Dün eşimle ilgili sorunlarımız hakkında yazmıştım.
Uzun zamandır takip ediyorum burayı artık işin içinden çıkılmaz bir hale geldiği için sizlerden fikir almak istedim. Biraz uzun yazı olabilir çünkü çok doldum. En ince ayrıntısına kadar anlatmaya çalışcam lütfen ona göre cevap verin. Tarafsız gözle fikirleri görmek istiyorum. 5 yıllık bir...
www.kadinlarkulubu.com
Buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bugün işten geldi, yemeğimizi yedik konuşmak istediğimi söyledim. Olur konuşalım dedi. Ben anlatmaya başladım işte bencil davrandım falan diye. Hiç beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım
Aylardır yanan ateşe odun taşıyordun, şimdi mi aklına geldi bencil davrandığın dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Çünkü daha önce hiç bana bu tarz üst perdeden konuşmamıştı.
Ben 18 ay tedavi süresince neler yaşadım bunun en yakın tanığı senken, beni anlamayan da sen oldun dedi. Babam öldü, ben sarılacak bir dal ararken sen beni sıradan insanlar gibi teselli etmeye çalıştın. En ihtiyacım olan dönemde sen yoktun, olmadın. Aylardır farketmen için tavır yaptım anlamadın, soğuk davrandım anlamadın. En son baktım ki senden fayda yok ben kendi düştüğüm kuyudan kendim çıkmaya karar verdim.
Ve şuan sen bana yarardan çok zarar verdiğini, yaralarıma iyi gelmediğini hissettirdin. O yüzden ben biraz yalnız kalmamızın doğru olacağını düşünüyorum dedi
Bu süreçte istersem ailemin yanına götürebileceğini, istersem evde ben kalıp, kendisinin otele ya da farklı bir yere gidebileceğini söyledi.
Ben istemediğimi söylesem de, bu sürecin kendisini fazlasıyla yıprattığını, benim yaptıklarımın kendisinin çok zoruna gittiğini, eğer bunu yapmazsak ne istediğini, ne yapmak istediğini bilemeyeceğini söyledi
Yarın iş çıkışına kadar düşün, annenlere gitmek istersen iş çıkışı götüreyim dedi.
Sanırım eşim babasının acısını bana yükledi