Eşimden boşanmak istiyorum hamileyim

Evladını sakın bırakma o adama sana cinsel istismarda bulunan sôylemeye dilim varmıyor bebeğe neler yapar Allah korusun. Evet şuan en mantıklısı devlet ama bir süreliğine kabul ediyorlar mı mesela o sürede iş bulsan bi düzen kursan? Öyle geri alsan olur mu acaba bence bu şekilde sosyal hizmetler yetkilileriyle görüş, şuan bulunduğun ilçenin belediyesine git sosyal hizmetler birimi nerede onu öğren gidip derdini anlat bu şekilde inşaallah yardımcı olurlar

Evet kalbim çok güzel çok şükür hayatım da iyi, senin kalbin kötüymüş ki berbat bir hayatın var .Güvenmek demek sevmek demek aklını bir kenara bırakmak değildir.O bebeği bırakacaksın sen ona yan benim hayatımı düşünme

Elinizde telefon var mıydı o dönem ?
Ya da bir pencereye çıkıp imdat diyecek bir durumda degil miydiniz ?
İmdat diyecek bir şeyim yoktu bı kanıtım dahi yoktu imdat de ve can güvenliğin olsun bu ülkedeki güvenlik sistemine güveniyor musunuz gerçekten. Eşlerinden boşanmak isteyip can güvenliğim yok diye devlete sığınan ve bı kaç hafta sonra öldurulen insanları unuttunuz mu siz

Öyle mi dışarı adım atamıyorsanız nerden bulacaksınız acaba
öyle bi detay vermemişsiniz tam tersi sizden özür dileyen size yalvaran bi eş anlatmışsınız Benı eve kapatıyor detayı nerde ? Istedıgınızde baba evıne gitmişsiniz cinsel istismarlara neden sessiz kaldınız?

Can guvenlıgınız olmayan adamı nie affedip döndünüz çocuğu devlete atmayı düşünüyorsunuz kendınızı nie sığınma evıne atmadınız

Demekki roman olacak bir hayatım olmuş
Kusura bakmayım, kedi köpek O Allah’ımızın sessiz kulları bile doğurduğunda vazgeçmiyor. Rüya gibi düğünle evlendin ama bebeğe bakacak kimsen yok, pardon kime güvenerek doğurmaya karar verdin??? Nasıl vazgeçersin o bebekten, 11 aylık bir evladım var kimseye güvenemiyorum sen nasıl bebeği devlete veririm dersin… elim ayağın yok mu? Ailene bebeği kabul mu ettiremiyorsun. Kusura bakma konu sahibi, yazdığın hiç birsey beni ikna edemez.
Evladında vazgeçmeyi düşünen bir anne beniö gözümde hiçtir.
Bu uygulamada yanıp tutaşan bebek bekleyen insan dolu…
Şu kucagımdakğ yavrumu 7 sene bekledim.
Sen kendi zevkini düşünüyorsun !!!!

Artık iş işten geçmiş
Burda insanlara kızma
Geçmişe dönüp hatalarından ders çıkar ve bundan sonra ona göre güzel bir hayatın olsun inşallah
Kadin Sığınma evine yerles bence ,Allah korusun böyleleri içince ne yapar bilinmez
Bebeğin de canından şüphe ediyorsan ,bunu demek zor belki ama bebekken onu sahiplenen çok olur ,bir sürü insan "çocuğum olsa dünyaları sererim " diye bakıyor ve genelde çok küçükken almak istiyor
En azından düzgün bir ailesi olur belki

Bu kadar muhteşem bir düğünle evlendiren insanlar bir çocuğa mi sahip çıkamıyor. Ya da nisanlaninca öğrenmişsiniz madde kullanma olayini nasil cesaret ettiniz. O surede de biraktigini dusunmuyorum eminim belirtilerini gördünüz.Hersey bir ruyayken bir kabusa donmez oyle kolay kolay. Cocuk olayının istemedeb oldugu da inandırıcı gelmedi ya neyse.
Konunuz kesin sahte diyeceğim ama geçen haftalarda Müge anlı da ondan bundan cocuk yapıp devlete verip gezen ve onun peşinden giden kadınlar geliyor aklıma.

Bana geçmedi sorry.
Yine de gerçekse diye söyleyeyim, çocuğu devlete teslim etmeniz en akıllıcası olur çünkü şu anlattıklarınız arasında bir çocuğa layığıyla sahip çıkabilecek siz de dahil kimse yok.

Nişanlıyken bağımlı olduğunu öğrenip bile isteye bütün riskleri göze alarak mükemmel bir şekilde dünya evine girmişsiniz bir de burada doğruları söyleyenlere beddua mı ediyorsunuz? Ne eşiniz ne siz ne aileleriniz kimsenin gram umurunda değilsiniz de, o doğmamış bebeğin ahı hakkı ne olacak onu bilemem. Çok yazık. Bu arada bence de doğurun verin devlete sizden kurtulur çocuk.

Ailesi bunu bile bile gizlemiş. Sen de nişanlıyken madde bağımlısı olduğunu öğrenmişsin ama bıraktığını söylemiş. Ne yazıkki değişmiyor yalan söylüyor yeniden içiyorlar. Çok kötü bir durum.

Yaşadıklarına hem üzüldüm hem sinirlendim... Seni zorla hamile bırakmış bebek de 11 haftalık. Ailen istemiyor, eşin olacak pislik herif de istemiyor. Zaten madde bağımlısı bir eş ve babayla yaşamamak en sağlıklı karar olur. Hakkında hayırlısı olsun umarım bir an önce boşanıp daha mutlu olursun. Eşine kanma,onu tekrardan affedip geri dönme lütfen

Herksin sizin gibi şansı olmuyor babamın evine geldiğimde bebek 14 haftalikti nasıl aldıracam bana dava açabilirdiler bebeği aldırdı diye önce bı bilin sonra yorum yapın

Karar verin 11 haftalikken mi gittiniz baba evine 14 haftalikken mi?

Baba evine gidebiliyorsunuz ama bi disari cikip dogum kontrol yontemi edinemiyorsunuz?

Kimi kandiriyorsunuz Allah askina siz?

Su durumdaki kadin, dugunu icin ruya gibiydi diye ic gecirmez.

Konunun tamamina inanmasamda evet en mantıklısı bebeginizin devlet korumasina verilmesi ama aldirmaniza izin vermeyen adam devlete vermenize hic izin vermez, zaten devlette anasi babasi sag olan ve iclerinden en azindan birinin akli basindayken ve isi varken cocugu almaz.

Amerikan filmlerindeki gibi genc yasta hatali gebelik yasayip cocuktan vazgecebileceginizi mi dusundunuz?

Nişanlıyken öğrendim diye kendiniz yazmışsınız? İlla gözünüzle görmeniz mi gerekiyordu? Ayrıca madde bağımlısı kişinin kendini belli etmemesi imkansız siz görmek istememişsiniz. Yazık o bebeğe.

Kanser hastalarına 6 aylık ömrü var falan diyolar mı? Ben hiç rastlamadım. Son aşamada belki elimizden geleni yaptık eve götürün diyebilirler de. Üzgünüm ben konuya inanmadım. Ayrıca evlenmek için babanızın karşısında nasıl durduysanız zorla hamile bırakınca da gidip bi ertesi gün hapı alabilirdiniz. Eğer konu gerçekse bebeğe çok üzüldüm.

Yorumunuz çok mantıklı. Ama ne yazık ki bu tarz insanlar yıllar sonra çocuk büyüyünce çıkıp onun kurulu düzenini de karıştırıyor. Bebeği alacak aile için ve ilerde bebek için çok büyük travma.

Çocuğu niye yaptınız diyorlar niye evlendiniz demiyorlar

Okuyup öyle yargılayın zorla hamile bıraktı beni. Kaçtım boşanmak için ve hâla can güvenliğim yok benim
Sağlık ocağına gidip doğum kontrol hapı isteyemediniz mı? Eve mi kapattı sizi anlamıyorum ki

Herksin sizin gibi şansı olmuyor babamın evine geldiğimde bebek 14 haftalikti nasıl aldıracam bana dava açabilirdiler bebeği aldırdı diye önce bı bilin sonra yorum yapın
Sizde dogurup develte vereceksiniz niye ailenize karsi cikip ikna etmiyorsunuz o yavrunun günahıiii neee gercekten sevdim sevdim diyipte daha dunyadan bir haber olan bebeklere kıyıyorsunuz çok mu zordu saglik ocagina hastayim diye gidip korunma iğnesi vurdurmak devlet ücretsiz veriyor korunma ilacini yag gibi uste cikma derdindesiniz o bebegin hayati ne olacak

Kesinlikle öyle korunmak isteseydi her sekilde korunurdu yaziklar olsun gerçekten böyleleri anne oluyor kimine rabbim aratiyor insallah bir daha evlendiğinde evlat diye ulum ulum ulutur rabbim de o bebegin ahi yerde kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…