Şimdi eşinizde arabada bırakıp gitmeler falan gayet garip hareketler var...
ama kıyafet hazırlama konusunda ben eşim istemediği halde hazırlarım kendi kıyafetlerime uygun kıyafetler renk tonları seçerim. onun böyle bir talebi yok ama benim içimden geliyor. çorabına kadar renk uyumuna dikkat ederim.
ben de renk uyumuna vs. çok dikkat ederim. onun kıravatı benim kıyafetim falan...bazen çorabına kravatına kadar tüm takımını bile hazırlar koyarım ortaya, hattaa o gün ben dolabı açtığında göstereceğim sana bile dedim o anda, hava soğuk olduğu için önceden düşünmüştüm bile, neyi giyeceğini bile söylemeye fırsat bırakmadı ki
ben benm yapmadığıma değil de eşimin tuhaf davranışlarına dikkat çekmek istiyorum. bu konuda naapabileceğimi öğrenmeye çalşıoyrum sadece, sizce daha olgun davranabilecek mi bir gün,her konuda??
16 yıllık evlilik hayatında öğrendim ki,evliliklerde,karı koca ilişkileride farklı farklı,benden akıl isteyen bir arkadaşıma ben eşime şöyle davranıyorum sende öyle davran dediğimde arkadaşım eşinden aynı tepkiyi almayabiliyor.
Biraz tuhaf bir benzetme olacak belki ama evlilikler bana elbiseler gibi gelir nedense,benim üstüme olan elbise arkadaşıma uymaz,ya potluk yapar ya dar gelir,evliliklerde böyledir.:
...Akşam geldiğinde gel mutfağa derim o gün komik bişeyi anlatırım ona o esnada da ay hayatım şunu da yaparmısın şunuda masaya koyarmısın der bazende demeden tabakları eline veririm.O konuşmanın keyfiyle farkında olmayarak yapar.Anlamaz.
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?