Eşim Yalnız Kalmak İstediğini Söyledi :(

Yemin ederim delirmelik bir durum bu hayır böyle iyi niyetli adamlar nasıl bu kadar benciline denk geliyor benim aklım almıyor inşallah çeki düzen verir kendine konu sahibi benim için son nokta bu durum oldu hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya adamın babası ölmüş canı gibi seviyormuş belliki adam öldüğünde bile konu sahibi annesindeymiş daha ne istiyor ne bekliyor acaba gerçekten çok şaşırıyorum çok

Ya eski bir konusunda kayinvalidesinin cok iyi oldugundan bahsediyordu, esi de mukemmelmis. Konuyu tam hatirlamiyorum. Bilgisayar muhendisi oldugunu hatiliyorum konudan, bir de yazim tarzi ayniydi. Adinda begonvil geciyordu. Biriniz bulun ya.
Zaten iyi ailelerin kıymeti bilinmez.

Babam öldüğünde, evimiz mahşer yeriyken gelinimiz çocuğu parka götürelim, bizi gezdir diye kardeşime trip yapıp surat asıyordu. Böyle insanların zekalarında, algılarında sorun olduğunu düşünüyorum.

Konu sahibinin eski konusundan yorumları. Konu sahibi bencil, merhametsiz ve empati yoksunu birisiniz ve eşiniz de bunu farketmiş..

Ay hayır Aslı. Diğer konusunu bir oku. Adama 3 4 defa bi tek senin baban mı öldü falan demiş. Adamın babası 18 ay kanser çekmiş. Öleli daha 4 ay oluyor.

Ya eski bir konusunda kayinvalidesinin cok iyi oldugundan bahsediyordu, esi de mukemmelmis. Konuyu tam hatirlamiyorum. Bilgisayar muhendisi oldugunu hatiliyorum konudan, bir de yazim tarzi ayniydi. Adinda begonvil geciyordu. Biriniz bulun ya.
Bu mu bu konuda verilen linkte esinin bilgisayar muh oldugu yazıyor

Son cümlenizden anladığım kadarıyla söylediklerinizin ne kadar kırıcı olduğunu, eşinizi sizden ne kadar soğuttuğunu anlayamamışsınız. Bi şeyin acısını çıkardığı yok. Kendinizden soğutmuşsunuz adamı. Benim biricik annem ölse de bana annesi ölen bi sen misin dese kocam yemin ederim boşarım

Buldum detaylari tam hatirlayamamisim. Ama kesinlikle ayni kisiniz. Actiginiz konular cok benzer. Bana bi garip geldiniz.

Haha evet, ben de simdi buldum.

Valla ben eşine hak veremedim kusura bakmasın.
Oğlumla ilgili bi sağlık problemi yaşamıştım o zaman yanımda hissetmediğim ve hayatımdan çıkardığım Bi arkadaşımla sonrasında konuştuğumuzda sen benim yanında olmama izin vermedin ki demişti. Haklıydı sonradan Farkettim kendi sıkıntımla kendime kapanmıştım.
Eşinin yaptığı da bu bence. Sonuçta siz kardeş değilsiniz ki bu yas sürecinde aynı duyguları paylaşasınız. Eşin seni dışarda tutarsa ne kadar yanında olabilirsin ki. Gelip senin omuzunda ağladı da ağlama mı dedin. Şuan ailene göndererek de aynı şeyi yapıyor seni kendinden uzaklaştırıp acısını tek başına yükleniyor sanki kendini cezalandırıyor yalnız kalarak. Bu sana daha çok hırslanması ve daha çok uzaklaşması dışında bi işe yaramaz. Bence gitme hiçbir yere ama üstüne de gitme. Yapacak bir şey yok. Terapi almasını tavsiye edebilirsin. Şuanki sorun tamamen kendi duygu yoğunluğundan.

Babasını kaybetmiş biri olarak yaram kabuk bağlasa da zaman zaman canımı acıtır. Tam o esnada dönüp eşime sarılırım. Ben eşiniz olan beyfendiye gerçekten çok üzüldüm.
Hala bencil ve merhametsiz davranıyorsunuz. Sizin için tek önemli olan şey aileniz ve çevrenizdekilerin ne dediği. Eşiniz gram umurunuzda değil.Umarım bu uzaklık eşinize iyi gelir ve kendisi için en sağlıklı kararı verir.İyi günde herkes destek , mesele kötü günde dimdik yanında olabilmekte..

Bunu ben de anlamıyorum, bakıyorum gerçekten duygusal, düzgün adamlar odun gibi kazma tiplerle evleniyorlar sonra mutsuz oluyorlar Konudaki kocanın işi de varmış beyni de çalışıyormuş o zaman neden bu eş seçimi

Begonfil aşqom gelmiş hiç haber etmiyonuz ya.

Bu adam seni halen boşamadı mı? O zaman müstehak.

Geçenlerde depremde ailesi arayıp sormamasına rağmen, aile grubunda eniştesinin paylaşımlarını beğenip; eşiyle kavga eden üyeyle de ortak yanları var gibi geldi.

Valla aynı kişiyse ki öyle duruyor asıl garip olan kocası bence. Bu üyeliğindeki konuda da (henüz baba yaşıyor) başka sebepten yine kadını ailesinin evine göndermeye çalışmış. Adam her fırsatta boşanmak için yer yapıyor bence. Tabi ki konu sahibinin de hataları vardır ama adam normal değil. Bence sevgisi bitmiş bahaneye bakıyormuş zaten uzun zamandır. Bu ne böyle be ne olsa hadi git ailenin evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…