- Konu Sahibi EU1
-
kız terbiyesiz anam ......kocan onunla bir işi olsa seninle değil onunla evlenirdi.. bence ocanın bir günahı yok ama kız masum olmayabilir birde 16 yaşı ..işte çocuk diyoruz ama bize göre çocuk...ona göre kimbilir içinde ne fırtınalar kopuyordur...kendi 16 yaşında olduğumuz zamanları hatırlarsak anlarız ama sen kocanı sık boğaz edip, belki aklına bile getirmediği şeyleri......ima etme ......etkisi feci olabilir
valla arkadaşım hepimiz o yaşlardan geçtik tabiki ama ben kendi adıma 16 yaşında bacaklarımıı başka bir düşünce ile kayırarak oturmadım tabiki hoşlandığımız kişiler oldu ama kuzenimle aklıma asla böle bişi gelmedi kuzenleriminde aynı şekilde olduğundan eminim bize değil kuzen mahallamizin çocukları bile kardeş gözü ile bakar kollarlardı
ne bilimm herkesin yetiştirilme tarzıda farklı tabi
Bütün yorumlara tek tek teşekkür ediyorum a.s
Eşime sadece o akşam söyledim... Onu da uyarı niteliğinde söyledim. "Muhtemelen kimse sana daha önce böyle birşey söylemedi ama ben orada rahatsızlık duydum... Kız zaten cahil, cahil olmasa böyle oturmaz... Ama sen de haline tavrına dikkat et... Bunu sana kız eğitimsiz olduğu için söylüyorum" dedim. Bir daha da hiç açmadım konuyu... Açmam da...
Kızı ne yaparsa yapsın uyaracağımı zannetmiyorum. Orada kızın annesi abisi var. Gerçi abisi çok küçük, annesiyle de 5-6 yaş farkımız var... Ama ben düzgün otur desem, birisi de sana mı düştü dese, o anı yaşamak istemem...
Belki de bu kızın olayı biraz dışa vurmam oldu ama genel olarak galiba kayınvalidemlerle uyum zorluğu çekiyorum... Pek bir garipsiyorum... Bazen deli gibi öfkeleniyorum... benneyaptımki
Sonuçta eşime de güvenmek istiyorum. Ama bazen dayanamıyorum. Eşimde sonuçta bir erkek... Ve beğenilmeye, ilgi duyulmaya dayanamayan biri... Yarı güven yarı güvensizlikle çoğu zaman kafam karışık bir halde ben de yuvamı korumaya çalışıyorum kendimce...:çok üzgünüm:
Sınırlarım önceden o kadar netti ki... Ama yeni aile yani kayınvalidemler; onlarda normal olan şeyler, yetiştirilme tarzım... Eşimin bazen verdiği bazen veremediği güven... Herşey artık birbirine girdi...senağlama
Vallaha kizlar kimsenin icini bulandirmak istemem...fakat ben 17 yasindaki bir kizin koca bir aileyi nerdeyse kopma noktasina getirdigni gördüm...bundan 5-6 sene evvel burda tanidiklarda yasanan bir olay...
Öyle bebedir cocuktur diye adlandirirken dikkat edelim...simdiki devir cocuklariyla bizim coculugmuz bir degil...12-13 yasinda herseyden haberdarlar vallaha...
Yinede esin tavri önemlidir tabiki...kiz belki ciddende bir hayranlik besliyor olabilir...o yaslarda bu cok normal...zaten rahat bir ailede yetismis...ona yanlis gelmiyor olabilir...
Konu sahibinin esinin tavri önemli...simdi arkadasimiz tepkisini koydu...tekrar öyle bir ortam oldugu vakit esinin davranislarina bakicak...kiz yine öyle rahat tavirlar sergilerse bakalim esi nasil davranacak...
Kilit nokta bu işte. a.s
evet doğru aslındaa.s. hep kendi zamanımla kıyaslıyorum biz epey masum bi çocukluk gençlik geçirdik...CADIARZU
erken ergenlik die de bişi var sonuçta...size hak vermemek elde değil bunuda düşünürsek ,ama burda kuzen olmaları beni rahatlattı kaç asır geçerse geçsin bu bakış değişmemeli... akraba akrabadır
canım ne demek beğenilmeye ilgi duyulmaya dayanamayan biri.öyle şeymi olur yaa bu resmen ego tatmin etmek.Sonuçta eşime de güvenmek istiyorum. Ama bazen dayanamıyorum. Eşimde sonuçta bir erkek... Ve beğenilmeye, ilgi duyulmaya dayanamayan biri... Yarı güven yarı güvensizlikle çoğu zaman kafam karışık bir halde ben de yuvamı korumaya çalışıyorum kendimce...:çok üzgünüm:
Sınırlarım önceden o kadar netti ki... Ama yeni aile yani kayınvalidemler; onlarda normal olan şeyler, yetiştirilme tarzım... Eşimin bazen verdiği bazen veremediği güven... Herşey artık birbirine girdi...senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?