Esimden ayrilmaya karar aldim

Seldacim durumun cok zor karar senin ama biran once kurtulmalisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen bu adama nerden düştün diye sormadan yapamıyorum
geç te anne olmuşsun
yani evliliğindede olgun bir yaştaymışsın
aşk mıyıdı
merak ettim

Tanimadiginiz insanlar icin böyle yorum yapmasaniz cok iyi olur..Ben sosyal bir insanim isim geregi zaten olmak zorundayim.. Ben evimde oturayim
kocam bana baksin diye düsünseydim zaten kocamin bana bakamiyacagini biliyordum evlenmezdim onunla.. Evet kocam calisiyor, kredi cekip ona actigim dükkani isletiyor..Kazancida yine dükkana yatirim yapiyor, yani bana bir faydasi yok..
Ben kendim icin calisiyordum evlenene kadar, istedigimi aliyor, istedigim yerde tatil yapiyor, istedigim herseyi alabiliyordum..Evlendikten sonra tüm sorumluluk bana yüklenince, yeri geliyor kendime birsey alamaz hale geldim..Neden böyle oldu? Cünkü tüm yatirimlarimi bozdurup, esim icin harcadim, basarili is adami olsun, sonucta hayat müsterektir, madem evliyiz, benim zaten is sorunum yok, onunda bir isi olsun, isletmesi olsun, arti onun isinde
bile ben destek oluyorum.. Esim benim onunla gezmemi istemiyor, cünkü benim yanimda rahat olamiyor.. Neymis millet bana bakiyormusda o rahatsiz oluyormus, demiyorki, ben rahat rahat kimseye bakamiyorum..
Beni siz kör cahil sandiniz sanirim.. Evde oturan, cocuk yapmis, bakimsiz, cahil, dünyadan haberi olmayan, birde bu cahilligiyle kocasini yönlendirmeye calisan bir zavalli bir insanim sandiniz sanirim.. Dikkatinizi cekerim, ben yarim gün calisarak evi gecindirebiliyorsam, arti borc ödeyebiliyorsam, arti yatirim yapabiliyorsam, gezmeyi tozmayi bilmeyecek kadar odun olamam..
Belkide esim bana ayak uyduramadigi icin, beni esi degilde kendine rakip olarak gördügü icin bana zarar vermek icin, ruh halimi bozmak icin, basarimi
kiskandigi icin böyle seylere bas vuruyordur..

Kesinlikle yorumunu destekliyorummmmm.....

öncelikle şunu belirmeliyim ki çocuğunun yaşı küçük ve ev ortamı değiştirmen onu psikolojik olarak etkiler.psikiyatrisler bile diyor çocuk kiminle yaşayacaksa diğer kişi evi terketmeli çünkü çocuk ortam değiştiricek birde hergün gördüğü babayı ara ara görücek vs , babanın evi terketmesi de birden değil yavaş yavaş uzaklaşmalıymış cnm ,sonuçta 40 yaşında bayansın bu zamana kadar kimseye ayrıl demedim ama görüntüden ibaret birisini de evde tutmak zorunda değilsin.eşin düzelirmi bilemem çünkü onu en iyi sen tanırsın

Son düzenleme:
sen bu adama nerden düştün diye sormadan yapamıyorum
geç te anne olmuşsun
yani evliliğindede olgun bir yaştaymışsın
aşk mıyıdı
merak ettim

Aslinda hersey bir tesadüftü, ben zaten cevremde cok olumsuz evlilik gördügüm icin evlenme gibi bir niyetim yoktu.
Fakat esim tanistigimizda bana öyle seyler vadettiki, onu ilk esi aldattigi icin bunun nasil bir his oldugunu bildigi icin asla böyle birsey yapmiyacagini.
Benden asla gizisi saklisi olmayacagina yemin etti, benim güvenimi kazanmak icin cok seyler söyledi. Maddi durumu iyi degildi, ama ben kendime
güvendigim icin bu durumu fazla sikinti yapmadim, ama bana hic birsekilde destek olmuyacaginida tahmin etmemistim.
Bir gün calisinca bana herseyi ödeyecegini, benim sade ona güvenmemi istedi..Güvenmemi istediki sanirim, daha rahat hareket edebilmek icin.
Evlenince öyle mutlu olacaktikki güya, ben onun annesine dua edecektim iyiki dogurmus oglunu diye.. Ben onunla hayata baslicaktim güya..
Aslinda dogru, onunla hayatin gercek yüzünü ögrendim. Ozamana kadar benim icin hayat toz pembeydi..

bir çocuğu baba değil ana eğitir.

çok dogru diyorsunda baba egitmesine izin vermezse napsın anaa biride benim basımdaaa çocuga ayrı odada yatırmaya alıştırıyorum çünkü yeni bi bebek gelecekk ama izin vermiyo yüz veriyo bu sefer çocuk aglıyo şımarıyo babasına duygu sömürüsü yapıyo ben bişi deedimmi benle tartışıyo huzur kalmıyo bu saece bir örnek her konudaaa izin vermiyo egitimee kendi ilgilense yanmicmm bence yorum yaparken geniş düşünüp öle yapınn konu sahibi abla bence çok dayanmışş aldatılmışş sorumlluluk yok çalışıyoda daha napsınnn bi kadın olarakk

reklamlara kanmışsın anlaşılan cidden üzüldüm
ama kısmet e de inanırım
onca zaman evlilik için terettüt edipte
tamda korktuklarının içine düşmüş olman üzücü olmuş
eşinle aranızda yaş farkı varmı
biliyorum çok sordum
:26::26:

esimle ayni yasdayiz. yani görüntü olarak zaten benden yasli görünüyor. Cünkü ben yasimi göstermiyorum.

Bencde bu adamdan ne koy olur ne kasaba cnm ekonomik ozgurlugunuzde var maşallah yol verin gitsin.sizde hayatını za bakin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gec bile kalmissiniz bence, cok sabırliymissiniz ben okurken sinir kirizi gecirdim hayir yapiyo yapiyo bide % 100 haksiz olmasina ragmen yag gibi uste cikiyo, cocugunuzu dusunuyosaniz asil ayrilmaniz daha iyi cunku sizde yipraniyosunuz bu iliskiyle beraber,birakin su adami, yipranmayi da çocuğunuz daha saglikli mutlu bir anne görsün karsisinda hem madem esinizde sizi bi 'hata' olatak goruyo daha ne bekliyosunuz ki ? Ne kadar onur kirici.
Allah yardimciniz olsun

Bu adama bir aldanmış inanmış evlenmişsiniz.
Bir daha aldanma arkadaşım boşan hemde mutlaka boşan.
Emin olun çocuğunuz için bu adama katlanmaya devam etseniz bile ileride evladınız size madalya takmayacak.
Bakın bir çok konuda var bu tarz adamlarla evli kalmaya devam eden annelerin cocukları herzaman annelerini suçluyor.
Bırakın kendi pisliğinde boğulsun.

Edit:Boşanmış kişilerle yeniden bir hayata başlamak isteyen herkes mutlaka iyi araştırsın.
Hayatta herkes aldatılabilir fakat aldanmak farklı bir olay.
Konu sahibi aldanmış inanmış bel bağlamış.Adamın boşanma sebebine bak eşine yaptıklarına bak.

Son düzenleme:
Olmayan bir evliliğe mi şans vermenizi söylüyorlar? Bırakın Allah aşkına öyle insanlarla arkadaşlık etmeyi. Sizin kötülüğünüzü isteyen onları ve eşiniz denen kişiyi çıkarın hayatınızdan bi an evvel. Ayaklarınız üzerine basan birisiniz hemde ona iş kurcak kadar.. Ömrünüzü tüketmeyin daha fazla..

valla eşinin de başına kalkıyorsan sürekli sana dükkan açtım sana kredi çektim seni buralara ben getirdim kimse dayanamaz.

ben dikkat ederseniz cahilsiniz demedim ama siz laf alıp götürmüşsünüz.
yapmasaydınız iyilikte yapıyorsanız sonra insanların başına kalkmayın.

siz hiç tanımadığınız insanlardan akıl almak için buraya alıyorsunuz.
ben gidipte size zorla anlatın demedim.
adam sorumsuz ise bunu da en baştan biliyorsanızda buda sizin hatanız. huylu huyundan vazgeçmez çünkü.
boşandıktan sonrada çalışacaksınız ona ne diyorsunuz peki. o zamanda nafakanın ödenmesini mi bekleyeceksiniz???

yaşadıklarımı çoğu kadın yaşıyor ve sabrediyordur diye başlamışsınız ama kendinize haksızlık etmeyin bu kadarına çoğu kadın sabredemez, siz iyi dayanmışsınız..

canım o vakit eşinle orak kararlar alarak büyüteceksin çocuğunu eğer eşin hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsa onu uyaraksın ve eğitim kitaplarını okutacaksın eğitimler var onlara yollayacaksın.

yazdıklarınızı okudum 3 aşşağı beş yukarı şuan bende aynılarını yaşıyorum
9yıllık evliliğimi bitirme aşamasındayım
bu zamana kadar sabrettim ama olmadı
aslında insanlar ilk başta ne mal olduklarını belli ediyolar ama biz çok saf ve iyi niyetli davranıp sonrasında bedelini ağır bir biçimde ödüyoruz...

canım o vakit eşinle orak kararlar alarak büyüteceksin çocuğunu eğer eşin hala aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsa onu uyaraksın ve eğitim kitaplarını okutacaksın eğitimler var onlara yollayacaksın.

bak bundada haklısın ama bunları yapacak beni dinleyecek adamı getir anlamıyo ben kızarsam bana kızıyo kendi kızarsa serbest erkekler böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…