• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim

Bence güzel ve tatlı bir dille eşini yönlendir bana bu işi kötüye gider gibi geldi. Mesela hayatım ben seni özlerim ayrıca yorulma biletlere beraber bakalım diyebilirsiniz. Baktım bilet var dersen aaaa bak bak iş çeviriyor der. İli işve cilve işi çözer. Yolun başındasın yoksa cinnet işi çözer diyecektim ama adam şaşırmasın şimdi. (şaka tabi)

Onlarda garip esinde sende:)

Onlar yalan solemisler.. esin buna inanmis.. sende hasetlik etme bence.. 1 aylik evlisiniz diye yapisik gezmiyosunuz sanirim

Bıktım bu ana kuzusu erkeklerden oğlum olursa oğlumla değil kızım olursa ona daha düşkün olucam . Gerçekten bizim toplumun böyle bi sorunu var buyuzden peygamber efendimiz veda hutbesinde kızlara iyi davranın diye ogutluyor özellikle. .en çok kız çocukları 2.planda oluyor hep o erkekleride doğuran yine bi kadın tuhaf

Aileniz yakınınızda ise onlara gidin kalmaya. Hem sizin için de iyi olur ailenizle zaman geçirirsiniz. Evde tek kalmaya korktuğunuz için sorun yapıyorsanız, dediğim gibi yapabilirsiniz. Bunun dışında sorun yapılacak bir mevzu yok bana göre.

Herkes niye kadına yüklenmiş anlamadim.
Gel eşinle beraber biraz gezelim dememiş ki.
Bariz bilet yok gel demiş, Yalan söylemişler.

Eminim esin de biliyordur böyle yalan olduğunu ama sana böyle söylemişler.
Insan gibi deselerdi madem.

Olay rahat yol çekmek ise kusura bakma ama gelen gorumcenle çocuğunu da gidip bide geri bırakır. Çok sacma

Ayrıca herkesin türlü türlü korkusu olabilir.
Nasıl ki böcekten korkmak normalse, evde yalnız kalmaktan veya karanlıktan da korkulabilir

Ekonomik durumunuz nasıl. 8 saat gidiş 8 saat dönüş ortalama bı araba km de 35 kuruş yaksa ortalama 500 TL eder. Yani ben olaya sadece o gözle baktım:) 500 lira iyi para heleki şu zamanda... Dönüş parasını onlar versin bari

ilerde bunun önünüze sürekli çıkmasını istemiyosanız bence bişey demeyin. eşiniz de yorulsun biraz aklı başına gelir. ve babasını erken yaşta kaybettiyse annesi ile arasındaki bağ farklı olabilir bunu normal karşılayın ve problem etmeyin.

Şuan yeni evlisiniz ya , ondan bu durumdan rahatsız oluyorsunuz.
Bi 10yıl olsun ,okadar sıradan bişe gelcekki size.
Yani ,aman gitsin nolcak diceksiniz.
Bide erkeklerin o annelerine olan bağımlılıkları,çocuğunuz olduktan sonra azalcak.
Yani sizinirinizi bozacak düzeyde olmıcak.

Akıllı kadın eşini bile bile karşısına almaz:KK12:
Evinizin huzuru için taktik uygulayın
Yani canım evet iyi olur ama sende yorulursun dur bakalım belki bilet vardır hem benzine vereceğin parayla burda yer içeriz hep birlikte deyin:dondurma:
Direk zıtlaşırsanız sizden soğur ne olur ne olmaz
hahaha valla sen yeni evlilere ders falan ver acaip akilli buldum seni:)))))

Geçmiş olsun işiniz iş :(

Esiniz size hep böyle miydi birinci ayda geri plana atmış birkac yıl sonra ne yapar kim bilir?

Ailesine çok düşkün ise evlenmemeliydi bence.

Hakkinizi arayin sizi mutsuz etmeye geri plana atmaya alismasin.

Izin alma sansiniz yok bunu böyle idare edin hosnutsuzlugunu belirtin yaptiginin aynisini iade edin anlamasi için.

zamanla duzelecek bizler nasil hemen annemizin evinden ayrilmaya alisamiyorsak onlarda alisamiyor onlarda evlendim ben diye pat diye yeni hayatlarina alisamiyorlar biraz zaman verin duzelmezse ozaman uygun bir dille konusursunuz
benim esimde boyleydi 10 gunde bir kayseriye gidelim diyip duruyordu hergun arayip ne yedigini bile soyler rapor ederdi zamanla duzeliyorlar

Ben gidip almasindan cok yalan soylenmesine takilirdim aptal yerine koyar gibi... resmen rahat edebilmek icin yapilmis ama geline boyle deriz demisler ya esiniz ya ailesi bilemem. Her zaman olursa cok sinir bozucu olur getir gotur isleri...

Back