• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim yeni dogmus kizimiza karsi soguk , ona alisamamis ,yabanci bakiyor ..

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
16
0
- Yurtdışı
bebegimiz daha bir aylik bile olmadi..annem yanimda doguma geldi..hastanede 10 gun kaldim..bebegimi yanima vermediler klinikte kaldi sarilik icin..zaten sikintiliydim esim hastaneye git gel yaptigi icin bozuk atiyordu..annemde tabi sinirden kuduruyordu..sok olmustu esimi böyle bilmezdi..hic bu kadar beraber kalmadikki annem ve esimle..esim sadece kendi rahatina konsantredir..aslinda tam olarak bencillik degil bu ona böyle asilanmis ailesinden gelen huy..
berbat bir aile yasantisi olmus ne sevgi ne saygi..hep cikar iliskisi..esimi annesi istemeyerek dogurmus zaten hic sevmemis..esim ailesinden hic sevgi görmemis..kötü bir cocukkuk kötü bir genclik..halada ailesini kötü anar..annesi hayatta ama görüsmezler..esim büyüdkten sonrada sadece para amacli esimle yasamis annesi..simdi evlendi diye ben geldim tabi izin vermedim..neyse..
bebegimiz guzel kizim daha bir aylik bile degil..esim gecen demesinmi anneme ben alisamadim diye..annem sasirdi tabi..boyle birsey ne duyulmus ne görülmüs..esim bebege uzayli görms gibi bakiyor. gercekten izliyor böyle bu nedir diye sanki..arada altini acmaya falan caisiyor ama bunu meraktan yapiyor sanirim cünkü bebege duygusal olarak hicbir bag yok..sevmiyor..
esime sordum seviyorum tabi diyor ama zamana ihtiyacim var diyor..
tamamiyle yalniz kaldim kendim bakiyorum kendim seviyorum Allahtan annem yanimda kafayi yerdim..annem akilli agir bir kadin ama oda dayanamadi esimle birkac kez tartisti hafiftenn. halbuki annem esimi cok sever..tabi ben esimin sadece olumlu yyönlerini gösteren bir kadinim ama esim..ilk firsatta kim olursa olsun herkesin yaninda benim icin söyle yapar böyle yapar hep olumsuz seyler söylemeye bayilir..
esim cok sinirilidir hatta asiri sinirli..asansör gelmez ona sinirlenir trafik yogundur ona sinirlenir internet yavaslar ona sinirlenir..yani bazan birsey söylemeye cekinirim..bagirir cünkü kücük harflerle konusamaz hic..
esim internet ve oyun hastasidir..butun gun oyun basina gecer oyundan kalkar bilgisayar basina , butun gun böyle sürer. dogum yaptim evde cok kaldi hep oyun absindaydi..bir babaya dair bir kivilcim yok kendisinde..bebegimiz olmus sorumluluk yok..zaten bebegi düüsndügüde yok..
esim benim hep böyleydi ama ben esimi cok severek evlendim..halada seviyorum..en bastan sinirlydi en bastan beni sinir ederdi..ama o kadar seviyorumki hep alttan aldim hep onu sakinlestirdim..Allah var cok rahatim kac para aldin demez kac para harcadin onu niye aldin demez..eve yagdirir herseyi..evine baglidir..cöpü döker kahve yapayimm mi sana der..yoruldun disardan yiyelim vs bunlar mükemmeldir.. ama incelik cok iste..aman sen yoruldun sen moralini bozme hersey düzelir falan hic duymadim..hamileykende amans en hamilesin falan hicccccccccccccc demedi..esimin sorunu bu cok sinirli ve incelik yok..birde bebek iste
bebega alisamadim diyor..bu cok agliyor diyor..mamasini düsünür , butun ihtiyaclarini eksiksiz alir halada öyle..uyudumu , emdimi vs sorar ama kizim falan demedi sanki uzayli görmüs gibi bakiyordu dün yatagina gitmis kiz aglyior yatakta..al eline sustur dedim aldi..durmus böylee bakiyor.alalaaa
aslina bakarsaniz esim banada alisamadi hemen ilk 8-9 ay hatta 1 yil bana guvenmeden yasadik ayni evde , her an benden ters birseyler bekledi gidecegim birakacagim vs..Butun almanyada yasayanlarmi böyle..yahu ben seninle neden evleneyim ne cok zenginsin ne baska sen ..benim TR deki hayatim daha iyiydi..burda asosyallik diz boyu esim ev adami..ama sevdim bu hayatada alistim..gikim cikmadi..esim anca bana bir yil sonra inandu guvendi onu gercekten sevdigime kanaat getirdi..ama bu bebek ikimizin kizi..daha bebek..bu ne sogukluk..
birde ayrica bebegi sevmeye calisiyor göya sert hareketlerle parmaklariyla falan vuruyor cocugun yanaklarina gögsüne kac kere dedim birza yumusak ol bu bebek..annemde cok söyledi yokkk anlamiyor hala ayni..deli ediyor beni..elini yüzüne götürüyor kizin kafasini salliyor güya böyle seviyor kizi..esimin annesi kücük kaynimin cocogunu bir seviisiii görmüstüm dünyam yikilmisti..cocugu ordan oraya atiyor sallyiro poposuna vuruyor pipisini cekiyor,hadi o bebek degil cocuk hem annesi deli zaten raporlu deli hemde..annenden görmüssün böyle cocuk sevmeyi belli ama bu daha bebek söylüyprum söylüyorum ayni..bir insana birsey daha ne kadar anlatilirki..
yaaaa hanimlar benim derdim benim hergun basimi agritiyor..birakmayi düsündüm ama ben bu adami seviyorum nasil duzeltebilirim diyorum
birakayadim gideyim diyorum adan kapidan giriyor askimda bak sana ne aldim sana sunu aldim bunu aldim..yada hadi gel flm bakalim yada annene hediye alalim..annen rahatm burda..böyle seyler...cok ictende..iki arada bir deredeyim..bir cocuk esime herseyi ögretmeye calismaktan biktim artik ama anlamiyor yine bildigini yapiyor..biraz kültür farkida var Türk kültürü verilmemis esime..bircok seyi anlamiyor soruyor..tamam ok yapiyorum ama bazi seyler bellidir hayatta..ben dogum yaptim hastanede kac dikis atildi yatiyorum bebegim yanina verilmedi sen kendini düüsnüyorsun hastaneye gelip gitmek zoruna gidiyor tatilim mahvoldiu diyorsun ama beni hic düüsnmüyorsun..incelik cok..ama esim hep böyle ben bu kadarda bekelmiyordum tabi..demekki hastalansam esim bana bakmayacak belli..yaa hanimlar kafam cok dolu ne olur bana akil verin.birseyler söyleyin..

Son düzenleme:
hımmm.. zor bir durum.. ama bence madem sana zamanla alıştı bebeğe de zamanla alışır.. biraz zaman ver bakalım. illa da üstüne gitme bebeğimizi sevmiyosun falan diye daha da soğur belki o zaman. Allah yardımcın olsun güzelim. bu erkekleri anlamak çok zor..

Evlenmeden önce eşinin ilgisiz olduğunu anlamışsın yazdıklarına bakılırsa.Ama seviyorum , severek evlendim diyosun.Seviyosan fedakarlığını gösterip, öğretmeye çalışcaksın.Yapacağın başka bişey yok.Eşin kötü biri değilmiş ki, sadce bazı şeyler aşılanmamış.Onları da zamanla sen aşılamalısın.Nasıl onu sevdiğine kanaat getirdiysen, bazı düşüncelerini de değiştirebilirsin demek ki.
Hamileyken bazı şeylerden bahsetmedin mi ona? Daha hassas olacağından, alttan alması gerektiğinden vb..

Onu çocuk olarak sevmemişler, bu düşünceyi, çocuğun mucizevi bişey olduğunu vermemişler ki.Sen onunla konuşarak düşüncelerini olumlu yöne çekmelisin ki böyle şeylerin farkına varsın.Zamanla alışacaktır ama senin büyük desteğin olmadan olmaz.

Evlenmeden önce eşinin ilgisiz olduğunu anlamışsın yazdıklarına bakılırsa.Ama seviyorum , severek evlendim diyosun.Seviyosan fedakarlığını gösterip, öğretmeye çalışcaksın.Yapacağın başka bişey yok.Eşin kötü biri değilmiş ki, sadce bazı şeyler aşılanmamış.Onları da zamanla sen aşılamalısın.Nasıl onu sevdiğine kanaat getirdiysen, bazı düşüncelerini de değiştirebilirsin demek ki.
Hamileyken bazı şeylerden bahsetmedin mi ona? Daha hassas olacağından, alttan alması gerektiğinden vb..

Onu çocuk olarak sevmemişler, bu düşünceyi, çocuğun mucizevi bişey olduğunu vermemişler ki.Sen onunla konuşarak düşüncelerini olumlu yöne çekmelisin ki böyle şeylerin farkına varsın.Zamanla alışacaktır ama senin büyük desteğin olmadan olmaz.

sizin söylediklerinizin aynisini düsündüm hep ..annemde aynen böyle diyor..ne kocalar var diyor ..
hamileyken cok tartistik cok aglatti beni..hic düsünmedi bu kadin hamile birsey olur falan diye..ama hep geldi özür diledi..son zamanlarda biraz daha ilgi gösterdi..ama diger kadinlarin kocalarina baktikca benim kocam neden böyle demekten alamiyorum kendimi..diger adamlar eve bebek geldi diye bayram ederler..bu bana bana yaptiklarindan daha fazla koydu..ve korkuyorum ilerde neler olacak diye..evde bebek varmis gibi davranmiyor az önce bebek uyuyor bizim odada esyalarini aldi nasil gürültü yapiyor..bebek uyuyor falan demek yok..annem gidince kendimi cok yalniz hissetmekten korkuyorum bebegime bu stresi hissettirmek istemiyorum belkide hicbirsey olmayacak abartiyorum bilmiyorum..

hımmm.. zor bir durum.. ama bence madem sana zamanla alıştı bebeğe de zamanla alışır.. biraz zaman ver bakalım. illa da üstüne gitme bebeğimizi sevmiyosun falan diye daha da soğur belki o zaman. Allah yardımcın olsun güzelim. bu erkekleri anlamak çok zor..

onuda düsündüm bu adam bana bile zor alisti bebegede zamanla alisir dedim..ama korkuyorum iste..yapayalniz kalmaktan anneligin tadini cikaramamktan korkuyorum..bebegim saglikliz ortamda büyümesin istiyorum..benim ailemde sevgi vardi saygi vardi cok mutlu cocuklugum oldu halada öyleyiz aile olarakk.bebegim icin endisem..ona sagligini etkilemek korkum..

sizin söylediklerinizin aynisini düsündüm hep ..annemde aynen böyle diyor..ne kocalar var diyor ..
hamileyken cok tartistik cok aglatti beni..hic düsünmedi bu kadin hamile birsey olur falan diye..ama hep geldi özür diledi..son zamanlarda biraz daha ilgi gösterdi..ama diger kadinlarin kocalarina baktikca benim kocam neden böyle demekten alamiyorum kendimi..diger adamlar eve bebek geldi diye bayram ederler..bu bana bana yaptiklarindan daha fazla koydu..ve korkuyorum ilerde neler olacak diye..evde bebek varmis gibi davranmiyor az önce bebek uyuyor bizim odada esyalarini aldi nasil gürültü yapiyor..bebek uyuyor falan demek yok..annem gidince kendimi cok yalniz hissetmekten korkuyorum bebegime bu stresi hissettirmek istemiyorum belkide hicbirsey olmayacak abartiyorum bilmiyorum..

Bebek yapmadan önce konuşsaydınız keşke bu konuyu.Ne biliyim, sevgililik dönemlerinizde denk gelmedi mi hç gezerken küçük kız çocuğu falan.Benim eşim hemen iç geçirir mesela, bebekleri sevdiğini belli eder.Böyle bi hareketi falan olmadı mı.

Eşinizle daha ayrıntılı konuşmayı deneseniz bu bebek konusu hakkında?

Bebek yapmadan önce konuşsaydınız keşke bu konuyu.Ne biliyim, sevgililik dönemlerinizde denk gelmedi mi hç gezerken küçük kız çocuğu falan.Benim eşim hemen iç geçirir mesela, bebekleri sevdiğini belli eder.Böyle bi hareketi falan olmadı mı.

Eşinizle daha ayrıntılı konuşmayı deneseniz bu bebek konusu hakkında?

acik konusayim esimle evlenmeden önce aile olmak istiyorum yalniz kalmak istemiyorum dedi..aile sicakligi istiyorum dedi.,ben etkilendim tabiki..cocuk olayi icin acik konustu cocuk sevmedigini söyledi..ama tabiki bir tane olur dedi..bunu biliyordum ..hamile kaldigimda cok morali bozulmustu,,iki gun soguk davrandi.daha zamanimiz vardi dedi..esim 41 yasinda ben 31...bende aldiralim dedim tek basima cocuk büyümek istemiyorum dedim..hayir dedi cocuk dogacak dedi..aldirirsak aramiz eskisi gibi olmaz dedi..hem kiz olsun dedi kiz cocuklari iyidri falan..Allah kiz cocuk verdi,.,simdi durum böyle iste,,

Siz şimdi yavaş yavaş konuşaraktan onu bu konular hakkında yumuşatmaya çalışın..Zaten bebek büyüdükçe, o yüzündeki sıcaklığıyla gülümsedikçe eşinizin hoşuna gidecektir eminim ki.Baba demesi bile heyecanlandırır eminim ki.Ama dediğim gibi sizin desteğinizle.

Siz şimdi yavaş yavaş konuşaraktan onu bu konular hakkında yumuşatmaya çalışın..Zaten bebek büyüdükçe, o yüzündeki sıcaklığıyla gülümsedikçe eşinizin hoşuna gidecektir eminim ki.Baba demesi bile heyecanlandırır eminim ki.Ama dediğim gibi sizin desteğinizle.

tesekkür ederim..kafami kötü düsüncelerden uzak tutmaya calisiyorum zaten..sizin dediigniz gibi düsünmeye calisiyorum..

tesekkür ederim..kafami kötü düsüncelerden uzak tutmaya calisiyorum zaten..sizin dediigniz gibi düsünmeye calisiyorum..

Rica ederim.Siz şimdi yeni doğum yaptığınız için oldukça hassassınız her konuda.Sizi sakinleştiren, anlayışla karşılayan eş istiyosunuz doğal olarak.Ama eşiniz anlayışsız değil, sadece bir kaç düşünce aşılanmadığı için ne yapacağını, nasıl davranacağını bilmiyor o kadar.Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz, allah analı babalı büyütsün.

Rica ederim.Siz şimdi yeni doğum yaptığınız için oldukça hassassınız her konuda.Sizi sakinleştiren, anlayışla karşılayan eş istiyosunuz doğal olarak.Ama eşiniz anlayışsız değil, sadece bir kaç düşünce aşılanmadığı için ne yapacağını, nasıl davranacağını bilmiyor o kadar.Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz, allah analı babalı büyütsün.

amin cok tesekkürler tekrar..kizimiz o kadar guzel o kadar tatliki..Allaha sükür ediyorum hep..
umarim bu durumda düzelir..cok cok ince düsünen biryim ve cok rahat degilim..rahatlamaya ihtiyacim var biraz..

amin cok tesekkürler tekrar..kizimiz o kadar guzel o kadar tatliki..Allaha sükür ediyorum hep..
umarim bu durumda düzelir..cok cok ince düsünen biryim ve cok rahat degilim..rahatlamaya ihtiyacim var biraz..

Eşinize söyleyin bence.içinizde tutmayın.bebek konusunda biraz daha olgun, düşünceli ve ince davransın.

canim öncelile bebegine allah uzun ömür versin hayirli olsun.
konuya gelince sasirdim acikcasi bir erkek nasil bebegine uzayli görmüs gibi bakar diye ama sonra aile yasantisindan bahsedince neden böyle oldugu belli.
adam sevgi ilgi görmemiski bebegine göstersin.
hem daha cok yeni 1 aylik bile olmamis alisamamasi normal sana bile zor alistigini söylüyorsun.
esin almanyadami dogup buyumus eger öyleyse gercekten türkiyede dogup büyümüs bir erkek kadar ince olamiyorlar bazi seyleri senin dedigin gibi anlayamiyorlar bunuda sen sabirla ögreteceksin göstereceksin burda buyuyenlerin kültür farki cok baska ki ailesi bunu bile verememis.

bu arada sen daha yeni dogum yaptigin icin biraz logusalik psikolojisi yasiyorsun herseyi kafana cok takiyorsun eminim annen yaninda olsun yada olmasin sen kesinlikle bebegine cook iyi bi anne olacaksin bu kadinlarin geninde var annelik icgüdüsü.

canim öncelile bebegine allah uzun ömür versin hayirli olsun.
konuya gelince sasirdim acikcasi bir erkek nasil bebegine uzayli görmüs gibi bakar diye ama sonra aile yasantisindan bahsedince neden böyle oldugu belli.
adam sevgi ilgi görmemiski bebegine göstersin.
hem daha cok yeni 1 aylik bile olmamis alisamamasi normal sana bile zor alistigini söylüyorsun.
esin almanyadami dogup buyumus eger öyleyse gercekten türkiyede dogup büyümüs bir erkek kadar ince olamiyorlar bazi seyleri senin dedigin gibi anlayamiyorlar bunuda sen sabirla ögreteceksin göstereceksin burda buyuyenlerin kültür farki cok baska ki ailesi bunu bile verememis.

bu arada sen daha yeni dogum yaptigin icin biraz logusalik psikolojisi yasiyorsun herseyi kafana cok takiyorsun eminim annen yaninda olsun yada olmasin sen kesinlikle bebegine cook iyi bi anne olacaksin bu kadinlarin geninde var annelik icgüdüsü.

evet esim Almanya dogumku burda büyümüs..Türkcesi bile cok gelismis degil..
ben cok iyi anne olmak icin elimden geleni yaparim her sekilde..zaten annelige özenle hazirlandim..heyecanla bekledim..
esime bircok seyi ben ögrettim zaten halada devam ediyorum..bebek konusu beni cok sarsiyor..bazan ne yapacagimi sasiriyorum..cok cikmazda kaldim dogurdugumdan beri..

şu an sen çok hassassın tatlım bu var.. ikinci olarakta almanyada yetısen turk erkeklerı bı tuhaf oluyo buna emınım gordum.. düzelecektır sen sabırlı ol ayrılmayı falan dusunme yuvan bu senin ki çok sevıyosun.. emin ol düzelecektır sen sabırla ogret ılgılendırmeeye çalış.. yakında o bebiş şirinlikler yapacak baba dıyecek sen o zaman gör :) sureklı onun eline vermek ıcın cabala bana sorarsan :):emir_bebek:
Allahım yuvanızdan huzuru mutlulugu eksik etmesin inşallah :nazar:

şu an sen çok hassassın tatlım bu var.. ikinci olarakta almanyada yetısen turk erkeklerı bı tuhaf oluyo buna emınım gordum.. düzelecektır sen sabırlı ol ayrılmayı falan dusunme yuvan bu senin ki çok sevıyosun.. emin ol düzelecektır sen sabırla ogret ılgılendırmeeye çalış.. yakında o bebiş şirinlikler yapacak baba dıyecek sen o zaman gör :) sureklı onun eline vermek ıcın cabala bana sorarsan :):emir_bebek:
Allahım yuvanızdan huzuru mutlulugu eksik etmesin inşallah :nazar:

arada bebegi eline almak istiyor zaten bazan altini almak falan ama korkuyorum zarar verecek diye..bi yerini kiracak falan diye..hic nazik davranmiyorki..
seytan cok dürttü ayrilmak icin..her defasinda ben gidersem özlerim dedim, hem gidersem o ne yapar dedim vs..seviyorum ama sevgim azalacak diye bitecek diye korkuyorum..mantik evliligi yapmadim asik oldum evlendim..
esimin mailini okudum bir arkadasina yazmis arkadasi benim icin ne istedigini bilen bir kadin demis cok begenmis beni adam alman..esimde aynen sunu demis karimin bana olan sevgisi bazan beni korkutuyor diye..esim her erkegin göremedigi aski sevgiyi ilgiyi görüyor evde..bazan kendimi bile unutuyordum onunla ilgilenirken..benim askim bu kadar buyuk ona karsi..o yuzden icim cok sizliyor zaten bocaliyorum..

öncelikle bebeginiz hayirli olsun hayirlar getirsin size..
esinizi fazla skmayn bence mesela diger arkadaslarn dedigi gibi bi kaç ay geçsin bebekler bazen öyle sirinlikler yapiyor ki esiniz o zaman daha çok yaklasip sevicektir sonuçta onun kanindan canindan sadece biraz sabredin önemli olan bu :34: mesela biz yurtdisindayz benim esim bi bebek gördügü zman bagrina basar hemde basklarinin çocuklari.. askim bizde yapalm hemen der demek ki insandan insana fark ediyor tek yapmanz gereken biraz sabir bence Allah kolayliklar versin :34:

öncelikle bebeginiz hayirli olsun hayirlar getirsin size..
esinizi fazla skmayn bence mesela diger arkadaslarn dedigi gibi bi kaç ay geçsin bebekler bazen öyle sirinlikler yapiyor ki esiniz o zaman daha çok yaklasip sevicektir sonuçta onun kanindan canindan sadece biraz sabredin önemli olan bu :34: mesela biz yurtdisindayz benim esim bi bebek gördügü zman bagrina basar hemde basklarinin çocuklari.. askim bizde yapalm hemen der demek ki insandan insana fark ediyor tek yapmanz gereken biraz sabir bence Allah kolayliklar versin :34:

tesekkür ederim..sizede simdiden mutluluklar dilerim,..evlilik cok guzel birsey..herkes söylemez bunu..bana cok insan evlenip ne yapacaksin dediler..hicbir evli kadin evlen demedi ..evliligi hep kötülediler,,ben evlendikten sonra herkese evlenin dedim dogru adami bulunca evlilik demir leblebi derler cok haklilar ama bir o kadar guzel hayati paylasmak yuva kurmak kendi evinin hanimi olmak vs..inslalah cok mutlu olursunuz..kadin sabirli ve güclü olmali..evliligi ayakta tutan kadindir der annem..cok hakli..yeterki adamin gecinmeye niyeti olsun..
benim esim oldum olasi cocuk sevmez..ben sadece benim yegenlerimi kucagina aldigini sevdigini gördüm..

Bence eşinizin zamana ihtiyacı var, sizde söylemişsiniz bebeğe sıcak bakmıyordu çocuk sevmediğini söylemişti diye.
Sonuçta ailenize yeni bir birey katıldı. Bebeğe uzaylı gibi bakması da sizin tabirinizle onu tanımak isteyişindendir. İnceliyordur.
Baba olmaya hazır bir adam olsa elbette bu şekilde başlamayabilirdiniz fakat sizde farkındasınız zaten durumun.
Zaman tanıyın eşinize ve ona dokunmasına izin verin incitecek yada bakımını beceremeyecek diye kaygılanmayın. Kendisi ilgilenirken sizde sözlü olarak rehberlik edin kendisine. Böyle yapalım, şu şekilde tutuyoruz gibisinden...
Çok da üzerine gitmeyin bence hani neden böyle davranıyorsun gibi.Bebeğiniz gün gün büyüdükçe eşiniz de babalığa bir o kadar yakınlaşacaktır diye düşünüyorum. Diğer bahsettiğiniz özelliklerde yetişmesinden aile durumundan kaynaklı şeyler kendinizde öyle düşünüyorsunuz. Kız çocukları babaya düşkündür babasının kalbini fetheder sonra sizin pabucunuz dama atılabilir :))
Henüz yeni annesiniz moralinizi bunlara bozmamaya çalışın pürüzler elbette olur ama çözülür,iyimser bakmaya çalışın.
Sağlıkla büyüsün bebişiniz:)

Bence eşinizin zamana ihtiyacı var, sizde söylemişsiniz bebeğe sıcak bakmıyordu çocuk sevmediğini söylemişti diye.
Sonuçta ailenize yeni bir birey katıldı. Bebeğe uzaylı gibi bakması da sizin tabirinizle onu tanımak isteyişindendir. İnceliyordur.
Baba olmaya hazır bir adam olsa elbette bu şekilde başlamayabilirdiniz fakat sizde farkındasınız zaten durumun.
Zaman tanıyın eşinize ve ona dokunmasına izin verin incitecek yada bakımını beceremeyecek diye kaygılanmayın. Kendisi ilgilenirken sizde sözlü olarak rehberlik edin kendisine. Böyle yapalım, şu şekilde tutuyoruz gibisinden...
Çok da üzerine gitmeyin bence hani neden böyle davranıyorsun gibi.Bebeğiniz gün gün büyüdükçe eşiniz de babalığa bir o kadar yakınlaşacaktır diye düşünüyorum. Diğer bahsettiğiniz özelliklerde yetişmesinden aile durumundan kaynaklı şeyler kendinizde öyle düşünüyorsunuz. Kız çocukları babaya düşkündür babasının kalbini fetheder sonra sizin pabucunuz dama atılabilir :))
Henüz yeni annesiniz moralinizi bunlara bozmamaya çalışın pürüzler elbette olur ama çözülür,iyimser bakmaya çalışın.
Sağlıkla büyüsün bebişiniz:)

abartiyormuyum gercekten acaba..insallah öyledir..korkuyorum annem gittikten sonra yalniz kalmaktan..

Back