- 29 Temmuz 2017
- 1.097
- 2.569
- 133
- Konu Sahibi greengirll
Pesimde kopek oldugun yillara geri donmek istiyorsun der deyip ckar giderdim anamin evine..
İkiside 20 yaşında olsa bu dediğiniz toylukta kabul edilebilir ama belirli bir yaşa gelmiş birde 40lı yaşlardaki eşin bu sözü sindirebileceğini sanmıyorum yani dilin kemiği yok ve böyle seviyesiz şekilde söylenmek yerine bitecekse de yaşlarına uygun şekilde seviyeli bitmeli.
Sevgili konu sahibi eşiniz sizden neşeli olmanızı istemiş..bu aslında sadece sizin eşinize mahsus bir istek değil..kocalar eve geldiğinde sürekli yorgunum diye söylenen,bakımsız,suratsız biriyle karşılaşmak istemiyorlar..evet haklısınız insan sürekli topmodel kıvamında objektiflere gülümser gibi dolaşamaz ama eşe yansıtılan davranış mümkün olduğunca bu şekilde olmalı..eşinizin ailesiyle olan ilişkilerinize gelince..saygısızlık yapmadığınız sürece "elimden geleni yapıyorum aşkım, anneni seviyorum ama gösteremiyorum sende anla beni" türünden birşeyler söyleyin ki annesini düşman gibi görmediğinizi bilsin..
ev gezmelerinden bende nefret ederim ve sürekli sıkıfıkı olmaktan..bu yüzden kendim gibi bir koca aldım :)) eşinize "benim peşimden çok koştun" minvalinde birşey söylerseniz, alacağınız yanıt "koşmaz olaydım" olur..bu tip birşeyi duymaktan kaçının bence..herkes flört döneminde çaba gösterir ama ilerde bunu yüze vurmanın bir anlamı yok.. kaynananıza içinizden küfürde etseniz, "anneciğim bugün nasılsınız" çıksın ağzınızdan..evet doğrucu davutluk güzel bir özelliktir ama her doğru her yerde söylenmez..hayatta bazı kurallar vardır ve her duygunuzu dışa yansıtmamayı öğrenmelisiniz..annesi size naparsa yapsın, adam "olsun sen yinede saygı göster" der..o yüzden eşinizin yanında annesiyle zıtlaşmayın..bu evlilik ancak sizin gayretinizle yürür..bu ülkede işler böyle yürüyor..kadın çaba gösterirse evlilik sürüyor..evet bencede illet bir durum ama gerçek bu.