Eşim ve saygıszlığı

adam seni yumruklamis. ne kufurler etmis sülalene. gerçekten hala ayni evde nasil yaşıyorsun? bu adam sana iyi geceler öpücüğü veriyor diye mi iyi koca diyorsun?
gercekten ilginc insanlarsiniz.
sen de ilgincsin kocan da ilginc kardesin baban da ilginc.
tabii ki kocanin cocugu acile götürürken gelmesi gerekirdi. ama kocan insan degil. madem öyle baban gelseydi. neden yediduveli arayip insanlari da taciz ettiler? cocugun da alt tarafi atesi cikmis. gören duyan kötü hastalik zannedecek. kayinbiraderini, ablani, babani, enisteni bilmemkimi aramak abarti degil mi? alt tarafi taksiyle on dakikada gidilecek hastane icin. kocana gelmediği- seni sallamadigi icin kizabilirsin ama ailen en sakin insani bile delirtir. sahsen ben de cok kizardim bunca darlanmaya bir kavga ederdim.
ama tabii ki bu sekilde degil. her seyin bir usülü var. bu adamdan o çocuğa baba olmaz..bunu sen de biliyorsun. insallah tez vakitte zararin neresinden donsem kar dersin de zavalli kiz bu ayiyla büyümez

Önceki konunuzda kızınızın sizi bırakıp kreşe gitmemek için ağlayıp hasta olduğunu nefesinin kesildiğini yazmıştınız. Yüksek ihtimalle çocuk öyle bir korku içinde yaşıyor ki resmen hasta oluyor. Yazık yahu belli ki aileniz de iyi insanlar alın çocuğu çıkın o evden

Bu pislikle evli kalmaya çalışan kadının kendisine zerre saygısı yoktur , net . Çocuğa yazık olmuş...

Böyle kadına az bile yapıyor adam , kadın da ne gurur , ne mantık hiçbirşey yok , adam çocuğunu, karısını zerre umursamıyor bir de hakaretler , küfürler ediyor, şiddet de var , daha ne yapması lazım acaba boşanması için? Kalıbımı basarım ki bu adam aldatıyor da ama kanıtlayamam, böyle leş bir adamdan ayrılmamak için resmen kör, sağır, dilsiz taklidi yapıyor konu sahibi , tek diyeceğim, haketmiş...

Boşanıyorsun dimi?

Merhaba yanlız ben kimseyi aramadım kaynım hariç evden çıkmadan önce kız kardeşimle görüntülü konuşuyordum dedim …

Merhaba yanlız ben kimseyi aramadım kaynım hariç evden çıkmadan önce kız kardeşimle görüntülü konuşuyordum dedim …
iyi de sen kayinbiraderi aramışsın, bacin seni aramis, o babasına soylemis, baban enişteni aramis falan. Memleket meselesi haline gelmiş.
ha esin zaten haksiz..en basinda ya zikkimlanmayi birakip gelmesi ya da "ben birazdan geliyorum, bekle" demesi lazimdi

Konu başlığı yanlış "kocamın s.zligi" olacakmış. Yani alın çocuğunuzu da bu manyak aileden kurtulun. Size diyebileceğim tek şey bu. Tek sorunlu eşiniz değil, tümü toptan sorunlu.
Başlık " kocam ağzıma s.çtı, ben de sıvıyorum" olmalıydı. Konu sahibi hiç kusura bakmasın, tam olarak bu.

Konu sahibinin sadece keyfinin istedigi bi kac cevaba yorum yapmasi ve cevap verdikleri yerlerin asla bosanmayla ilgili olmamasi bence konu sahibi sen bi daha buraya konu acma cunku bu yasadiklarina kimse bosandan baska bisey demez o da belli ki senin isine gelmiyor , okudum diger actigin konuda da ayni tavri sergilemissin

Dayak yemekten ve sulale boyu kufur duymaktan keyif almiyorsaniz su adamdan bosanmak disinda baska careniz yokki? Kaynananizin cumlesine sasiriyorsunuz ama sizin durusunuzda pek farkli degil.

Cocugunuzu seviyorsaniz bosanmalisiniz.

Hepsini tek tek okuyorum ve beğeniyorum farkındaysanız , buraya bunları yazarken elime kahvemi alıp yazmıyorum çoğu zaman göz yaşlarımla yazıyorum be hepsini tek tek okuyorum , zaten derdim başımdan aşkın sizde iğneleyici konuşmayın lütfen rahatsız olduysanız benden başka konularla ilgilenin …

Yoo begenmiyorsunuz ayrica buraya konu acmissiniz insanlarda sizin icin biseyler yaziyor ama siz asla cevapvermiyorsunuz bence bu saygisizlik elinizdeki kahve zaten beni hic ilgilendirmez demogojiye gerek yok ama elinizde kahve yoksa kocaniz size iyi geceler opucugu vermedi diyedir bu kadar mukemmel bi evlilikte baska ne sebepten olacak ayrica hangi konuyla ilgilenecegimi ben secenilirim tavsiye icin tesekkurler siz onerilerinizi kendi hayatiniz icin saklayin cunku ihtiyaciniz var gibi duruyor

Allah askına bosanın.
Okadar küfürden sonra nasıl aynı evde kalabliyosunuz ya

Eşin insan değil bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…