Esimden ayrilmaya karar aldim

Her erkek büyüyüp olgunluğa erişemiyor malesef. Kendini bekar sizi de her işini gören, herşeyine katlanan annesi gibi gördüğü aşikâr.

Bu kadar süre nasıl tahammül ettiniz hayret edilesi bir durum. Madem her koşulda kendinize ve çocuğunuza yetebiliyorsunuz bu adamı taşımayın daha fazla. Ortada mücadele edilecek evlilik bağı yok hiç de olmamış.

Ne hali varsa görsün siz düşüneceğiniz kadar düşünmüşsünüz.

internette başkalarıyla görüşmekte neymiş her şeyi geçtim aldatılıyorsun bu bile boşanman için bi sebep kaldı ki daha neler neler yapıyor. kendine yazık etme böyle bi adamla bir ömür geçmez arkana bile bakma okurken bile sinir oldum

Bu resmen aldatmaya giriyor canim cok uzuldum bu adamla nasil ayni yatagi paylasiyorsun eminim cok zordur psikolojik açıdan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katılıyorum.
Bende aynen böyle yapmıştım, eşyalarını doldurdum valizine gel al dedim evden yollayınca. Sonra da anahtarı değiştirtmiştim
Tek farkı ben ona bunları 20 gün önce söylemiştim sürpriz yapmadım. Ama konu sahibi kardeşim sen aynen böyle yap. Bu adamın iler tutar yanı yok, daha çok çekme kahır. Ev sorumluluğu almayan erkekten ne köy olur ne kasaba. Yaşadım, gördüm, boşadım..

Madem cocugunla yalnız ayakların üstünde durabileceksin boşa gitsin bu kadar değersiz değil kimse ne hali varsa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…