- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
- Konu Sahibi Justholdme_
-
Ben bu konunun gerçek olmadığını düşünüyorum.Hic bir anne para meselelerini kızının yuvasından daha değerli görmez..
16. Sayfadan sonrasını okuyamadım. Konu Sahibi bu soruya cevap verdimi çok merak ediyorum. Benim eşim bu kadar "benim param"lı cümle kursaydi ne yapardım bilmiyorum. Çok kırıcı. . Ayrıca Çeyiz parası miras ve altınları toplasan düğün parasına yakın bir meblağ. Bu hesapları yapan bir adam olsaydı 60 bin lirayı düğün parası diye ortaya koymazdi. Şunu da söylemesem içim rahat etmez, ortak hesabı kabul etmeyişi de tamamen üslubunuz yüzünden diye düşünüyorum. Kendinizi haklı görmeyi bir an için kenara bırakın ve kendinizi Eşinizin yerine koyup düşünün
Henüz 15 günlük evliyim.. düğünde baya takılan nakit paramız çeyrekler ve mehirim oldu.. Benim babam vefat etmişti tek cocugum evlendiğim için aylığım kesildi babamdan dolayıda çeyiz parası alacağım 2 3 ay sonra direk olarak benm hesabıma yatacak.. imam nikahım kıyılırken kayın babam 10 bin liralık mehir söyledi .. her neyse.
Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille. Bende onlar benim dedim. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
herneyse bugun iş yerinde iken mesaj atmış altınlarımızı bozdurlm die bu fiyatta iken bende tamam bozdurlm dedim..
Ogle arasnda gider bankaya yatırırız dedi.. hallederiz felan.. yani demekki kendi üzerne alacak bozdurulan takıları ben onu sezdimm.. bende dedim kii
Benim hesabıma yatıralım olur mu yarın birgün çeyiz param gelince ikisi bir olur daha değerlenir paramız dedim. çeyz paramıda bahane ettim cevap vermedi molası bittiği için öglen ne diyecek bilmiyorum
Ama sezdim kadarı ile eşim kendi hesabına yatırmaya niyetli bende bunu istemiyorum. hayat ne getirir bilmiyorum .. eğeer senn hesabın mı benm hesabım mı var derse ne demeliyim ailem onlar senn kendi üzerime al dıyor.. eşim kendi üzerine alacaksa ben bileziklerimi felan bozdurmam hatta yüzünede demek istiyorum.. açık acık
benm üzerime yatsn .. kendi üzerine alacaksan bileziklerimi bozdurmmcm die ama bekliyorum diyemiyorumda çünkü aramızda bozulacak bu para konularınıda sevmiyorum hiç sizce ne yapmalym yardmcı olurmusnz .. ben mi abartıyorum yada kendi üzerime istemekle bencillik mi ediyorum
lütfen beni yanlış anlayıpda para göz ile yargılamayın.. eşim kendi üzerine yatırma cabasında .. neden böyle anlamıyorum.. madem öyle o neden kendi üzerine yatırma cabasında ki ? o zaman o da hesap yapıyor kafasına göre değil mi?
Eşim ben demeden önce kendi üzerine yatırma cabasındaydı zaten ve ben bunu gördüm için konuyu açtım onun yaptıgı asıl ayıp olan içten içe bunun hesabını yapıyordu.. bende dayanamadm dedm ne yapsadm o bunun hesabını yaparsa bende yaparm.. bana güvenmeyen kendisi
16. Sayfadan sonrasını okuyamadım. Konu Sahibi bu soruya cevap verdimi çok merak ediyorum. Benim eşim bu kadar "benim param"lı cümle kursaydi ne yapardım bilmiyorum. Çok kırıcı. . Ayrıca Çeyiz parası miras ve altınları toplasan düğün parasına yakın bir meblağ. Bu hesapları yapan bir adam olsaydı 60 bin lirayı düğün parası diye ortaya koymazdi. Şunu da söylemesem içim rahat etmez, ortak hesabı kabul etmeyişi de tamamen üslubunuz yüzünden diye düşünüyorum. Kendinizi haklı görmeyi bir an için kenara bırakın ve kendinizi Eşinizin yerine koyup düşünün
ĺCevap vermedi canım.. Bende tıpkı senin gibi düşünüyorum... Aynı şey erkek için geçerli olsaydı, annem kendini garantiye al dedi, ev senin üstüne olsun dedi, ayrılırsak bilmem ne deseydi burda hepimiz neler söylerdik eş ve kayınvalideye... Tarafsız bakıyorum, eşinde tutumu yanlış ama hala 15 günlük evlilikte bu muhabbet bana garip geliyor... Ben olsam balayından yeni gelmiş, evinin keyfini çıkaran, sevgi böcüğü gibi dolanırdım ortalıkta...
Canim inan senindurumunun benzeri yasayan kadinlar artik deli gibi paragozler malesef bak sen ne guzel anlatmissin su an calismiyorsun esinin kredi kartini kullaniyorsun altinda araban var simdi sen kocani sogusluyor mu olursun yani? Hayir simdi olmazsin yarin obur gun bu imkanlarla yasadiktan sonra esin senin dugunde takilan altinlarinla ornegin bir araba daha alsa veya bir ev daha alsa onu da kendi uzerine yapsa da sen cingar cikartsan o zaman adami soguslemis olursun benceĺ
Ya ne bileyim bizim düğün için ben 1 lira harcadiysam eşim 10 lira harcadı. Üstelik su an calismiyorum. Eşimin kredi kartı bende, maaşını alır bana verir arabanın anahtari ikimizde de var. Istedigim yere gidip istedigim gibi kullaniyorum. Bu durumda ben de onun paralarının üzerine mı yatıyorum? Evlilikten anlaşılan şey bu mu artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?