• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden 200.000 tl nafaka istedim?

Balparmak95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
113
52
18
29
Merhaba

Sürekli buraya konu açıyorum Çünkü gerçekten konuşacak kimsem yok. Konularıma yorum yapanlar sorunlu bir evliliğim olduğunu artık biliyorlar. Zaten boşanma mevzusu hep söz konusuydu bizim evliliğimiz de. Bunda benim fevri ve agresif yapımın payı büyük. Lütfen eşimin işi ve mal varlığını hakkında soru sormadan yardımcı olmaya çalışın bana. İşimi bıraktığım için ve gidecek yerim olmadığı için eşimden 1+1 ev alabilmek için 200.000 tl karşılığında boşanabileceğimi söyledim. Oda tamam dedi. Sonra hemen bulamam dedi. Saygısız olduğumu ve benim saygısızlığımın ona bulaştığını,bana yaranmaya çalışmaktan yorulduğunu, boşanınca “sevgililer” yapacağımı söyledi. Ya of yazarken bile midem bulanıyor. Bir yandan al paranı canın cehenneöe diyesim geliyor öbür yandan gidecek yer yok, iş yok ne halt edeceksin diyorum. İyice kafayı tırlattım. Boşandıktan sonra gelip kapımda ağlama diyor. Ne zaman ağlamışsam. Benim gibisini bulamazsın. Benim yerimde başkası olsa seni hergün döverdi. O zaman otururdun yerinde diyor. Seni dövmüyorsam senin gibilere prim vermemek için diyor. Çıldırmam an meselesi. Sana o kadar para yedirdim sevgiliysen, iyilik yaptım,kredi ödeyemiyordun,anan baban yoktu ben vardım vefasızlık ediyorsun diyor. Hadi hep ben kusurlu olayım. Bu adam bunları demeye hak mı kaZanıyor anlamadım gitti.

para karşılığı mı boşanacaksınız. yoksa boşanmaycaksınız yani?
ayrıldınız mı yani evler ayırdınız mı? şimdi nasıl geçiniyosunuz?

bence adam cidden bıkmış. kabul etmiş 200.000 tl ödemeyi. sonrada ‘bu kadın bana çektirdi, niye kendimi sıkıntıya sokayım o parayı bulmak için’ diye düşündü. olamaz mı?

bilmiyorum yani sadece farklı açıdan yorumladım, aklıma ilk gelen bu.

İki yüz bini bile kabul etmiş hakketten çektiriyor olmayasın adama??
Me çektiriyor olabilirim ki? Arkadaşlarının yanına istediği zaman gidiyor. Bak saat 12 adam dışarda. Hep böyleydi. Ne aldığına,ne yeşimine karışırım. Sadece giyimime müdahale ettiği için dikleniyorum ve erkeğin olduğu ortamda yok sayılmayı reddediyorum. Eğer 2 kişi tartışıyor ise tek kişiden çıkmıyordur o ses öyle değil mi?

bence adam cidden bıkmış. kabul etmiş 200.000 tl ödemeyi. sonrada ‘bu kadın bana çektirdi, niye kendimi sıkıntıya sokayım o parayı bulmak için’ diye düşündü. olamaz mı?

Sen istemesende, senin yerinde başkası olsaydı da verirdim diyor. Bilmiyorum. Vermez belki de

Me çektiriyor olabilirim ki? Arkadaşlarının yanına istediği zaman gidiyor. Bak saat 12 adam dışarda. Hep böyleydi. Ne aldığına,ne yeşimine karışırım. Sadece giyimime müdahale ettiği için dikleniyorum ve erkeğin olduğu ortamda yok sayılmayı reddediyorum. Eğer 2 kişi tartışıyor ise tek kişiden çıkmıyordur o ses öyle değil mi?
Aslında haklısınız genel itibariyle ama tüm konularınızdan çıkardığım öfke probleminiz var,üslup sorununuz var bi de kronik depresyon belirtileri olmuş,özkıyımı bile denemişsiniz,psikolojik ruh sağlığınız bu kadar karmaşıkken insan haklıyken haksız çıkar biçok konuşmada,eşiniz kötü bi adam değil ama sanırım hem bıkmış hem durumla başa çıkamıyor,o yüzden bence sağlam bi klinik psikolog bulun ve evliliğiniz devam eder etmez o ayrı ama ruhsal olarak iyilik haline ulaşın ki huzur bulun sevgili balparmak.

Aslında para karşılığında boşanmak değil de mecburum yani ne halt Edicem. Nafaka ödemezse peşinden mi koşucam? İş bulana kadar nerde kalıcam. İstanbul’da maaşlarda ev kiraları da belli. Ya doğru birşey değil yaptığım aslında utanıyorum böyle istekte bulunduğum için

Az önce patates konusunu okuduğum üye değil misin?:KK64:
Buraya nasıl geldi konu?
Bu konusahibi son söyleyeceğini başta söylüyor muhtemelen tartışmalarda çayın altını niye kısmadın da boşanmaya gidebilir böyle öfke kontrolü problemi olanlar,konunun özünü kaybeder neyden bahsetmek istiyorsa onu anlatır çoğu zaman

Keşke boşanmasak ama boşanmaktan başka çare görmüyorum. Netim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
O zaman para isteyeceğine
Ben boşanmak istiyorum.
Boşandıktan sonra mağdur olmamak için
Şu an iş bakmalıyım.
İş bulup düzenimi kurup boşanacağım desen?

O aşamadan sonra yine ne isteyeceksen istersin

Merhaba

Sürekli buraya konu açıyorum Çünkü gerçekten konuşacak kimsem yok. Konularıma yorum yapanlar sorunlu bir evliliğim olduğunu artık biliyorlar. Zaten boşanma mevzusu hep söz konusuydu bizim evliliğimiz de. Bunda benim fevri ve agresif yapımın payı büyük. Lütfen eşimin işi ve mal varlığını hakkında soru sormadan yardımcı olmaya çalışın bana. İşimi bıraktığım için ve gidecek yerim olmadığı için eşimden 1+1 ev alabilmek için 200.000 tl karşılığında boşanabileceğimi söyledim. Oda tamam dedi. Sonra hemen bulamam dedi. Saygısız olduğumu ve benim saygısızlığımın ona bulaştığını,bana yaranmaya çalışmaktan yorulduğunu, boşanınca “sevgililer” yapacağımı söyledi. Ya of yazarken bile midem bulanıyor. Bir yandan al paranı canın cehenneöe diyesim geliyor öbür yandan gidecek yer yok, iş yok ne halt edeceksin diyorum. İyice kafayı tırlattım. Boşandıktan sonra gelip kapımda ağlama diyor. Ne zaman ağlamışsam. Benim gibisini bulamazsın. Benim yerimde başkası olsa seni hergün döverdi. O zaman otururdun yerinde diyor. Seni dövmüyorsam senin gibilere prim vermemek için diyor. Çıldırmam an meselesi. Sana o kadar para yedirdim sevgiliysen, iyilik yaptım,kredi ödeyemiyordun,anan baban yoktu ben vardım vefasızlık ediyorsun diyor. Hadi hep ben kusurlu olayım. Bu adam bunları demeye hak mı kaZanıyor anlamadım gitti.

Evliliginizdeki sorunlari bilmeden yorum yapamayiz kii tek tek actiginiz konulari mi okuyalim. Maddi dutumunu sormayin demissiniz. 200.000tl cogu aileye gore yüksek bir nafaka. Ama eşinizin durumu iyiyse normal..ama kendinizi haksiz görürken üstüne bir de onu zorlayacak bir nafaka istemissin gibi anladim yazdığınızdan. Kendini bu kadsr zorlayıp size bu kadar para vermek zorunda degil çalışın kazanin. Ama durumu iyiyse bilemem

Balparmakcım bak canım 22 yaşındaymışsın. Yaşıtların ilk işlerini aramakla meşgul şu anda.

Boşanmak istiyorsan boşan. Ama rica ederim fidyeyle para karşılığında yapma. Şu an senin de yaşıtların gibi iş bakman gerekiyor. Güzelce işine gir, hayatını kur. Sonra da boşan ama bana sorarsan para falan alma. 1 yıllık evliliğe 200000 tazminat olmaz. Hakkın olmayan paradan da hayır gelmez. Evliliğin yürümüyorsa da yürümüyordur. Ya adam gibi ilişki terapistine git ya da boşan ama her şartta işini bul hayatını kur. Yaşın çok genç. Tüm dünyan bu adam olmasın.

Bana sorarsa ikinizde de evlilik sorumluluğu taşıyacak durum yok. 2 çocuk bir araya gelmişsiniz o kadar.

Umarım kafanı bir an önce toplarsın. Sevgiler.

Aslında haklısınız genel itibariyle ama tüm konularınızdan çıkardığım öfke probleminiz var,üslup sorununuz var bi de kronik depresyon belirtileri olmuş,özkıyımı bile denemişsiniz,psikolojik ruh sağlığınız bu kadar karmaşıkken insan haklıyken haksız çıkar biçok konuşmada,eşiniz kötü bi adam değil ama sanırım hem bıkmış hem durumla başa çıkamıyor,o yüzden bence sağlam bi klinik psikolog bulun ve evliliğiniz devam eder etmez o ayrı ama ruhsal olarak iyilik haline ulaşın ki huzur bulun sevgili balparmak.
Annemi bir kere bile mutlu görmedim onda ki depresif ruh hali bana resmen yapıştı. Psikolog annem ile kendimi ayıramadığımı söylüyor sanırım haklı da. Kafam o kadar karışık ki doğruyla yanlışı ayırt edemiyorum sanki.

Aslında para karşılığında boşanmak değil de mecburum yani ne halt Edicem. Nafaka ödemezse peşinden mi koşucam? İş bulana kadar nerde kalıcam. İstanbul’da maaşlarda ev kiraları da belli. Ya doğru birşey değil yaptığım aslında utanıyorum böyle istekte bulunduğum için

yukarda burcak86 burcak86 yszmış. hemde çok mantıklı yazmış. zaten zor zamanlarda büyük kararlar alınmamalı.
önce psikolojik destek alsanız? belki bi süre ayrı kalsanız bu dönemde?

Back