Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

Ne anneler var pes vallahi!!Biz bi yere gittiğimizde yerimizden kalkamazdık ana baba korkusundan ya.Bişey ikram etseler gözlerinin içine bakardım alayım mı diye...Benim ablamda aynı eltiniz gibi.Asla bir dur yapma etme karıştırma ayıptır deme huyu olmaz hatta kızına kendi derdi “Git karıştır kızım ne varmış teyzenin çekmecesinde iyice karıştır” diye...Sinirlerim tavan yaptı yine.Terbiye vermek,hayır demeyi öğretmek çok zor sanki!

Bir de bu “Yaaa ne var ki o daha çocuk amaaa” diye yazanları anlamıyorum ya..Hayır’ın anlamı hayır’dır.Bunlar yarın bir gün büyüdüğünde “hayır” dan anlamadıkları için kendilerine hayır diyene tecavüz etmekte vs. çekinmeyecek bireylere dönüşemez mi???

Bu arada konuyu açan kişi 4 yıl önce siteden ayrıldı :)) konularını kapattırmadığından aktif ama kendisi size cevap yazamaz, yorum yazabilirsiniz lakin tartışma, hakaret vb olmasın lütfen.

Bu arada konuyu açan kişi 4 yıl önce siteden ayrıldı :)) konularını kapattırmadığından aktif ama kendisi size cevap yazamaz, yorum yazabilirsiniz lakin tartışma, hakaret vb olmasın lütfen.
Siteden ayrilinca baska uyelik alip geldigine yemin edebilirim
Kim durabilir ki kk ya girmeden

Bu 4 yıllık bir konu , şikayet edene kadar tarihine bakın sacmasapan hortlatmayin. Size de ne yazacağımı sormicam şikayetin de üslubu vardır
Konuyu ben hortlatmadım ana sayafada gördüm.
Burası şahsi mekanınız değil istediğiniz gibi insanlara hakaret edemezsiniz herkesin böyle mesajları şikayet etme hakki var.
Ayrica 4 yılda kendinizi hiç gelistirmemissiniz belli ki, aynı saygısız üsluba yıllar geçse de devam

Sabırla sonuna kadar okudum. Yahu çocuk bu. 6 yaşinda. İyi misiniz siz? Ustelik komşu çocuğu değil. Eşinizin öz yeğeni. Gecen hafta yeni tasindigim eve komşularım geldi iki kadın birer de çocukları var. Ben kahve koyarken çocuklar birbirlerine süt koydular dolabımi acip. Esit paylaştılar filan.. o kadar hoşuma gitti ki o manzarayı izlemek. Hiç aklıma gelmedi dolabımi açmaları gerektigi. Bir de ilk kez geldikleri komşu evi. Yeğenlerim hele canımı yesin. Nasıl tahammülsüz bir bakış açısı sizin ki. 1 bçk yaşında kızım var çok obur. Doğuştan blw çocuğu. Ben yediirirsem ağlihor. Yemiyor kendisi yemek istiyor. E tabii ki beceremiyor ve inanılmaz döküyor. Kimi anne blw yöntemi uygalamak iicn deli gibi ugrasiyor. Benimse hiç oyle bir planım ve uğraşım olmadi. Kızım kendi secti. Bunun terbiye ile filan ilgisi yok. Benim kızım daha bebek ben yediremiyorum büyüyünce mi izn verecek ben yedireyim. Bu gün gitmiş suluğunun içine çoraplarını dizmis. Çocuk işte... Ben görünce katıla katıla güldüm. Hayatları da yemekleri de oyun.. Çocuk ne terbiyesiz ne şımarık. Çocuk sadece çocuk... Siz tahammülsüzsünüz. Eşiniz çok haklı.

Koyamamak ne alaka..tavrınızı koymussunuz.arabeskce orada yat aklın baskna gelskn demıssınız.sknra gel gel dıyorsunuz. Sız haklısınız.ama boyle olmaz.esınıze o cocuk buraya gelmıycek demek nereden geldk aklınıza.esknız ne yapabılır.gidip cocugu mu dowsjn kızskn.annesıne sen nasıl yetiştirdin falan diye bagırsın mı.ne yapsın yanı. kendınız halledın annesıyle konusun .

4 sene önceki konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…