- 21 Kasım 2012
- 9.044
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Anladığım kadarıyla çok asosyal ve kendi ailesinde de bağları kuvvetli olmayan birisiniz. Ancak eşiniz öyle değil onun çin akrabalara anneye gidip gelmek düğünlere katılmak önemli bakın kendiniz diyorsunuz arkadaşım çevrem yok diye. İnsanların bazı huylarını görmezden gelmezseniz yalnız kalırsınız insanın arkadaşa da ihtiyacı var. Aynı şekilde kayınvalide ile geçinme yolları arayabilirdiniz köprüleri yıkmak yerine ama siz görüşmek bile istemiyorsunuz eşinizde sizin yüzünüzden asosyal olmak istemiyor annesi neyse düğün dernek başka akraba da istemiyorsunuz sadece sizin istekleriniz ön planda olamaz eşinizle ortak bir yaşam olmalı
kv ile kendımce en kötü en kırgın zamanımda bile gittim geldim kocamı asla tek göndermem doldurmasınlar diye yapıyorlar çünkü ,
bence çok konuşan neseli biriyimdir , misafiri severim ama ASLA habersiz misafir sevmem annemi bile istemem ,
evet düğün derneklere gidilip gelinmesi gerekli , herkes bana ne kadar gülüyorsa bende o kadar gülüyorum diğer düğünde görüşmek dileigyle diye ayrılıyorum ortamdan ,
herşeyden önemlisi kendimden ödün vermıyorum ama eşimlede mutlu olmak istiyorum
sen bunu istiyormusun bunu kendıne sor zaten gerisi gelir
Neden görüşmüyor sun ? Eşin ne diyor bu duruma , hep merak etmişimdir böyle durumları , eşin görüşüyor mu peki ? Bayram seyran cenaze vs olduğund da mı görüşmüyorsun ?
Ben açıkçası bu kadar gerizekalı bir adama asla bir gram çekim hissedemem bırak aşkı sevdayı. Nasıl katlanıyorsun onun beyninin çalışma şekline yahu? Anasının kuzusu, beyni de o kadar.işte tam da sorun burda, kv nin eşimi bu konularda doldurması ve eşimin de bana püskürmesi. her şeyin bitme noktasına gelmesi ve kv nin oğlum senin da kardeşin var şu bu deyip kenara çekilmesi.
bakın kv benim ailemdeki neredeyse her bayan bireyle konuştu,her konuşmasında aynı şeyler var, hep beni eleştirme, hatta halam (aralarında en açık sözlü odur) e madem bu kadar kötü boşansınlar mı istiyorsun nedir yani deyince yokk tövbeee ben namazdan kalktım diyen kadın...
söylüyor, piştekliyor, kendi isteklerini toplum gerekleri gibi dayatıyor sonrasında da ben namazlıyım niyazlıyım deyip duruyor, benim gerizekalı eşim de hepsini yutup bana tavır alıyor.
yahu düşünün ağzından kaçırdı, haklı olduğun halde özür dilemek istemiyorsun diye, emin olun, kv ye tek başıma gitmemi isteyen de kv dir diyorum ben artık.
+1000Ben zaten eşinin dediği gibi biriyim ve öyle olmasını da savunuyorum.
Aile ilişkileri çok önemli, akrabalık ilişkileri ev ziyaretleri,düğümler kutlamalar mutlaka katılması gereken özel günlerdir.
Benim eşimde ailemle çok iyi olmalı bende eşimin ailesiyle çok iyiyim çok şükür. Evet yanlışlar Yok mı var. Ben kendi annemle nasıl zaman zaman anlaşamıyorsa kv ile de bazen anlaşamıyorum elbette ama saygı mutlaka oluyor. Benim yetişme tarzımda küçük büyüğüne saygılı olur. Sonuçta çok şükür eşimle zaman zaman tartışmalarımız olsa da (ki bu evlilikte çok doğal) sonuç olarak mutlu kalabiliyoruz.
Kaynanamın istediği gelin olmak diye etiketleyince yapamazsın zaten
ana kuzusu olduğunu, hatta ailesine bağımlı olduğunu da kendi itiraf ediyor zaten. valla bu adam büyük bir kurumda yönetici şu an :)Ben açıkçası bu kadar gerizekalı bir adama asla bir gram çekim hissedemem bırak aşkı sevdayı. Nasıl katlanıyorsun onun beyninin çalışma şekline yahu? Anasının kuzusu, beyni de o kadar.
Onlar kendileri istedi böyle olmasını. Eşimi ararlar konusur kapatırlar 5 dk bile sürmez. Beni kimse aramıyor ki zaten, ben neden arayayım onca yaptıklarına rağmen? Bayram seyranda gitmiyoruz. Daha doğrusu gidemiyoruz eşim asker ve biz çok uzağız memlekete. Tlfnla Aramıyorumda. Aramıyolarda :) yani herkes halinden memmun. Cenaze Allah göstermesin olmadı...
Kaderim bu konuda güldü sanki :)) ama çok isterdim iç içe olmayı . Eşimin ailesiyle aile olmak hayalimdi hep heveslenirdim ama olmadı. Yinede ben bişey kaybetmedim bence :)oh mis valla çok şanslısınız :)
Aah ah bende zamanında yerlere yatardım onlar gelince. Nişanlıyken Kızına ayrı kaynanaya ayrı yemek hazırlardk. Meyvesini soyar dilimler getirirdim. Pardesüye kadar gydirir ayakkabısını terliğini ayaklarının önüne kadar getirirdim. Eşimle kavga etse eşimi ben yumuşatırdım. Kız kardeşine kızardı eşim kısıtlardı, sen karışma abilik böyle olmaz benim abimin bana yaptığını sen ona yapma derdim razı ederdim kızla konusurdum dertleşirdim sırrını açık etmezdim. Hâlâ da etmedim.. kendimizden önce onlara ev almayı bile teklif ettim eşime. Tabi bunların hepsi nişanlıyken oldu. Aldım payımı :))Ben düğün dernekti, bayram gezmesiydi, sonra evime misafir o kadar seven bir insan-dım (!) ki..
Yakın arkadaşlarım, akrabalarım vs için hala öyle sayılır.
Bu eşimin ailesi işin de en bastaydı hatta.
Sonra onların arkadan konuşmaları, dedikodu, beğenmemezlik, hep açık aramaları beni nefret ettirdi.
Şimdi bir gece bile gelse kv iğreti oluyorum, bunalıma giriyorum resmen.
Çünkü biliyorum ki değiştirdiğim yatak çarşafıma, yaptığım yemeğe kadar, oğlumu yıkadım mı, poposunu sildim mi İnanın bunlara kadar dikkat ediyor.
Had bilmiyor, kim böyle bir insanı ağırlamak ister, ne için idare edeyim.
Bana ne.. Sorun çıkarmasın, basımın üstüne gelsin. Ama idare etmem, etmekten fayda da görmedim, sadece daha fazla hadsizlik yapar o kadar..
Sıcaklık duymuyorsan da eşin mutlu olsun diye kimseyle sosyal samimi olmana gerek yok.
Eşin seni seviyorsa böyle kabul etsin.
İnş eşin hep böyle devam ederKaderim bu konuda güldü sanki :)) ama çok isterdim iç içe olmayı . Eşimin ailesiyle aile olmak hayalimdi hep heveslenirdim ama olmadı. Yinede ben bişey kaybetmedim bence :)
İnşallah canım sağol♡İnş eşin hep böyle devam eder
Ay çok soruyorum da eşin ailesi ile hiç görüşmedi mi evlendiğinizden beri ? Ya ni ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum da ? Yüzyüze hiç görüşmedi mi ? Kendi aranızda konuşuyormusunuz onlar hakkında ?İnşallah canım sağol♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?