• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ve Takılan Altınların Kimin Hesabına Yatacağı Konusu :(

alıyo yaa nasıl almaz heay mesela kasana bisey koydugunu düsün yada takıların var alıp cıkıyosun ee sürekli aynı kisiyle muhattapsın esim hasta gelemedi dese yada o anki samimiyetten zaten acarlar kasayı

Bence de alabilir.
Ama ortak diye eşinizin imzası olmadan veremeyiz derler mi acaba?

Ay kesin bilen biri aydınlatsa keşke..

En güzeli ortak hesap canim o senden habersiz sende ondan habersiz cekemezsin.hayatin binbirtürlü hali var kadinin bir güvencesi mutlak olmalı bence.eşimde böyle düsündügü icin hic sorun yapmaz benim üzerime yapar.

Ya arkadaşlar bu konuda emin misiniz?

Eşinizle ortak hesabınız var diyelim.
Bankadan size verilen bir kart var ve anahtarla bu kartı eşiniz alıp gitse
tek başına alamaz mı altınları?

Eşinizle gelin mi derler emin miyiz bundan?

Ya arkadaşlar bu konuda emin misiniz?

Eşinizle ortak hesabınız var diyelim.
Bankadan size verilen bir kart var ve anahtarla bu kartı eşiniz alıp gitse
tek başına alamaz mı altınları?

Eşinizle gelin mi derler emin miyiz bundan?
Eşiniz neden sorun yapiyor bunu anlamadim dogrusu,bence bankanizla görüşün

Henüz 15 günlük evliyim.. düğünde baya takılan nakit paramız çeyrekler ve mehirim oldu.. Benim babam vefat etmişti tek cocugum evlendiğim için aylığım kesildi babamdan dolayıda çeyiz parası alacağım 2 3 ay sonra direk olarak benm hesabıma yatacak.. imam nikahım kıyılırken kayın babam 10 bin liralık mehir söyledi .. her neyse.
Eşimle gecen konuşuyorduk ben çaktırmadan konuyu açtım.. para konusunda bana ne kadar güveniyosun diyerek konuya girdim.. mehir su bu oaralara ve bileziklerime geldi konu.. bende bozdurunca benm üzerime yatsın dedim.. oda senn üzerin benim üzerimmi var felan dedi. çeyiz paranda altında akçede senn üzerinde olsun dedi.. sert bir dille. Bende onlar benim dedim. birazda beni yanlış anladı ben yanlış ifade ettim daha dogrusu uslubum yanlıştı..
herneyse bugun iş yerinde iken mesaj atmış altınlarımızı bozdurlm die bu fiyatta iken bende tamam bozdurlm dedim..
Ogle arasnda gider bankaya yatırırız dedi.. hallederiz felan.. yani demekki kendi üzerne alacak bozdurulan takıları ben onu sezdimm.. bende dedim kii
Benim hesabıma yatıralım olur mu yarın birgün çeyiz param gelince ikisi bir olur daha değerlenir paramız dedim. çeyz paramıda bahane ettim cevap vermedi molası bittiği için öglen ne diyecek bilmiyorum
Ama sezdim kadarı ile eşim kendi hesabına yatırmaya niyetli bende bunu istemiyorum. hayat ne getirir bilmiyorum .. eğeer senn hesabın mı benm hesabım mı var derse ne demeliyim ailem onlar senn kendi üzerime al dıyor.. eşim kendi üzerine alacaksa ben bileziklerimi felan bozdurmam hatta yüzünede demek istiyorum.. açık acık
benm üzerime yatsn .. kendi üzerine alacaksan bileziklerimi bozdurmmcm die ama bekliyorum diyemiyorumda çünkü aramızda bozulacak bu para konularınıda sevmiyorum hiç sizce ne yapmalym yardmcı olurmusnz .. ben mi abartıyorum yada kendi üzerime istemekle bencillik mi ediyorum
lütfen beni yanlış anlayıpda para göz ile yargılamayın.. eşim kendi üzerine yatırma cabasında .. neden böyle anlamıyorum.. madem öyle o neden kendi üzerine yatırma cabasında ki ? o zaman o da hesap yapıyor kafasına göre değil mi?
Eşim ben demeden önce kendi üzerine yatırma cabasındaydı zaten ve ben bunu gördüm için konuyu açtım onun yaptıgı asıl ayıp olan içten içe bunun hesabını yapıyordu.. bende dayanamadm dedm ne yapsadm o bunun hesabını yaparsa bende yaparm.. bana güvenmeyen kendisi

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Para hesabı yapan eşin misin, sen mi? Konuyu paraya getirip getirip durmuşsun bir de adamı suçlamışsın.

Bizimkileri kv alıp kendi adına yatırmıştı biz balayına gidince. Hiç umursamadım bile. Yarın öbür gün evliliğine bişey olursa paraları ben konayım mantığıyla evlenmek, daha yeni evliyken bunun hesabını yapmak.

Ayrıca ortak hesap açalım oraya yatıralım ya da yarısı sana yarısı bana yatsın demekte yok, benim hesaba yatsın, ee sen adama güvenmezsen o sana neden güvensin?

İyi de eşiniz sizin kadar para muhabbeti yapmamış ki? "İlle de benim hesabıma" deyip duran sizsiniz. Eşiniz "içten içe" kendi hesabına istiyormuş. Adamın içini nereden biliyorsunuz? Kişi kendinden bilir işi misali sizinki, sizin aklınız fikriniz o paraları almak oduğu için, eşinizi de karşı cephede, aynı sizin gibi hırs yaptı sanıyorsunuz. Çirkin bir şey bu. Eşinizin yerinde olmak istemezdim. Daha 15 günde ne büyük bir hayal kırıklığı. "Ben nasıl bir insanla evlenmişim" diye düşündürecek bir kadınsınız. Böyle bir eşten soğurdum ben. Aklınız fikriniz para. İnkar da etseniz, paragöz birisiniz işte. Daha 15. günde evdeki gerginlik konusuna bak Allah aşkına. Sizin evlilik sürmez, buraya yazıyorum. Tevekkeli değil kendi üstünüze istiyorsunuz paraları. Birikim yapmaya şimdiden başlayın bence de.

Bizim evde arabada kocamın üstünde mihrimi de vermedi düğünde gelenleri de düğün borcuna verdik. Ne oldu. Hiçbirşey. Hatta bazen şakasına mihir konusunu açıyorumda boşanırsak veririm diyor. Diyor çünkü biz bu yola boşanmak için çıkmadık. Allah da öyle günleri göstermesin. Kendini evin reisi olarak gördüğünden hesabına almak isteyebilir. Ben tavrınızı hoş bulamadım açıkçası. Allah niyetlerinizi kabul yuvanızı huzurlu eylesin.

Eşim bensiz altınları çekebildi çünkü söylediğine göre.
Sorun etmiyor şuan ben sorun ediyorum bensiz çekemez mi gerçekten diye.
valla ceker egerki süphen varsa ki bence altın kadının himayesinde olmalı eger öyle düsünosan bahane et altınları kasa parası ödemeyelim yada hesap parası de tam lira yap hepsini yada dolar yap elinde dursun evde nerde saklamak istiyosan sana süper bi ipucu veririm

Kizlar ben 12 yil büyük bir avukatlik bürosunda icra takipligi yaptim.ve ne leylayla mecnun gibi birbirini sevip ayrilma noktasina gelince paralari mal varliklarini annesine kardeşine devredenleri gördüm,iyiyken herkes iyi ama bir problem ajinda erkeklerin yaptiklari cok fena.misal ben cocugumuz olunca esim sen bak ayril isten dedi.3 yildir calismiyorum 2 tane cocugum var ,esim beni aldatsa yada şiddet uygulasa (allah göstermesin ) isim yok 2 tane cocuk illakikendimi ve cocuklari güvence altina alirim.bana sadik ve iyi bir baba oldugu taktirde ikimizindir hersey ama aksi oldugu taktirde kurus alamaz.

valla ceker egerki süphen varsa ki bence altın kadının himayesinde olmalı eger öyle düsünosan bahane et altınları kasa parası ödemeyelim yada hesap parası de tam lira yap hepsini yada dolar yap elinde dursun evde nerde saklamak istiyosan sana süper bi ipucu veririm

Artık çok geç :KK14:
Evde saklama konusunda yine de özel mesaj isterim :D
Bilgimiz olsun..

Bizim aramizda hic boyle konular gecmedi.senin benim iyi degil tatlim.alfinlarla ev alindi.benim miras tarlalar vardi satildi biseyler oldu iste ama hic senin benim demedik ve 27 yillik evliyiz:nazar:

Bence de alabilir.
Ama ortak diye eşinizin imzası olmadan veremeyiz derler mi acaba?

Ay kesin bilen biri aydınlatsa keşke..
Esimle ortak hem kasamiz var hem de hesabimiz
Bankada bu hesaplari actirirken size soruyorlar esiniz sizin bilginiz olmadan cekebilsin mi cekemesin mi diye,verdiginiz talimat dogrultusunda size bilgi geliyor telefonla mesajla
Atiyorum kasaya girecek esiniz ,size mesaj geliyor bilgi amacli,aninda arayip mudahale edebiliyorsunuz

Esimle ortak hem kasamiz var hem de hesabimiz
Bankada bu hesaplari actirirken size soruyorlar esiniz sizin bilginiz olmadan cekebilsin mi cekemesin mi diye,verdiginiz talimat dogrultusunda size bilgi geliyor telefonla mesajla
Atiyorum kasaya girecek esiniz ,size mesaj geliyor bilgi amacli,aninda arayip mudahale edebiliyorsunuz

Bize hesap açarken bu sorulmadı.
Sadece ortak hesap dedik.
Ve ben bunun anlamı o sanıyordum zaten.
Ne kadar saçma.
Bana bilgi falan verilmedi.

O zaman adı ortak hesap ama eşler özgürce hareket edebiliyor bu durumda doğru mu?

Bize hesap açarken bu sorulmadı.
Sadece ortak hesap dedik.
Ve ben bunun anlamı o sanıyordum zaten.
Ne kadar saçma.
Bana bilgi falan verilmedi.

O zaman adı ortak hesap ama eşler özgürce hareket edebiliyor bu durumda doğru mu?
Canim sormadilarsa demek ki herkes ayri ayri bilgi verilmeden cekebiliyor,bizim hesabimiz kuveytturkte orasi sormustu,esim her bankaya gidisinde bana bilgi geliyor

Kizlar ben 12 yil büyük bir avukatlik bürosunda icra takipligi yaptim.ve ne leylayla mecnun gibi birbirini sevip ayrilma noktasina gelince paralari mal varliklarini annesine kardeşine devredenleri gördüm,iyiyken herkes iyi ama bir problem ajinda erkeklerin yaptiklari cok fena.misal ben cocugumuz olunca esim sen bak ayril isten dedi.3 yildir calismiyorum 2 tane cocugum var ,esim beni aldatsa yada şiddet uygulasa (allah göstermesin ) isim yok 2 tane cocuk illakikendimi ve cocuklari güvence altina alirim.bana sadik ve iyi bir baba oldugu taktirde ikimizindir hersey ama aksi oldugu taktirde kurus alamaz.
aynen katılıorum ama burdakiler dünyaya daha toz pembe görüyolar ya cok cahiller saf temiz kalpli yada bilemiyorum cok gördük aynen dedigin gibi iyiyken herkez iyi ama bi kötü ol yazık bosandıgınla kalırsın bide cocuk 5 kurusta para yok o 30 40 nin ne olur diyolar ya öyle güzel olurki ooo miss gibi yasarsın bi süre

Back