Eşimden ailesinden kayınvalidemden herşeyden çok sogudum.

Bacim allah sabirlar versin cok zor bi durum ana kuzusu bildigin esin bukadar da yuz vermemesi lazimdi resmen canak tutmus annene ne bu boyle hergun cagir yemege kahvaltiya bilerek yapar gibi

Anne-oğul sebepli mi bitti evliliğiniz? Şaşıyorum ben bu insanlara, nasıl bir evliliğin bitme sebebi olabilirler. Mutlu günler sizin olsun inşallah
Teşekkür ederim. Aslında dengeyi kurmayı başaramayan kişiliği oturmamış biriyle evlendiğim için diyelim . Annesi kardeşi vs etken olsada iş taraflarda biter sonuçta . Bu sebeple kimseyi suçlamıyorum. Neticede basiretli adamlar bu tarz ilişkilere izin vermezler . Ben unuttum bile. Böylesi çok daha hayırlıymış

Eşinin anneciliği konusunda herkes yeteri kadar yazmış
Ben erken menapozdan bahsedeyim; benimde başıma geldi, süt bezlerimden salgılanan bir sıvı yüzünden doktora gittim ve o zaman öğrendim, 34 yaşındaydım o zaman, duyunca çok üzüldüm ama çok tecrubeli ve yıllardır sağlık sorunlarımı takip eden bir doktorum var ; üzülme bu süreç geri döner dedi, fazla stres altında olunca yaşanabilen bir durum bu dedi , iyi beslen, biraz kilo ver ve kafanı boşalt dedi gerçekten bir yıl içinde normale döndü herşey. Başka bir sorundan ötürü zaten çocuğum olmuyor ama menapoza girmek fikri çok yormuştu beni şimdi 42 yaşındayım normal devam ediyor herşey. O dönemde B12, D ve folik asit takviyesi vermişti doktorum, bir de çatlasan da patlasan da hergün en az yarım saat yürüyeceksin demişti, dediklerini yaptım ve düzeldi
Bu arada konunda işten çıktığını okudum, keşke yapmasaydın, yeniden çalışmalısın bence

ıyıkı boyle bır adamdan cocuk olmamıs sansınız olmus
ben olsam bosanırdım hayatıma devam ederdım kım bılır asıl mutluluk dısarda sızı beklıyordur belkı

Ben kımseye boşan demedım amaboşanın.Evet var bende aynı şeyleri yaşadım.Bizimkiler birde benden altın bilezik ve en sonda kefil olmamı ıstedıler.Hem evımde 1 gun oturamadım evımı bılemedım hemde maddi anlamda her gün bir taleplerı vardı.Ben boşandım.4 ay evlı kaldım.Tam 1. Yılımda boşandım.Öyle bir aılem kocam olacagına bana boşanmış desınler.En azından akıl saglıgım kurtuldu.

O sütten kesilmemis bebisi annesine iade edin.
Bu arada sizi gercekten cok sevseydi, genc ciftlerin yaptigi yaramazliklari yapmak icin annesine gitmeyi teklif dahi etmez, herkese de resti ceker, yalniz kalmanizi dort gozle beklerdi.
Yasiniz daha kucuk, gercekten "erkek" olan biriyle yollariniz kesisip yuva kurarsiniz insallah. Stres kalkinca, dogurganliginiz da rayina girer merak etmeyin.

ah canm aynı şeyleeri yaşıyoruz. bende evlenelı 4 yıl oldu. en gzl düüğün nişan söz günlerimi eşimin ailesi ve eşim mahvettş. tabıkı bende boş durmadm. evlendıkten sonra bende madolyonun ters tarafını gösterdim. baktım herkes elini ayağını denk almaya başladı ama yine iğnelemeler var. allahtan eşimin ailesi uzakta ama telefonla yine yanaşıolar. takmamaua çalış boy boy kavgalar etme. umursama bak nssl gelecek arkandan. eşimde kendi 3 yıl korundu tüp bebek aşamasındayız. bana dıyokı neden olmuyo bebek. seslenmedm. sonra dıo keşke korınmasaydm. dedim akıl verenlere sor. demem o ki biraz sabır. ama dayanılması zor. ben kv yş görmek duymak istemıyorum

çok yaşayın harika yorum olmş

Maalesef evliliğin ilk günlerindeki stresli yaşam doğurganlığı olumsuz etkiliyor. Rabbim sizde tez zamanda bebişinizi kucagınıza almanızı nasip etsin. Ayaklarını denk alıyorlar bi zaman sonra şuan benim eşimde kv de eskisi gibi değil olamazda ama yaşattıkları unutulmuo hadi getirsinler benim düğün gecemi geriye. Ben cicm ayı yaşamadım hadi geri gelsin o günler gelmio maalesef. Ve şuanda belki bir daha anne olamıcam. Bunun faturasını kime kesiyim bilemiyorum

Çok doğru sölüosun ama savaşmadan terk etmek istemedim. Annesinin baskılarından çekindigi korktuğu için yaptığını düşündüm ki öylede. Benim bile 3 yılda psikolojimi hayatımı allak bullak etti kv, eşim 30 yıl onunla birlikteydi.

aynen cnm en güzl günlerimizi mahvettiler. sonra da kv gelip eskı günleri unut malesef unutlmuyo dedim. bu saatten sonra da değişmz bişileer. zamanında olacktı her şey.

Öncelikle Allah yardımcın olsun boşanma arifesinde biri olarak sana ne diyebilirim hiç bilmiyorum, 7 senelik evliliğin ardından boşanma aşamasına geldim, herkesin derdi farklı kimisi geçim sıkıntısı kimisi ailevi problem den dolayı buraya ucundan kıyısından bişeyler yazıp derdine derman arıyor.. Senin eşinin karakterinde olan biriyle daha evvel nişanlandım ve fazla ileriye götürmeden nişanı attık.. Öncelikle yaşadığın şeyler kolay değil elbette kv ye gidilir gidilmez değil ama her dakika her saniye de gidip de orada yaşamanın anlamı yok, herkesin bir özeli var evlendiğiniz günün akşamı yemek vs tamam eyvallah, belki evinize aç gidilmesini istemediğinden dolayı düşünülüp çağırılmıştır ama onun dışında her gün anneye gitmek annenin eteğinin altında yaşamak olmaz, madem öyle anasının evinde yaşasaydınız veya hiç evlenmeseydi.. Sana nacizane tavsiyem ya evini uzak biyere götür yada oturup hal diliyle iyilikle sıkıntını anlatıp dinlemesini sağla, oda olmuyorsa zorlamayacaksın 1 ay ailenin evine gidip burnunun sürtülmesini sağla bakalım ne olacak,en son çare baktın yola gelmiyor boşa gitsin.. Allah yar ve yardımcınız olsun..

Simdiye kadar kimseye boşan demedim ya da burda yazmadim ama..Gercekten okurken benim ruhum sıkıldı.Sanki baska bir yolu yok gibi.Esiniz ve ailesi psikolojinizi bozmus resmen.Kendinize yazik etmeyin.Bu hayati bir kere yasiyorsunuz.Bir şansiniz daha yok.Ona gore karar verin.

Allah yardımcın olsun canım benim. Seninki de sütten kesilmemiş kocalardan. Allah akıl fikir versin inşallah. Annesi de anne olaydı da keşke oğlum zırt pırt ne işin var burda, senin evin karının yanı deseydi. Analar tuhaf kocalar Bi tuhaf olan gencecik insanlara oluo.

Aynılarını yaşadım ama esim pısırık değildi cok sukur. Kapalıyım etek asla giymem kaynvalidem cok baskı yapti etek giyeyim diye bu yaşıma kadar kendim bildim nasil giyinecegimi bu saatten sonra sana soracak degilim dedim evdeyken surekli aradi gelin diye gitmedikmi aglardi bende yeter artik diye ufak çaplı cinnet yarattım oglusunu elinden alışımda bilmem ne sonra psikologa götürdük bize bulaşmayı bıraktı ama bunlar 1 yıl içinde çözüldü tabi esimin annesinin ağzına bakmamasinada bağlı senin 4 yıldır duzelmiyosa bu satten sonrada biraz zor

Yorum yapmicam sadece demek istediğim peygamber sabrı felan mı var sizde bune

He bide şunu soyliyim bikere kayinvalidem elbisenin onu acik dedi esim saniyesinde ona bitek ben karışırım dedi bida kimse laf etmedi ettirmezde saygısını bilir ama drngeyide bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…