- 30 Eylül 2022
- 2.459
- 3.333
- 63
- Konu Sahibi begonvil001
-
Yemin ederim delirmelik bir durum bu hayır böyle iyi niyetli adamlar nasıl bu kadar benciline denk geliyor benim aklım almıyor inşallah çeki düzen verir kendine konu sahibi benim için son nokta bu durum oldu hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya adamın babası ölmüş canı gibi seviyormuş belliki adam öldüğünde bile konu sahibi annesindeymiş daha ne istiyor ne bekliyor acaba gerçekten çok şaşırıyorum çokKendisine hak veren yorumlarda "Bir tek onun mu babası ölmüş; doktorlar sürecin nasıl biteceğini söylemişler zaten, 18 ay boyunca bu durumu sindirmesi gerekirdi vb" yazan yorumlar.
Adam umarım kendisi ve bundan sonraki hayatı için doğru bir karar verir.
Zaten iyi ailelerin kıymeti bilinmez.Ya eski bir konusunda kayinvalidesinin cok iyi oldugundan bahsediyordu, esi de mukemmelmis. Konuyu tam hatirlamiyorum. Bilgisayar muhendisi oldugunu hatiliyorum konudan, bir de yazim tarzi ayniydi. Adinda begonvil geciyordu. Biriniz bulun ya.
Ya elimden geldiğince olmaya çalışıyorum ama o farklı şekilde atlatmak istiyor. Gidip dağ bayır gezmek istiyor, oralarda oturup kafa dinlemek istiyor. Ben gel aileme gidelim diyorum, kardeşlerime gidelim diyorum, bir hafta 10 gün izin al gidelim diyorum. Ben zaten insanlardan kaçıyorum sen beni insanların yanına sokmaya çalışıyorsun diyor.
Ben iyileşmesini süreci atlatmasını beklerken o tamamen içine kapanıyor. Gitmiş fotoğraf makinesi almış, gidiyor doğayı, kuş böcekleri çekiyor.
Instagram falan öyle yoğun kullanan birisi değildi, şimdi böyle hani şiir sayfaları falan var ya oraları takip etmeye başladı, oralardaki şiirleri sözleri okuyor. Kendi çektiği fotoğrafları paylaşıyor. Yani tamamen kendi kabuğuna çekildi şuan.
Bu da haliyle beni yoruyor üzüyor. Akrabalarım, anne babam misafirliğe geliyor, onlarla sadece nasılsın iyimisin muhabbeti yapıyor, sonrası sus pus. Konuşmuyor eskisi gibi ilgi alaka göstermiyor. Yani benim de canım sıkılıyor buna diğer akrabalarımın da ailemin de.
Ya tamam haklısınız ama benim açımdan neden düşünmüyorsunuz? Yani ne kadar sürecek ki böyle? Yani bunu anlayamıyorum ben. Evet zor bir süreçti ama yani çaresi yok ki bir gün elbet biteceğini zaten biliyordu. Tüm konuştuğu doktorlar bunu söyledi. Kendini 18 ay boyunca zaten buna hazırladı. Yani kafam allak bullak oldu gerçekten. Sanki bu buhran hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor
Ay hayır Aslı. Diğer konusunu bir oku. Adama 3 4 defa bi tek senin baban mı öldü falan demiş. Adamın babası 18 ay kanser çekmiş. Öleli daha 4 ay oluyor.Siz bu kadar naptınız bu adama ben anlamadım tam olarak. Babasını tedaviye götürürken evde parti mi yaptınız da bu kadar nefret yüklenmiş?
İşin içinde başka bir şey olmasın? Bizim bir uzak akrabamızın başına geldi adam duygusal boşluk ayağına karısını aldatmış meğer, abimi kaybettim ben dramı yaparken hastanede tanıştığı kadınla birlikteymiş meğer.
Bu muYa eski bir konusunda kayinvalidesinin cok iyi oldugundan bahsediyordu, esi de mukemmelmis. Konuyu tam hatirlamiyorum. Bilgisayar muhendisi oldugunu hatiliyorum konudan, bir de yazim tarzi ayniydi. Adinda begonvil geciyordu. Biriniz bulun ya.
Haha evet, ben de simdi buldum.Bu mu
Sanırım Boşanma Yoluna Gidiyoruz..
Merhaba, Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :( Kısaca özet geçmek gerekirse, Eşimle o günden beri...www.kadinlarkulubu.com
Ben de siz bahsedince okudum, ayni kisilerse esin soğuma konusu evvelden geliyor aslinda.Haha evet, ben de simdi buldum.
Kesinlikle aynilar. Yazim tarzi o zaman cok dikkatimi cekmisti. Bu konuda da ayni sekilde.Ben de siz bahsedince okudum, ayni kisilerse esin soğuma konusu evvelden geliyor aslinda.
Bacanak konusuna esim mi hakli ben mi yazmisKesinlikle aynilar. Yazim tarzi o zaman cok dikkatimi cekmisti. Bu konuda da ayni sekilde.
Empatisiz bir insan belli ki. Konulari hep bencilce. Adam daha fazla dayanmaz bence.Bacanak konusuna esim mi hakli ben mi yazmis
Yemin ederim delirmelik bir durum bu hayır böyle iyi niyetli adamlar nasıl bu kadar benciline denk geliyor benim aklım almıyor inşallah çeki düzen verir kendine konu sahibi benim için son nokta bu durum oldu hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ya adamın babası ölmüş canı gibi seviyormuş belliki adam öldüğünde bile konu sahibi annesindeymiş daha ne istiyor ne bekliyor acaba gerçekten çok şaşırıyorum çok
Ya eski bir konusunda kayinvalidesinin cok iyi oldugundan bahsediyordu, esi de mukemmelmis. Konuyu tam hatirlamiyorum. Bilgisayar muhendisi oldugunu hatiliyorum konudan, bir de yazim tarzi ayniydi. Adinda begonvil geciyordu. Biriniz bulun ya.
Üzeni severler , seveni üzerler.Hayatın kanunu bu sanırımBunu ben de anlamıyorum, bakıyorum gerçekten duygusal, düzgün adamlar odun gibi kazma tiplerle evleniyorlar sonra mutsuz oluyorlarKonudaki kocanın işi de varmış beyni de çalışıyormuş o zaman neden bu eş seçimi
Buldumdetaylari tam hatirlayamamisim. Ama kesinlikle ayni kisiniz. Actiginiz konular cok benzer. Bana bi garip geldiniz.
Merhaba, Daha önce bir konu açmıştım, bir çok kişinin kalbini kırdım. Özür dilerim. Konuda belirttiğim sorunlar nedeniyle ne yazık ki boşanma kararı almış durumdayız. Konuyu merak edenler Buradan Okuyabilir: Başıma Durduk Yere Dert Aldım :( Kısaca özet geçmek gerekirse, Eşimle o günden beri...www.kadinlarkulubu.com
Valla aynı kişiyse ki öyle duruyor asıl garip olan kocası bence. Bu üyeliğindeki konuda da (henüz baba yaşıyor) başka sebepten yine kadını ailesinin evine göndermeye çalışmış. Adam her fırsatta boşanmak için yer yapıyor bence. Tabi ki konu sahibinin de hataları vardır ama adam normal değil. Bence sevgisi bitmiş bahaneye bakıyormuş zaten uzun zamandır. Bu ne böyle be ne olsa hadi git ailenin evine.Buldumdetaylari tam hatirlayamamisim. Ama kesinlikle ayni kisiniz. Actiginiz konular cok benzer. Bana bi garip geldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?