eşim ve ..

Ki konu sahibi aslında burada en aon konuşacağımız şeylerden biri eşinin seni aldatması.. en başlarda seni hastayken sırtından vurması bide üstüne ilgilenmiyodun napayım demesi..böyle adamlarla zaten evlenilmezde , işde yapılmaz , yaslanılmaz , gözü kapalı güvenilmez, hiç bişeyde emanet edilmez

Haa şuysa anlarım ekonomik özgürlüğü yoktur, cesareti yoktur vs..
Konu bu !!! Zaten öyle olmasa, gelip buraya, kizlar ben ne yapayim diye konu acmaz.
Ya ekonomik özgürlügü yoktur, ya cesareti yoktur yada kanser sokundan sonra psikolojik olarak yorgundur, ya cocugunu babasiz büyütmek istemiyordur, belkide kocasini cok seviyordur...
Ama hic bir zaman ben kimseye hadi ayrilin diyemem, illaki yardim etmek isterim, belki bir ümit, belki bir yerden tutup tekrar bir deneme yapilabilir. Ben senin gibi siyah beyaz düsünmüyorum canim.
Aldatmalarin tahminim 50 % yuvasina devam ediyor. Eger her iki taraf zekice ve akillica davranirsa zamanla unutulur gider ama degilsede bosanir gider.
Neden bir seviyesiz kadin yüzünden kurdugu düzeni bozsun ?
Neden bir vicdansiz kadin yüzünden, cocugu babasiz büyüsün ?
Neden ?
Ha ben kocasini aklamiyorum, onun sucu en agiri aslinda, ama erkeklerin beyni ne yazikki iki bacak arasinda, onun icin eger özür dilemisse ve bir daha olmayacak demisse, bir sans daha verilir.
Burada bile herkes kendi öküzünü tanir, eger zaten fingirdek bir erkekse umut yok, ama demekki konusahibinin öküzü 1 sans daha hak ediyor.
Kadinlarin ic duygularina güvenirim, bir bildigi varki 1 sans daha vermek istiyor.

Konu bu !!! Zaten öyle olmasa, gelip buraya, kizlar ben ne yapayim diye konu acmaz.
Ya ekonomik özgürlügü yoktur, ya cesareti yoktur yada kanser sokundan sonra psikolojik olarak yorgundur, ya cocugunu babasiz büyütmek istemiyordur, belkide kocasini cok seviyordur...
Ama hic bir zaman ben kimseye hadi ayrilin diyemem, illaki yardim etmek isterim, belki bir ümit, belki bir yerden tutup tekrar bir deneme yapilabilir. Ben senin gibi siyah beyaz düsünmüyorum canim.
Aldatmalarin tahminim 50 % yuvasina devam ediyor. Eger her iki taraf zekice ve akillica davranirsa zamanla unutulur gider ama degilsede bosanir gider.
Neden ?
Ha ben kocasini aklamiyorum, onun sucu en agiri aslinda, ama erkeklerin beyni ne yazikki iki bacak arasinda, onun icin eger özür dilemisse ve bir daha olmayacak demisse, bir sans daha verilir.
Burada bile herkes kendi öküzünü tanir, eger zaten fingirdek bir erkekse umut yok, ama demekki konusahibinin öküzü 1 sans daha hak ediyor.
Kadinlarin ic duygularina güvenirim, bir bildigi varki 1 sans daha vermek istiyor.
Psikolojik olarak iyi değilim ekonomık sıkıntım yok arkadaslar..daha bugun kadınla birbirlerinden bişey beklemiyorlarmışını öğrendim maşallah hergün bişey çıkıyr bakalım.ruhsal olarak iyi değilim . Evet bir şans verdim hazmederek yol alması bosanmaktan daha zor bunuda bilin arkadaslar.duygısal ve beklentisiz bir güzel aldatmış eşim alkışlıyorum.bi tarafı sıkışınca seni tutan yok boşan diyor.

Neden ?
İşte anlamadığınız ve muhtemelen anlamayacağınız şu ki bütün bunlar seviyesiz ve vicdansız bir kadın yüzünden olmadı. Tabiki payı var ama%10 maksimum...bu hayat prova değil esas sahnesi yok yani. Ama size anlatmak çok zor nasıl böyle bi bakış açısına sahip olabiliyosunuz ilginç doğrusu. Size iyi geceler diliyorum

Psikolojik olarak iyi değilim ekonomık sıkıntım yok arkadaslar..daha bugun kadınla birbirlerinden bişey beklemiyorlarmışını öğrendim maşallah hergün bişey çıkıyr bakalım.ruhsal olarak iyi değilim . Evet bir şans verdim hazmederek yol alması bosanmaktan daha zor bunuda bilin arkadaslar.duygısal ve beklentisiz bir güzel aldatmış eşim alkışlıyorum.bi tarafı sıkışınca seni tutan yok boşan diyor.
Adam sizden çooktan vazgeçmiş pişman adam bu lafları söylemez.ki bu işin pişmqnlığıda olmaz. O öyle diyor sizde evliliğinizi sürdüyorsunuz öylemi? Aldatmayı meşrulaştıran sizlersiniz.. neyse yazmayacağım bu konuya mutluluklar diliyorum

Sanah aldım karaıma boşanalım dedim.kafanda bitirdiysen seni tutan yok dedim.hayır ben seni seviyorum bosanmayı düşünmüyorum dedi.ruhsal olarak onunda iyi olduğunu düşünmüyorum..

Sanah aldım karaıma boşanalım dedim.kafanda bitirdiysen seni tutan yok dedim.hayır ben seni seviyorum bosanmayı düşünmüyorum dedi.ruhsal olarak onunda iyi olduğunu düşünmüyorum..
Eşin çok dengesiz ve bence bu kadın ile hala görüşüyor duygusal bir ilişki var aralarında yoksa sana seni tutan yok boşan diyemez, seni seviyorum demesi de boşanmaktan korktuğu için

Neden ?

Erkeklerin beyni iki bacak arasında falan değil hanımefendi! Bu sadece erkeğin yaptığı ucuzlukları masumlaştırmak için uydurulmuş birşey.. böyle söyleyip toplumdaki ahlak yoksunu adamları normalleştirmeyin Allah aşkına.. istesek bizim de beynimiz aynı yerde olur gayette. Biz nasıl edebimizle oturuyorsak onlar da oturacak..

Iki taraf da zekice davranırsa unutulur gider demişsiniz bir de.. kanser tedavisi gördüğünüz sırada sizi boynuzlayan, kafasına estikçe boşanalım diyen bir adamı affetmek mi zekice???

Erkeklere gelince "onların beyinleri iki bacak arasında" oluyor da kadın aldatınca neden seviyesiz, basit oluyor??

Konu sahibinin bir bildiği var ki ikinci bir şans veriyor demişsiniz ya bir bildiği olsaydı kendisini bir kez dahi aldatmayacak bir adamla evlenirdi en başta. Bu işler bilmeyle olmuyor..

Son düzenleme:
aynen ne kadar zormuş adam dağıttı ben topluyorum yada toplamaya calışıyorum..dökümanları görünce şok yaşadım..sabah başı 2 dk 3 dk..iş cıkışları..ve buarada yanı ocak ayında düşük yaptım sırf eşimle aramdakı sıkıntılardan..tabi buarada kadın baya iyi işlemiş ki davranışları kötüydü..
arkadasim sen dokumanlari nerden nasil buldun .bamada yardim etsen bende esimle watsabdaki konusmalari bulmak istiyirum ama bulamiyorum mahkemede delil icin

Adam sizden çooktan vazgeçmiş pişman adam bu lafları söylemez.ki bu işin pişmqnlığıda olmaz. O öyle diyor sizde evliliğinizi sürdüyorsunuz öylemi? Aldatmayı meşrulaştıran sizlersiniz.. neyse yazmayacağım bu konuya mutluluklar diliyorum
Bunları arkadaslarından duydum ne bana bişey demedi inkar etti hep telefon ve mesajlaşma var pişmanım bir sansı herkes hakediyor düzeltelim evliliğimizi dedi

Lalsuu nasilsin canim ?
Neler geciyor kafandan, degisik yorumlar aldin sorununa. Peki sen ne düsünüyorsun ?

Eşin çok dengesiz ve bence bu kadın ile hala görüşüyor duygusal bir ilişki var aralarında yoksa sana seni tutan yok boşan diyemez, seni seviyorum demesi de boşanmaktan korktuğu için
Niye bosanmaktan korksunki mutsuzken ben dilekce Veriyim dedim onu engelleyen ne olsunki kadına dönebilir yada başkalarını bulabilir..

Lalsuu nasilsin canim ?
Neler geciyor kafandan, degisik yorumlar aldin sorununa. Peki sen ne düsünüyorsun ?
Bıraz daha iyiyim arkadaslar hepinize tesekkür ederim yorumlarınız gercekten cok güzel haklısınız yazdıklarınızda..bugun sahilde yürürlen cocugumuz cok mutluydu eşim bana döndü dediki bak sen yada ben yanında olmazsak bu böyle mutlu olamaz dedi.kendiside bişeylerin farkında yuva yıkmak 1 saatı alıyor arkadaslar..zamana bırakıp bi bakmak için kaybedecek bişeyim yok haa hala düzelme yoksa kurtarılacak bişeyde yoktur demekki..duanızı esirgemeyin

Bıraz daha iyiyim arkadaslar hepinize tesekkür ederim yorumlarınız gercekten cok güzel haklısınız yazdıklarınızda..bugun sahilde yürürlen cocugumuz cok mutluydu eşim bana döndü dediki bak sen yada ben yanında olmazsak bu böyle mutlu olamaz dedi.kendiside bişeylerin farkında yuva yıkmak 1 saatı alıyor arkadaslar..zamana bırakıp bi bakmak için kaybedecek bişeyim yok haa hala düzelme yoksa kurtarılacak bişeyde yoktur demekki..duanızı esirgemeyin
Bu lafı eşinize siz söylemeliydiniz. Sanki siz aldatmışsınız gibi

Bir karar almışsın zaten madem devam etme kararı aldın düşünme öncesini derim düşünüp kendini üzeceksen bu karar ne kadar sağlıklı tartışılır.

Allah mutluluğunuzu daim etsin çok sevindim sizin adınıza

X