- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
Teşekkür ederim senin adına çok sevindim mutluluğunuz daim olsun inşallah. Eşim ilk yıllardaki gibi değil hatasını kabul etmesede değişti beni bişeylere zorlamıyor yemek evde yenicekse evde yeniyor bunları aştık ama ben eşime yaşadıklarımdan dolayı güvenemedim. Seninde söyledigin gibi tek başına bir birey olarak göremiyorum. Kendi bağımsızlığını kazanamamış şuan 34 yaşında inanırmısınız kombinin nasıl açıldıgını daha bu sene öğrendi. O kadar herşeyi annesi yapmışki evlendigimizde çorap bile seçemiodu. Ben sorumluluk vermeye çalıştıkca annesi engelledi. Adam evinde vakit geçiremediki öğrensin evi neresi bocaladı. Hal böyle olunca evliliğim otursun istedim sorumluluk alsın istedim onu bekledim ama beklerken çocuk sahibi olmak istemedim. Bu hafta aldığım bi haberle o günlerime tekrar döndüm şuan tekrar eşimi suçlar oldum yoksa aynı şeyleri yaşamam bi daha. Neden biz ilk günden bir aile olamadık şuanki gibi neden davranamadı diye. Şimdi eğer çocuk sahibi olamazsam ben eşimi affedebilir miyim veya bu psikoloji ile boşansam bile nasıl hayatıma devam edebilirim
bakın eşiniz düzelse bile bi ömür suçlayacaksınız bu bir gerçek. çünkü o en güzel günlerin yitip gitmesini affedemiyor insan.ben hiç unutmuyorum örneğin. aldığınız habere üzüldüm ama eğer bişeylern yavaş yavaş yoluna girebiliyor olduğuna eminseniz çocuk düşünmenizi öneririm. ama bi yandan da bu psikolojiyle boşanmanız ne derece sağlıklı olur bilemiyorum. o yüzden ince eleyip sık dokumak zorundasınız. ve evlilik süresince illaki sorunlar oluyor sorunsuz bir aile olduğunu sanmıyorum bu yönden de umutsuz olmayın. ve böyle anneler yüzünden cins cins erkek çocukları büyüyor malesef. annesinden göbek bağını koparamamış erkekler ve kendini savunmak zorunda kalan gelinler. hani gelin kaynana sorunu dedikleri de tam da bu bence. kaynananın geline ve oğluna uygulamak istediği güç gösterisi..
benimde bir oğlum var dua ediyorum inşallah iyi bir anne ve kayınvalide olabileyim diye.çünkü ben çektim.
ilk günden neden aile olamadığnızn cevabı gayet açık. ne yazıkkki