• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

Yalan olmasaydı işin içinde alsın tabi ne var derdim.
İnsan oğluna yalan söylemeyeceğine göre ya eş kişisi ya da kv yalan söylüyor.
Bence bu çok çirkin.
Gitmesini engellerdim misilleme için.
Çünkü aptal yerine konmak çok kötü.

Gitsin alsın ne var ki bunda. Sonuçta evladı. Doğurup bakmış yıllarca hem de başında kocası yokken. Bı zahmet aliversin.

Ben bu kafa yapisini anlayamiyorum. Dogurdu diye evladi her istegine evetmi diyecek? Bir iki saat yol degil, 8 saat yol. Bunun kazasi var belasi var. Gercekten evladini düsünen anne böyle birseyi istemez. Kolay degil 8 saat yol gitmek. Üstelik yalan söylemis. Bu ne bicim annelik diyesim var?

Bide bir kadinin ille basinda kocasini olmali? Yalniz basina otobüs aglamazm? Yalnizda degil, kizi var yaninda.

H hayatbiigarip132 sana hak verdim. Bence sen biletleri al, sürpriiz dersin. Yoksa taviz, taviri dogurur.

Ben bu kafa yapisini anlayamiyorum. Dogurdu diye evladi her istegine evetmi diyecek? Bir iki saat yol degil, 8 saat yol. Bunun kazasi var belasi var. Gercekten evladini düsünen anne böyle birseyi istemez. Kolay degil 8 saat yol gitmek. Üstelik yalan söylemis. Bu ne bicim annelik diyesim var?

Bide bir kadinin ille basinda kocasini olmali? Yalniz basina otobüs aglamazm? Yalnizda degil, kizi var yaninda.

H hayatbiigarip132 sana hak verdim. Bence sen biletleri al, sürpriiz dersin. Yoksa taviz, taviri dogurur.
Eeee... Ben illa kocası yok, yolda gidemez mi dedim. İyi oku istersen!

Ayrıca o senin düşüncen. Benim dusunceme göre gidip alabilir annesini, sonuçta sırtında mi taşıyor.

Bir evlat olarak annesinin kiz kardesinin ve yegeninin daha rahat bir yolculuk yapmasini istemeye Hakki yokmu esinizin?

Artik evlenecek liyakata erdim diyen bir kadinin evde yalniz kalmaya korkuyorum demeside ayri bir sacmalik ayrica insanin basina hersey gelebilir
Ben korkuyorum nesi sacmalik.kim ne yasadi ne biliyorsunuz da konusuyorsunuz.psikolojiden okb den bipolardan haberiniz varmi .hic deprem yasadinizmi mesela.en yakin arkadasinizi enkaz altinda dovmesinden taniyip kurtarmaya calistiginizda sadece bir koldan ibaret oldugunu gordunuzmu yada bunu yasayan biriyle tanisip duygularini dinledinizmi.evinize hirsiz girdimi ic camasirlariniza kadar dokundumu ornegin...bunu yasayan biri oldumu dinlemek istermisiniz.EMPATI

Eeee... Ben illa kocası yok, yolda gidemez mi dedim. İyi oku istersen!

Ayrıca o senin düşüncen. Benim dusunceme göre gidip alabilir annesini, sonuçta sırtında mi taşıyor.

"Hemde basina kocasi yokken bir zahmet aliversin" ne demek? Kocasiz tek basina gezemez demek.

Sen hic 8 saat araba sürdünmü? Cok yorucu birsey. Insanin dikkati dagiliyor, hele tek basina gitmek,..

Ben anne olarak korkardim. Ama tabi baze anneler onu düsünmez. Dedigin gibi, ben dogurdum, benim rahatim önemli düsüncesindeler.

yeni evlendik 1 ay oldu . eşim annesine inanlmaz derecede düşkün tabiki düşkün olacak ama bazen beni görmezden gelebiliyor. babasını erken yaşta kaybetmiş. kayınvalidemde trabzona kızının yanına gitti düğünden sonra dün eşim bana dediki ablam annem yiğenim gelcekler fakat otobüs bileti bulamamışlar ben gideceğim almaya . bende nasıl bulamamışlar ki dedim bizim yaşadığımız şehrede 8 saat uzaklıkta trabzon . otobüs biletlerine baktım otobüs bileti de var ben gitmesini istemiyorum ama ailesi olunca beni göz ardı ediyor . gitmesi problem değil ama ailesi hiçbir şekilde düşünmyor bu çocuk yeni evlendi diye . bende gitsem işimden dolayı gidemiyorum. ne yapmam gerekiyor sizce . evde tek kalmakta istemiyorum
benim esim genelde annesini gider alir getirir yasli kadinlar icin otobus zor ben bile hic sevmem..Evde birkac gun yalniz kalinca da bir sey olmaz rahat olun ..evlilik cok yeni yipratmayin..

"Hemde basina kocasi yokken bir zahmet aliversin" ne demek? Kocasiz tek basina gezemez demek.

Sen hic 8 saat araba sürdünmü? Cok yorucu birsey. Insanin dikkati dagiliyor, hele tek basina gitmek,..

Ben anne olarak korkardim. Ama tabi baze anneler onu düsünmez. Dedigin gibi, ben dogurdum, benim rahatim önemli düsüncesindeler.
Yahu niye okuduğunu anlamıyorsun bir türlü. Ben, kadın başında kocası olmadan çocuk bakıp büyütmüş, evladida bir zahmet götürsün dedim. Umarım şimdi okuduğunu anlarsın.

Ayrıca daha iki gün önce kuzenim kanser oldu diye günübirlik ziyarete gittim. Gidiş 9 saat geliş 9 saat. Otobusle ve tek basima. Ayaklarım şişti. Sen demesen biz bilmiyoruz yolculuk nedir alla alla...

Ben korkuyorum nesi sacmalik.kim ne yasadi ne biliyorsunuz da konusuyorsunuz.psikolojiden okb den bipolardan haberiniz varmi .hic deprem yasadinizmi mesela.en yakin arkadasinizi enkaz altinda dovmesinden taniyip kurtarmaya calistiginizda sadece bir koldan ibaret oldugunu gordunuzmu yada bunu yasayan biriyle tanisip duygularini dinledinizmi.evinize hirsiz girdimi ic camasirlariniza kadar dokundumu ornegin...bunu yasayan biri oldumu dinlemek istermisiniz.EMPATI
Bu saydiklarinizin hepsi muhakkak ki cok aci tecrubeler,bunlari yasayan birinin yalniz kalmaktan imtina etmesi anlasilabilir birsey ona sozum yok
Fakat evlilik bambaska bir alem ve yasaminizin hic bir alaninda alamayacaginiz kadar sorumluluk gerektirebilir
Evde yalniz kalmak da bunlardan biri
Dunya hali insanin basina hersey gelebilir simdi daha fazla uzatip soyle olur boyle olur diye aciklama yapmama gerek yok

Back