- 21 Kasım 2012
- 9.044
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Nedense hep sizi suçlu gördüm. Yok kayın valideniz akrabalariyla kusmuste . Ya bacim o kayınvalide nin sorunu , seni ne ilgilendirirki. İki kaşık yemek hazırlayıp bir misafir agirlayamadin mi? Bırak kayinvaliden eşin ne derse desin . Sen elinden geldiğince agirlaman lazımdı misafirlerini. Bizim kültürümüzde var birkere bu. Sen farklısın kayinvaliden farklı. O kuş diye belliki sizin kusmenizi istememiş. Birazda ben bilirim kafasından kurtulun. Esinde bu yüzden gıcık gidiyor. Her erkek başkalarının yanında buyutulmek ister. Evine birileri gelip gitsin ister . Güler yüzü vs. Kim istemez ki. Azcık şu kayınvalide le ri rakip gibi görmekten vazgeçin. Bunları sana annen söyleseydi annen nazlansaydi triplenseydi zoruna gitmezdi. Eşininde annesi olduğu için zoruna gitmiyor. Belli annesini senden daha iyi tanıdığı için kötü niyet beslemedigini bildiği için böyle davraniyordur. Malesef ki evlilikte ailelerde çok önemli. Tek taştan duvar olmuyo bacim bunu yaz bir kenara. Esinede diyecegini demişsin. Bırak kararmi veriyor ne yapıyorsa yapsın. Sessiz kal.
haklısınız ama ben kv küs diye küsmedim. kv bana küsüp durdu bu konuyu kaçırmışsınız. kv hep küssün ben hep alttan alayım istendi. yoksa güler yüz tatlı dille yaptırılmayacak bir şey yok. evime misafir mi gelecek başımın üstünde yeri var ama o misafir eşimle değil benimle konuşulmalı, kızım ne gün müsaitsin denmeli, ben köküne kadar ağırlarım. elim yatkındır bu konuda.benim derdim o değil. ADAM YERİNE KONMAMAK. bir yere mi gidilecek, biri mi gelecek, hep eşimle halletmeye çalışmalar, ben sanki yokum gibi davranmak. beni sinirlendiren noktalar bunlardı. ha benim de hatam gidip yüzüne söylememekti... şimdi olsa hiç gözünün yaşına bakmam söylerim kv ye o zamanlar toydum. kırılır diye söylemedim sonunda kötü olan ben oldum.