Eşimden ailesinden kayınvalidemden herşeyden çok sogudum.

Senin durumunada üzüldüm allah yardıcın olsun aynı evin içinde yanlız kalmayı seçtin yani doğru anladım değil mi. İnşallah en kısa sürede vicdanını dinler yola gelir eşin.evine karısına sahip çıkar. Olmuosada kendileri kaybeder bu zamanda böyle kendileri için mücadele eden seven kadınları bulmuşlar kıymetini bilmiyorlar. Analar tabiki baş tacıdır allah eksiklerini göstermesin ama gün gelicek bu diyardan göcücekler anasıyla oldugundan daha fazla eşiyle olucak bu adamlar neden ömürlerini mutsuz geçirmeleri için ellerinden geleni yapar bu analar anlayamıyorum. İnşallah hatasını anlar ve yaptıklarını unutturur. Olmuosada sıkma tatlı canını hayat üzülmek heleki kv yüzünden üzülmek için çok kısa.

Napcan işte atsan atılmıo satsan satılmıo. Allah kalplerine merhamet vicdan versin. İnsan anasını babasını seçemio. Hadi bizler kayınvalidemizi seçebiliyoruzda noluoo kavun diilki koklayasın içine girmeden o imzayı atmadan ne oldugunu anlayamıosun. Anladığındada iş işten geçmiş olmuo. Hepimiz bir gün ana olucaz (inş.) kaynana olucaz rabbim çocuklarımızı bizden yana utandırtmasın yüzünü eğdirtmesin. İnsan daha evliliğin ilk yıllarında böyle çekmeye başlayınca kaynana olana kadar yada deliye çıkar yada ruhunu teslm eder orasıda bi gerçek :)

Birebir aynılarını yaşadım ve bitti. Boşanmakta çok geç kalmışsınız . Dört sene çok dayanmışsın. Bir daha hiç evlenmeyebilirim anne olmayabilirim ama ondan çoçuğum olmadığı için hergün şükrediyorum . Allah en doğrusunu bilir .

Gerçekten olacak iş değil insanın yeni evine alışması bile zaman isterken üstelik ilk gecende toplu kalmak hem utandırıcı hem de kölelik sistemi burada eltinizin ailesi devreye girseymiş keşke bu insanlar yola gelmez eskiden böyle şeyler duyulmuyordu teknoloji yoktu insanlar bu kadar kötü müydü diyoruz ama bence insanlar hep aynı iyi ve kötüyü barındırıyorlar içlerinde... sizin bu duruma izin vermemeniz çok iyi olmuş onları da duymayın canınızı sıkmayın bu tarz insanlar yola gelmiyorlar yuvalar yıkılıyor

Eşimin annesi ile altlı üstlü oturuyoruz.
Eşimden yana bi sıkıntım yok binlerce kez şükür. Daha doğrusu evlendikten sonra ona manzarayı gözlemleme fırsatı yarattım. Eşimde olgun ve yıllarca içinden baktığı pencereye karşıdan bakınca herşeyi anladı ve yanımda oldu. Şu an kayınvalidemle görüşmüyorum ve çok şükür eşim beni haklı buluyor. Üstelik taşınmayı benden çok istiyor. Bi ev aldık şu an kirada az biraz borcu var, biter bitmez nasipse geçeceğiz oraya. Biz de çok sorun yaşadık ama seninki gibi değil , senin durumun baya farklı. Ben de zona geçirdim o an o sıkıntılarla. Şu an erken menepozdan şüpheleniyorum açıkçası ben de, adetlerim düzgün olmadığı için hormon tahlili yaptıramadım bi türlü. 1 gün süren adet mi olur. Sonra bi daha geliyor 3 gün falan. İlk fırsatta onu halledilen. Ben de 3.5 senelik evliyim ve hep yaşattıkları sıkıntılar yüzden (kv) erteledim bebeği hepimiz için hayırlısı olsun. Allahım inşallah annelik duygusunu tattırır sana da, eşin gerçekten sıkıntılı biriymiş kv de zaten hepten sıkıntılı. Umarım eşinin aklı başına gelir bir an önce. Boşanmakta kararlı mısın? Eğer öyleysen karşına daha hayırlı kıymetini bilen biri çıkar inşallah

Soğumak için biraz geç kalmışsınız gibi, en başında ilk günden tavrınızı koysaydınız, huzur bozuluyor diye bazı şeyleri alttan alabiliyoruz ama böyle daha mı iyi oldu, o ilk gün kıyameti koparacaktınız, başka şehire taşınmayı düşünün

Allah seninde yardımcın olsun güzel karddşim. Erken menepozdan şüpeleniyorsan hiç vakit kaybetme doktora git derim. Zaten ben böyle bir erteleme kararı aldım neden bir kadın doğum uzmanına danışmadım bu konuyu buda benim cahilligim işte. Eğer benim gibi yaşı 30a yaklaşmış çocuk fikrini prb. yüzinddn erteleyen varsa bunu doktora danışarak yapsın lütfen. Amin inş. Annelik duygusunu tattırır sanada isteyen herkese inş. Ben yaşadıklarımı unutamasamda eşim eskisi gibi değil çok yol aldı. Ama anne olamıcaksam eğer bunların önemi yok. Bunun hesabını ne bana nede Allaha veremezler

Ayrıca eşinin seninle ayı tarafta olması ne kadar doğru ve güzel bişey keşke hep böyle hikayeler duysak okusak

Yaşım 34, eşim 41. 3.5 senelik evliyim . İlk 1-2 sene istemedim sonra da erteledim. Pişmanım ama vardır bunda da bir hayır diye teselli ediyorum kendimi ama dediğin gibi kimse ihmal etmesin böyle bir konuda şüphesi olanlar

Benim kv Türkiye’de sağolsun bana 300 km uzaklıktaki görümcem o görevi üstlenmiş en başından, ben salak sonra fark ettim. Bizde ilk yıllar neredeyse 5 yıl her iki haftada giderdik tatillerde 2 hafta orda kalırdık, eşim ablası ne derse onu yapardı, kıyafeti bile ablası söylerse o tarzda alırdı. Çok yıprandık, ben çokk yıprandım! Ama 20 yıl sonra kocam akıllandı, yani eminde değilim:)) . Çok yakın mesafede çekilecek çile değil. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

Ayrıca eşinin seninle ayı tarafta olması ne kadar doğru ve güzel bişey keşke hep böyle hikayeler duysak okusak

Sanırım ikimizde çok küçük değidik evlenirken , bunun etkisi var diye düşünüyorum. Tabi biraz da eşimin karakteri. Çok şükür Allah hepinize nasip etsin kızlar

Allah uzak etsin sizi ondan , korusun pis düşüncelerinden

Hep ettiğim dua Allahım beni sapıtıp da kınadığım insan gibi etme!! Ne kadar kötü şeyler şunlar, ne kadar saygısızca.
Bide şimdi genelde diyorlar ki “gelinler kaynana olmuş, kaynanalar gelin”.
Emannnn gelin gibim kiritiyo zatı
Ben hamile kaldım diye kıskanan bir şahsiyet kendisi
En büyük şans im esim o arkamda durdu allhtan kendi üzmüyor mu üzüyor tabii
Ama anasının lafına bakipta uzmedi kendi öz odunlugu yüzünden uzuyor

Aman aman, düzelecek her şey ona inan Yani yoksa dediğin gibi insan deliye çıkar :)) o günler geldiğinde , ne bir gönlün kırılma sebebi oluruz ne de evladımızın tek bir kavgasına sebep inşallah

Tövbe yarabbim yaa hamile gelini kıslanmak da yani artık son nokta

Anne-oğul sebepli mi bitti evliliğiniz? Şaşıyorum ben bu insanlara, nasıl bir evliliğin bitme sebebi olabilirler. Mutlu günler sizin olsun inşallah

Tövbe yarabbim yaa hamile gelini kıslanmak da yani artık son nokta
Ayyyy bebeğim bir günlükken bunun üstüne küstü buda küstü gitti
Boy abdesti aldım bu veledin yüzünden dedi sen öğrettin buna dedi birde deli karı
O kadar degusik

Bu ben olsam boşanırdım laflarına pek ben inanmıyorum. Tabiki mutsuz olduğunuz evliliği sürdürmek istememek normal. Ama öyle herkesin akıl verdiği gibi kolay değil tahminimce. Çocuk olmaması sizin için bir avantaj. Daha mutlu olacağınıza inanıyorsanız belki ayrılmalısınız. Ben de benzer sorunlar yaşadım. Eskisi kadar olmasa da hala yaşıyorum. En son ramazanın ilk günü ilk kez birlikte evimizde oruç açacakken davet edilince açık açık söyledim kayınvalideme. Sizin kayınvalidenizin niyeti kötü mü bilemem benimki iyi niyetliydi sadece anlamıyordu. Her zaman çağırmayı bana destek olmak sanıyordu. Hep bir arada olmak istiyordu ama vazgeçti zamanla. Eşim de bana karşı ısrarcı olmaktan vazgeçti. Bu kadar mutsuzsanı açık açık söyleyin. Annesine güzellikle anlatsın. Ben eşime de zaman ayırmalıyım desin. Tabi bunun farkına varmalı önce. Baktınız düzelmiyor ayrılık bir seçenek evet. Ben eşimi değiştirenin benim ayrılmamdan endişe etmesi olduğunu düşünüyorum.

Kız boşa gitsin bununla uğraşılmaz... canını sokakta mı buldun sen çocuk olunca o annesi daha çok bela olur çocuğunu bile istediğin gibi büyütemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…