Eşim ve saygıszlığı

Daha 24 saat olmadı ikinci konu geldi.Eşim dediğin manyak seni yumruklamış, annene kız kardeşine babana küfürler etmiş. Kızı hastanede ateş içinde kendisi skinin keyfinde bu şrefsizi boşamayıp napıcan kızım?

Boşanmalısın orr.cocuğu ne demek farkındamısın? Annene babana küfür etmek nedir ? Ben şahsen asla affetmezdim ne nefesini tüket ne de parmaklarını burda bu adam için yorma saygısızlığın dibi bu yani ortada bişey yok ..

Yuh bu kadar olaya nasıl evden kovmazsınız. Bı kendinize gelin

Ananıza babanıza küfür etti, kız kardeşinize küfür etti, sizi yumrukladı. Tekrar ediyorum, yumrukladı. Sizde küsmediniz ve sadece kırıldınız mı? Pes.
İnsan kendine acımasa evladına acır da durmaz şu evde, kendine saygı duymasa doğurup, yetiştiren ana babaya saygısından edilen küfürleri kaldıramaz gider hiç değilse.
Diğer konunuza da yazdım, çocuk ağlıyor kreşe gidemiyor diye buna katlanacak değilsiniz. Aileniz destek olsun, kreşte alışma süreci geçirsin bir şey yapın derhal işe girip boşanın

Ne yiyip iciyosaniz söyleyin aynı kafadan istiyorum. Ben benimkinin anlamsız triplerinden bıktım boşanmayı ciddi ciddi düşünüyorum siz o kadar şeye küsmedim kırıldım vs diyorsunuz. Gerçekten konunuz da siz de şaka gibisiniz. Bu arada hep söyledim yine söylüyorum noktalama işaretleri kullanmak ücrete tâbi değil.

Polisi arayıp darp raporu almaya gidip boşacaktın. Daha çok sülale boyu silsileli küfür yer oturursun

Başta aşırı saçmalamışsın. Her yeri ayağa kaldırmışsın. Ateşliyse soy duşa sok bir ateş düşürücü ver. Olmadı bin taksiye git.
Neyse ama eşin sapık bence. Hani senin annen de onun annesi sayılıyor ya insan annesine ağza alınmayacak küfür eder mi? Neyse benim anneme küfür eden mahlukatı boşarım ben. Sen de genişsin herhalde. Tencere kapak gibi olmuşsunuz

Okurken anne babanızın yerine koydum kendimi

Çok acı yaa
Sırf çocugu hasta kızımın yanında olmak için aradım diye iğrenç küfürlere maruz kalacağım
Kızım da bu olay karşısında sadece kırılacak
Vayy beee

Siz bence de görüşmeyin ailenizle
Hiç haketmiyorsunuz
Böyle iğrenç bir adamla yaşayın

Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz, bu konularınız gerçek mi?!
Sosyalleşmeyi sevmiyor falan diyorsunuz da geçen konunuzda adam eve gelmiyordu. Adam sizinle ve sizin çevreniz ile sosyalleşmeyi sevmiyor onu bi önce idrak edin.
Diğer mesele de siz o saman kafalı, öküz eşinize ailenize o kadar küfürler ederken, size bunca şeyi yapmışken küs bile kalamıyorsanız o da sizin ezikliğinizden kusura bakmayın. Ağır gelecek ama belki bu şekilde söyleyince anlarsınız. Anama, babama bu kadar küfredecek, bana bunları yapacak adam bende onu evde tutacağım öyle mi? Kapı dışarı atar, uzaklaştırma kararı alır, boşanma dilekçesini anasının evine gönderirdim. Adam o kadar emin ki sizin onu boşamayacağınızdan her şeyi yapıp ben böyleyim diyor.
Herkes hak ettiği gibi yaşar. Sen kendine bunu hak gördüğün için böyle yaşıyorsun. Sadece kızına ve ailene üzüldüm. Sana zerre üzülmedim kusura bakma. Muhtemelen boşansan ailen arkanda olacak ama sizin bu koca sevdanız bitmiyor..

Kırgın davranmak dışında bir tepki vermeyi düşünüyor musunuz? Boşanmak gibi mesela

Kocanın neden böyle olduğu belli arkasında sırtını sivazlayan annesi var ne demek küfür için küsülür mü komik oluyorsun falan Allah ikisininde belasını versin bu adamdan sana hayır yok kardeşim keşke küfür ederken hepsini ses kaydına alsaydın kızın kaç yaşında kızını da al boşan kendine yeni bir hayat kur katlanirsan bunlara git gide siddet artar sen sustukça gitmedikce daha kötüsünü yapar

Okurken sinirden kan beynime sıçradı. O küfürleri tek tek yediremedinizmi ona? Lüzumsuz mahluk. Kocanız olacak erkek bozuntusu oksijen israfindan başka birşey değil. Siz daha 'kırılmaya' devam edin.

Eşiniz yumruk atıyor size annenize bacınıza sövüyorr ve siz buraya ne yapabilirim diye fikir almak için konu açıyorsunuz.

Şu kısmını bana yaşatacak adamı anasının a*ına geri sokardım şerefsize bak sen hala yok kırgınım yok iddia oynuyor geç geliyor diyorsun ne içiyorsunuz karı koca anlamadım ben nasıl kafalar bunlar ?

Hani bunları söyleyecek sonra aynı eve gireceksiniz mideniz baya genişmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…