Konu bu !!! Zaten öyle olmasa, gelip buraya, kizlar ben ne yapayim diye konu acmaz.
Ya ekonomik özgürlügü yoktur, ya cesareti yoktur yada kanser sokundan sonra psikolojik olarak yorgundur, ya cocugunu babasiz büyütmek istemiyordur, belkide kocasini cok seviyordur...
Ama hic bir zaman ben kimseye hadi ayrilin diyemem, illaki yardim etmek isterim, belki bir ümit, belki bir yerden tutup tekrar bir deneme yapilabilir. Ben senin gibi siyah beyaz düsünmüyorum canim.
Aldatmalarin tahminim 50 % yuvasina devam ediyor. Eger her iki taraf zekice ve akillica davranirsa zamanla unutulur gider ama degilsede bosanir gider.
Neden bir seviyesiz kadin yüzünden kurdugu düzeni bozsun ?
Neden bir vicdansiz kadin yüzünden, cocugu babasiz büyüsün ?
Neden ?
Ha ben kocasini aklamiyorum, onun sucu en agiri aslinda, ama erkeklerin beyni ne yazikki iki bacak arasinda, onun icin eger özür dilemisse ve bir daha olmayacak demisse, bir sans daha verilir.
Burada bile herkes kendi öküzünü tanir, eger zaten fingirdek bir erkekse umut yok, ama demekki konusahibinin öküzü 1 sans daha hak ediyor.
Kadinlarin ic duygularina güvenirim, bir bildigi varki 1 sans daha vermek istiyor.