eşim ve ..

oymakmı anasından emmigi süt burnundan geldi..çok kötü depremler yaşadık...çok kötüydü benım kararlılıgımı gördü ..pişmanım dedi..1 şans verip denemek mantıklı geldi..avukatımda öyle dedi..hastalığımda bu kadar yıkım yaşamadım..neydi acaba bu ilişkinin sonu benle devam kadınla aksama kadar görüşme eeee sonu ne olacaktı yakalamasaydım...
Bu soruya eşiniz bir cevap verdimi?

çok zor bir durum allah yardımcın olsun umarım her şey yolunda gider ve eşin bir daha seni üzmez
bidaha üzerse arkama bakmayı düşünmüyorum hiç hayatımda kararlı olmadıgım kadar kararlıyım bu fikrimde..şuan süreci atlatmaya calışıyorum

canım ben senin arkandayım 1 şans daha verirsin aynısı olursa ayrılırsın bu kadar basit tabi insanız yaptığı doğru değil inş. bir daha yanlış yola girmez yuvanızın mutlu olma cabasında düzelip devam edersiniz 5 sene boyunca kontrol olacaksınız 2018 bitecek anladığım kadarıyla kafaya takmamaya bak canım moralini de bozma

Eviniz arabanız var mı? Varsa Seni affederim ama tek bir şartla evi arabayı üstüme yap deyin ve diretin affedecekseniz eğer. Boşanma dilekçesini imzalayıp önüne koyun, o zaman mecbur üstünüze yapar. O zaman kendinizi en azından maddi olarak güvence altına almış olursunuz. Boşansanız da evli de olsanız para çok önemli. Günün birinde boşanmaya kalksanız parasız boşanamazsınız, Türkiyede mahkemeler hep erkeğin yanında zırnık alamazsınız adamdan boşanma sonrası. Yok eğer evli kalırsanız da bu defa da o para sizin elinizdeki kozunuz olur. Kanser tedavisi çok pahalı ve bu adama güvenemezsiniz.

canım ben senin arkandayım 1 şans daha verirsin aynısı olursa ayrılırsın bu kadar basit tabi insanız yaptığı doğru değil inş. bir daha yanlış yola girmez yuvanızın mutlu olma cabasında düzelip devam edersiniz 5 sene boyunca kontrol olacaksınız 2018 bitecek anladığım kadarıyla kafaya takmamaya bak canım moralini de bozma
benım tedavim bitti kontrollere gidiyorum sıkıntım yok...1 şans verip devam etmek mantıklı şuanda.

siz kadının yazdıklarını görseniz şoka girersiniz...büyük laflar eden değil yüreği büyük olan kazanacakmış...dualarımdasın unutmadım adını sikrediyorum..ilahi adalete inanıyorum..yuva yıkanın yuvası olmazmış..
yuh kadnmı yazmış bunları:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

sordum arkadasım bir sonu yoktu dedi...(illakı aralarında duygusallık ve cinsel içerik vardı) yakalanmamasıdadaha öz güven vermiştir eşime ..egosu tavan yapmıştır.
s..çayım onun egosuna Kusura bakma canım gerçekten çok sinirlendim.Gül gibi hanımları varken böyle yapanların pipileri düşsün emi.

benım tedavim bitti kontrollere gidiyorum sıkıntım yok...1 şans verip devam etmek mantıklı şuanda.

5 senede kontrol var ondan demiştim en doğrusunu yapıyorsun av-caba yine yapıyor mu diye arkasından arama belli eder zaten düzeltmek için çabada gösteriyorsa problem yok hakkında hayırlısını olsun

Eviniz arabanız var mı? Varsa Seni affederim ama tek bir şartla evi arabayı üstüme yap deyin ve diretin affedecekseniz eğer. Boşanma dilekçesini imzalayıp önüne koyun, o zaman mecbur üstünüze yapar. O zaman kendinizi en azından maddi olarak güvence altına almış olursunuz. Boşansanız da evli de olsanız para çok önemli. Günün birinde boşanmaya kalksanız parasız boşanamazsınız, Türkiyede mahkemeler hep erkeğin yanında zırnık alamazsınız adamdan boşanma sonrası. Yok eğer evli kalırsanız da bu defa da o para sizin elinizdeki kozunuz olur. Kanser tedavisi çok pahalı ve bu adama güvenemezsiniz.

Bir kadın aldatmayı para için affetmemeli..
Böyle yaparsa küçülmüş ve gururundan ödün vermiş olacak.

aynı sey mart ayında basıma geldıı o kdr kotu durumkıı ben bosanamadım cunku cocugum ufak amaa ılerde aynı seyı yapsın kendısı bılır unuttunmu dıye sorarsan asla unutamam kım unutabılırkıı sende aynı seylerı yasamıssın ya unutmaya calıs yada bosan

ben severek evlendim.bu süreçte avukatlada görüştüm..her insanın şaşırabilceği olur dedi ..1 sans verip denemek gerekir dedi bende 1 sans verip görmek isitıyorum ..

tabiki kararınıza saygı duyuyorum ama ben sizin gibi yapamazdım herhalde

benimde 8 yıllık evliliğim bitanecik oğlum var ve sevgiyle emekle kuruşmuş bir yuvamız...ki sizin manevi olarak ihtiyacınız olduğu dönemde olması bi yıkım bence

İnşallah herşey yoluna girer ve siz mutlu olursunuz

Ama nacizane fikrimse bu yaşanmışlıkları hiç bir zaman yok sayıp unutamazsınız.

Eviniz arabanız var mı? Varsa Seni affederim ama tek bir şartla evi arabayı üstüme yap deyin ve diretin affedecekseniz eğer. Boşanma dilekçesini imzalayıp önüne koyun, o zaman mecbur üstünüze yapar. O zaman kendinizi en azından maddi olarak güvence altına almış olursunuz. Boşansanız da evli de olsanız para çok önemli. Günün birinde boşanmaya kalsanız parasız boşanamazsınız, Türkiyede mahkemeler hep erkeğin yanında zırnık alamazsıız adamdan boşanma sonrası. Yok eğer evli kalırsanız da bu defa da o para sizin elinizdeki kozunuz olur. Kanser tedavisi çok pahalı ve bu adama güvenemezsiniz.
canım ben çalışıyorum.bekarken aldığım evim benim üstüme..onla evliyken ev aldık buda benım üsütme..araba onun üstüne onuda dün değişti üstüne kredi çekti..maddi olarak sıkıntı çekmem ayaklarım üstüne duruyorum çok şükür..

bu konularda her zaman önce eşi suçlarım.
ama utanmaz kadın 15 yasında kızın var kendı evladını düşürdüğün duruma deger mi? erkek mi yok memlekette?
çok geçmiş olsun insallah en yakın zamanda toparlarsınız. ama evlı kaldığınız müddetçe nasıl toparlayacaksınız bılemıyorum. :KK43:

maddi sıkıntınızın olmaması büyük avantaj. işinizde varmış çocuğunuzda. ve elinizde kanıtlar. onları yok etmeyin. kendinizide yıpratmayın. çocuğunuzu ve sağlığınızı düşünerek yaşayın. olmazsa da zorlamayın evliliğinizi. sonuçta koca ama elin adamı işte. bi anda düşman olabiliyorlar insana.temkinli davranmakta fayda var. ciddi bi rahatsızlığınız varken sizi ve çocuğunu düşüneceği yerde elin karısına gitmiş hemen.

aaah tek güvendiğim ilahi adalet. yoksa ikiyüzlü insanlarla uğraşmak çok zor

Bir kadın aldatmayı para için affetmemeli..
Böyle yaparsa küçülmüş ve gururundan ödün vermiş olacak.
Para için affedin dediğimi nereden çıkardınız? Diyorum ki eğer affedecekseniz -ki affedecek- elinizde koz olarak maddi bir gücünüz olsun. O zaman ayağını denk alır adam, olur da almazsa konu sahibesi maddi olarak zor durumda kalmaz boşanma durumunda. Kanser tedavisi çok pahalı, bu adama da güven olmaz. Eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek. Gidecek kapısı, parası olmadığından üstüne kuma getirmesine göz yuman kadınlar var bu ülkede. Gerçekçi olmak lazım.

canım ben çalışıyorum.bekarken aldığım evim benim üstüme..onla evliyken ev aldık buda benım üsütme..araba onun üstüne onuda dün değişti üstüne kredi çekti..maddi olarak sıkıntı çekmem ayaklarım üstüne duruyorum çok şükür..
Sen arabayı da iste. Ne kadar para koparırsan o kadar iyi. Olur da birgün seni başka kadın için bırakırsa yaptıkları yanında kar kalmamalı. Onun arabasını satar bankaya koyarsın. Fazla para göz çıkarmaz. Kanserin yenilenme ihtimali var, kendini düşünmen gerek.

X