Eşimden ailesinden kayınvalidemden herşeyden çok sogudum.

Bana kalsa alma derdim. :))
Ancak iyi düşünün. Önce sizin sağlığınız ve mutluluğunuz. Siz olmazsanız kimse yok.

Şu kısmı anlayamadım kusura bakmayın. Sizin uçağınız kaçtaydı?
[/QUOTE]

Uçağımız sabah 6daydı ama evden 4 gibi çıkmamız gerekiodu. Dügün öğlen dügünüydü akşam 7 gibi filan ayrıdık salondan sonra kaynanama yemeğe gittik. Gitmek istemedim çünkü eşyalarım hazır değil eksiklerim var düğün telaşı balayı valizine ve eksiklerine odaklanamadık. Evde işlerimiz var uzun sürebilir diye belirttim ki olmasa bile ikimizin özel gününde neden gelinliklerimle kaynanama gidiyim ki. Ama gittimm çünkü kocam annesine hayır diyemedi. Ve ben o gün gece 3e kadar valiz hazırladım. Suçlusu ben oldum. Bu arada beni kuaförde bırakıp annemin evinden hazırlanıp çıkıcam diyip gitti. Ben kuafördede bırakıldım o evinde hazırlandı ben kuaförde. Kuaförde en az 3 tane gelin vardı hepsinin yanında müstakbel eşleri benim eşim anasının yanında

Hikayemiz çok yakın allah yardımcımız olsun rabbim bu analara akıl fikir versin inşallah. Eşin kaç yaşında. Eşinde 3 yılda hiç mi olumlu gelişme yok. Valla ne desem nasıl teselli etsem bilemedim kelin ilacı olsa misali :)) ama seni çok iyi anlıyorum içinde bulundugumuz durum çok zor. Dertleşicek birine ihtiyac duyarsan bana özeldende yazabilirsin.

Bana kalsa alma derdim. :))
Ancak iyi düşünün. Önce sizin sağlığınız ve mutluluğunuz. Siz olmazsanız kimse yok.

4 sene önce neredeydin sen.Biraz geç karşıma çıktın. Bu gazı bana dügün gecesi versen kaynanamın evinde yangın çıkarırdım :) bu işin şakası tabii yaşadığım onca şeye ragmen yinede saygısızlık yapmadım o bizim hayatımıza saygılı olmasada

Elbette saygısızlık yapmayın ancak kendinizi de ezdirmeyin.

Teşekkür ederim şuan evden uzaklaşmak bana iyi gelecek babannem iyi şükür onunla ilgilenirim. Allah yardım etsin hepimize, sen de yazabilirsin elbette ^^

Senin ki kadar çok olmasa da benim kaynana da öyleydi.. oldu kurtuldum.. bir insan birinin ölümüne sevinir mı bu kadar seviniyoruz işte..

Sankı benım hayatımı anlattın.4 ay evlı kaldım.Hayatım evimizde oturalım dıodım.Neden sanki gidip orda işmi yapacan.Murat almasınlaröı dıodu.Eve alışverıs yapılacak dolapta hiç bişey yok kendı evınden once anasıyla pazara gıdıodu.Ben hakkımı helal etmıorum

Benim eşim de annesine bağımlı.Soyledigin birçok cümleyi bizde deneyimledik.Biz aynı apartmandayız.Çocuğun yok sanırım. Canım samimi söylüyorum boşan. Bu adamdan sana koca olmaz net.Herseyi kirip dokmesi korkuttu beni.Yazik bu ailelere.Bircok evlilikte kv faktörü var.Uzuluyorum böyle aile evlatlarına.Bir kadına eş olamiyorlar.

Ben eşimle her bu sebeple tartıştığımda hep tavır aldı annesine. Mesela annesi “aa bu süpürgenin içi ne sen böyle mi gördün ananın evinde” dediğinde, “düşman gibi açığımı arayacaksan gelme evime” derdi. Aşırı lafçı annesi, eşim evden bile kovdu. Çünkü çok çok ayıp laflar etti arkamızdan. Hatta en sonki tartışmada bundan 1 ay önce eşim annesine “bizi rahat bırak, gelme arama bi süre, evliliğimizi toparlamamız gerek, senin yüzünden boşanma aşamasına geldik” dedi. Ve ertesi gün yine geldi yüzsüzce :) biz uzağa taşınsak diğer geline yaptığı gibi gelip kalıcak (kv haftada 4 gün çalışıyor, her perşembe gidermiş geline pazartesi sabah ordan işe geçermiş). Yani korkumuz uzağa gitsek yatılı gelicek. AŞırı yüzsüz ve yalancı bir kadınla karşı karşıyayım çünkü:) eşimin ve benim her yaptığımıza rağmen bizden uzaklaşmamasından dolayı da boşanmayı düşünüyorum..

Siz mesafe koyduktan sonra kv niz üsteledi mi? Biz niye bu mesafe koymayı beceremiyoruz :)

Evliliğin en baş zamanları cicim aylarındediklwri zamanlar kavga ile geçince düzelmiyor hemen malesef. Düzelmez diye bişey yok ama karşılıklı çaba be isteğe bağlı. Benim eşimde değişti ama ben o kdar kötülük yapan kadının yüzsüzce gelmesine dayanamıyorum.
Halam “benim evlilik yıldönümüm kaynanamın öldüğü gün” demişti. Bazı insanlar bunu yaptırıyor

Benim kv de de yüzsüz olduğu için haber vermeden taşınıp telefon nolarımızı değiştirdik. 1-2 sene hiçbir şekilde bize ulaşamadılar.
Sonra eşim gidip görmeye başladı.
Tabi o yüzsüz yine ilk fırsatta bana geldiği gün boşanın dedi.
Ben de eğer bir daha bu eve gelirsen polise veririm dedim, gelemedi.

Biz bir gafta görüşmeyince benimki hastanelere yatıyor. Tüm sülale bize ulaşıyor kadın tek neden böyle yapıyorsunuz falan diye. İçimden diyorum kadının kocası, diğer oğlu, bekar kızı sağ ama hepsi kaçıyo biz miyim günah keçisi diye :) Gelip ağlıyor milletin yanında bi daha yapmixam falan diyor ama sonra gene aynı sorunlar. İnşallah bizimkide sizinki gibi gider hayatımızdan:) şuanda haftada iki gün görüşmeye indirdim diye kötü gelin, kötü evladım:)

Bastan sona okudum yazdiklarinizi. Hepsi olmasa da bi kismini yasadim ozellikle benim de esim hic sorumluluk almiyor kirilan kirildigi yerde kaliyor. Benim esim kv gidelm.die zorlamaz illa gtmek isterse kendi gider 1 kere kv laf soktu hic gelmiyorsun konu komsu bunlar küs mü der vs die.bende kocaman sitede kim benim gelip gidisimi takip etcek allah askina anne dedim. Zorla olmaz vallahi. Bebegim oldu bana diyor ki her pazar getirin. Benim isim gucum var her pazar gelemeyiz firsat oldukca geliyoruz dedim. Yuz versem astarini isteyecekler. Zaten sorumsuz bi eşle ugras veriyorum hicc cekemem vallahi

Boşverin.
Diğerlerine havale edin.

Senin eşin sana destek olmuş ne güzel ama herkes senin kadar şanslı olmuyor maalesef. Ben daha ilk haftada yaşadıklarımdan sonra mesafeli olma kararı aldım ve hep aynı tavırla yaklaştım. Evet tabiiki üsteledi yemek yedirmek onda takıntıydı ben mesafe koymak istedikce daha çok yemeğe çağırdı hiç vazgeçmedi. Önce çalışıyorum evde yemek yapamıyorum diye yapıo sandım ( çalışsam dahi evimde yemek yapıp düzenimi o şekilde oturtmak istedigimi belirtmeme rağmen) işten çıktım tavır değişmedi. Oysa o şekilde yaklaşmasaydı şuan e biz sorun yaşamış olucaktık ne aramızda şuanki kadar açık ara mesafe olucaktı

Bu okuduklarım dehşete düşürdü beni
Ortada zaten bi evlilik yokmuş iyice emin oldum
Siz tek taraflı yürütüyorsunuz sizi düşünen kimse yok

Senin kv de benimki gibi sanırım, inadına istemediğin şeyi yapıyor. Benimkide öyle. Görüşmek istemediğimi açıkca yüzüne dedim, beni sevdiğinden değil ben istemiyorum diye eşimi arar yemeğe gelin der sinsi:)) Allah yardımcısınız olsun. Ama kayınvalideler bu kadar “benim dediğim olsun” cu olmasalar, bu kdar instlaşmasalar ne rşler arasında ne de gelin kaynana arasında bu kadar gerginlik olmaz.

Ayy lafci mi en kötüsü bnde de var ondan
Yemeğe gelirdi yer içer giderdi sağda solda köpek e verir gibi iki lokma önüme attı o salak gelin olcak karı derdi evlerden ırak cekilcek kahrı yok bunlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…