çare bulmasına yardım edelim. Mesela bence kesinlikle ailesinin yanına dönmeli. Bunu bebek için ilk mesajımda da yazdım. Ama bebeği düşünen insan linçlemez. Çünkü bunun anneye de bebeğe de faydası yok. Aksine zararı var.Ya o bebek doğduktan sonrasınıda düşünüyor musunuz? Bu derde konu sahibi çare bulabilir. Kim anneliğin ve hamileliğin çok kolay olduğunu savunuyor ki? Ya valla şaşırıp kalıyorum bu tarz yorumlara.
E tamam pışpışlayın işte tutan mı var siziSizin nefret söylemlerinizden çok daha işe yarayacağı kesin.