- 4 Aralık 2010
- 3.375
- 6.061
- 35
Ben de ceza verdiğini düşünmüyorum asla. Ona da söyledim. Ben sana kızmıyorum sadece olanin karşılığını söylüyorum. Geziye gitmek için izin dilekçesine ihtiyacin var ve bir dilekcen eksik o yuzden dilekçesi eksik olan geziye gidemiyorsun diyorum dedim. Neler neler yasadik da yarası derin olmadı bir geziden ders çıkarır diye umut ederek bu tavrı takındım. Yoksa defalarca olduğu gibi dilekçeyi elle yazabilir ya da evde unuttuğu dilekçeyi öğretmene mesajla yolladığım şekliyle devam edebilirdim. Nereye kadar? Hangi olaylarda...Ayni sey değil belki ama oğlunuzdan bir yaş küçük kızım var. Paten kaymayı çok seviyor. İki sefer dışarıdan geldiğimizde eve çıkarmak istedi. İlkinde dışarı çıkarken alması gerektiğini söyledim unuttu ben aldım.
İkincisinde, hazırlanırken hatırlattım ama yine almadı aşağıya indi ve bende arkasından almadım, öylece gittik pikniğe, arabadan inip patenini almadığını hatırlayınca bir fasıl ağladi, sızladı ama sonra kendine meşgul olacak başka şeyler buldu. Şimdi ya yukarıya çıkarmıyor, çıkarıyorsa da unutmuyor. Ben ikinci sefer peşinden alıp aşağıya inseydim unutmaya devam edecekti. Ceza da vermedim kızıma, unutmasının karşılığını gördü sadece.
Oğlunuz iki geziden birine gitmezse bir şey olmaz bence.
Yorumlardaki derin yaralar açma kısmına falan hiç katılmıyorum zaten.