- 21 Kasım 2012
- 9.044
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
İlişkilerin mükemmel olmasının tek şartı var,ya minimum seviyede ya da hiç görüşmemek,aksi mümkün değildir.peki sizler nasılsınız ? özellikle çalışan bayanlar, aile arkadaş ilişkileriniz çok mu iyi? herkesi idare ediyor musunuz ?
Bu kimseye yetmezki. Eşimle çok eğleniriz ama bana yetmiyor mesela. Arkadaşlarımı özlüyorum, akraba görüşmelerini özlüyorum. Bu demek değilki vıcık vıcık ilişkiler içindeyiz. Herşey dozunda.ikimizin bir şeyler yapması yetmiyor artık ona...
Kızlar merhaba, bir önceki konumda eşimle boşanma aşamasında olduğumuzu yazmıştım. Konu kv bazlı görünse de eşim ısrarla konunun benle alakalı olduğunu söylüyor. Şöyle ki; eşimle evleneli 5 sene oldu ve ilk zamanlar iş hayatında da evlilik hayatında da toydum. Mesela işyerinde herkesi çok iyi sanardım samimi olurdum sonra niyetlerinin kötü olduğunu anlayınca kendimi çekerdim, yani onlar gibi yüzlerine gülüp arkadan konuşup gemimi yürütmezdim. Aile ve arkadaş çevresinde de öyle. Doğrucu davuttum yani...bunun sonuçlarını az çok anlarsınız etrafınızda kimse kalmıyor, sadece çekirdek aile ve arkadaşlar.
Evlendikten sonra da kv nin sürekli baskıları yüzünden (her şeyin içinde olması, doğru söylese bile sürekli eşimin üstünden müdahale etmeye çalışması, aşırı nazlı olması, pohpoh beklemesi, eşimin aile içimizi ona anlatması, çok yakın olmamızdan ötürü sürekli gidip-gelme beklentileri vs ) derken sorunlar daha da arttı ve kv ile tartıştık sonrasında da ben barışmak için bir atakta bulunmadım. Çünkü çok kızgındım, kv nin hayatıma müdahalesi, eşimin soğukluğu, iş ve aile sorunları derken iyice kafayı yedim ve ilaç kullanmaya başladım...Her şey üst üste geldi, yani sudan çıkmış balığa dönmüştüm.
Eşim istek ve taleplerini açık açık söyleyen biri değil, ailesi de öyle. Benim için aile çok önemlidir der mesela, bunun ardından kv nin çok önemli olması, asla kırılmaması, ilişkilerin düzgün gitmesi vs talepleri var. Eşim her açıdan mükemmel birini istiyor açıkçası. zaten aramızda çok yaş farkı var (13) ve kendisi aşırı mükemmeliyetçi biri. Evlenmeden önce çok peşimde koşması, ilk yıllarda bir dediğimi iki etmemesi, beni kırmaması derken ben bana karşı bu kadar öfke biriktirdiğini anlamamıştım...
Şu an eşim ya kendini değiştir, ya birbirimizi üzmeyelim bitirelim modunda...Kendini değiştir dediği sosyal,aile ilişkileri iyi olan, herkesle iyi olan, neşeli bir insan istiyormuş. (yani bu aynı zamanda kv nin de istediği gelin oluyor) akrabalar gelsin gitsin, tüm düğünlere gidilsin, annesi ile iyi olalım....ikimizin bir şeyler yapması yetmiyor artık ona...
peki sizler nasılsınız ? özellikle çalışan bayanlar, aile arkadaş ilişkileriniz çok mu iyi? herkesi idare ediyor musunuz ?
fikirlerinize ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?