• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

hayatbiigarip132

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
14
2
1
29
yeni evlendik 1 ay oldu . eşim annesine inanlmaz derecede düşkün tabiki düşkün olacak ama bazen beni görmezden gelebiliyor. babasını erken yaşta kaybetmiş. kayınvalidemde trabzona kızının yanına gitti düğünden sonra dün eşim bana dediki ablam annem yiğenim gelcekler fakat otobüs bileti bulamamışlar ben gideceğim almaya . bende nasıl bulamamışlar ki dedim bizim yaşadığımız şehrede 8 saat uzaklıkta trabzon . otobüs biletlerine baktım otobüs bileti de var ben gitmesini istemiyorum ama ailesi olunca beni göz ardı ediyor . gitmesi problem değil ama ailesi hiçbir şekilde düşünmyor bu çocuk yeni evlendi diye . bende gitsem işimden dolayı gidemiyorum. ne yapmam gerekiyor sizce . evde tek kalmakta istemiyorum

Son düzenleme:
yeni evlendik 1 ay oldu . eşim annesine inanlmaz derecede düşkün tabiki düşkün olacak ama bazen beni görmezden gelebiliyor. babasını erken yaşta kaybetmiş. kayınvalidemde trabzona kızının yanına gitti düğünden sonra dün eşim bana dediki ablam annem yiğenim gelcekler fakat otobüs bileti bulamamışlar ben gideceğim almaya . bende nasıl bulamamışlar ki dedim bizim yaşadığımız şehrede 8 saat uzaklıkta trabzon . otobüs biletlerine baktım otobüs bileti de var ben gitmesini istemiyorum ama ailesi olunca beni göz ardı ediyor . gitmesi problem değil ama ailesi hiçbir şekilde düşünmyor bu çocuk yeni evlendi diye . bende gitsem işimden dolayı gidemiyorum. ne yapmam gerekiyor sizce . evde tek kalmya da korkuyorum
8 saatlik yoldan almaya gidilir mi ben de hoşlanmazdım bu durumdan..

İki üç saatlik yol olsa tamam da sekiz saatlik yola oğlunu çağırıyorsa kayinvaliden , iç savaş başlamış demektir :) oğlum benim ,sadece benim ,onu ben doğurdum, bak evlendi diye beni satmadı ,mesajı veriyor :)

Şahsen ben oğluma kıyamaz ,atlar uçağa giderdim .uçağa binemiyorsam otobüse binerim yani ,bahanesi yok .totolari çok kıymetli anlaşılan

Valla eşiniz de biraz saf galiba. Benim ki annesini çok sever ama 8 saat yola değil 8 dk ya bile gitmez milletin keyifi icin

Bence bileti siz ayırtın ben buldum deyin benim kayınvalidem de bilet bulamadım diye nazlanırdı ben hemen ayırtırdım :KK53:

Eşinin yaptığı hata.
Seni nasıl tek başına bırakıp gidebiliyor?
Ayrıca çarşıya pazara annesini almaya gitmiyor,bilmem kaç saatlik yola şehir değiştirerek gidiyor.
Oraya gittikten sonra eşiniz "yol yorgunuyum,1 gün sonra yola çıkacağız" derse şaşırmayın.

Daha şimdiden güç savaşına girmişsiniz yok ailesinden beni görmüyor falan kadın zaten düğünden sonra gitmiş biraraya bile gelmemişsiniz evlendikten sonra hemen nasıl önyargıyla yaklaşabiliyorsunuz ki şimdiden böyleyse gelince herşey batar size biraz da anlayışlı olsanız. Hemen bilet var mı yok mu bakmalar falan belki zahmet çekmesini istemiyorsur gitsin alsın ne var kocanız yine sizin kocanız

yeni evlendik 1 ay oldu . eşim annesine inanlmaz derecede düşkün tabiki düşkün olacak ama bazen beni görmezden gelebiliyor. babasını erken yaşta kaybetmiş. kayınvalidemde trabzona kızının yanına gitti düğünden sonra dün eşim bana dediki ablam annem yiğenim gelcekler fakat otobüs bileti bulamamışlar ben gideceğim almaya . bende nasıl bulamamışlar ki dedim bizim yaşadığımız şehrede 8 saat uzaklıkta trabzon . otobüs biletlerine baktım otobüs bileti de var ben gitmesini istemiyorum ama ailesi olunca beni göz ardı ediyor . gitmesi problem değil ama ailesi hiçbir şekilde düşünmyor bu çocuk yeni evlendi diye . bende gitsem işimden dolayı gidemiyorum. ne yapmam gerekiyor sizce . evde tek kalmya da korkuyorum
bilet varken, bilet bulamadık denmesi tuhaf degil mi??

Bir evlat olarak annesinin kiz kardesinin ve yegeninin daha rahat bir yolculuk yapmasini istemeye Hakki yokmu esinizin?

Artik evlenecek liyakata erdim diyen bir kadinin evde yalniz kalmaya korkuyorum demeside ayri bir sacmalik ayrica insanin basina hersey gelebilir

Evde yalniz kalmaya korkabilir insan bunda bir sey yok siz cok cesur olabilirsiniz ama insanlarin ne tip korkulari oldugunu veya gecmiste ne yasadigini bilemezsiniz. Yorum yaparken herkesin sizin hayatinizi yasamadigini dusunerek yorum yapsaniz keske.

Esinize besbelli yalan söylemiş kayinvalideniz. 8 saatlik yol da dur ben gideyim alayim denilecek bir yol degil ama cok istiyorsa o yolu gidip ailesini alip getirmeyi bosverin gitsin. Ama bunun surekli olmadigina emin olun derim ilerde bunu aliskanlik haline getirmesinler.

Back