Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

inanılmaz kötü niyetlisin, cimrisin... çocuk bu çocuk!!! resmen yarışa girmişsin ufacık çocukla onu yedi bunu yedi şuraya attı şöyle yaptı, resmen kıskanıyorsun küçücük çocuğu
ayrıca temiz falan da değilsin günler sonra fark etmişsin çocuğun kaç gün önce yaptığı yaramazlığın ürünlerini...
peçeteler için öyle bi anlattın ki koltuğun altına kakasını yapmış diyeceksin sandım ya
üslup berbat, eşine, eltine herkese karşı aynı agresif ters kelimeler... kim bilir yalnız kalsan çocuğa ne biçim davranırsın... allah çevrendekilere sabır versin, sen de git terapi al
ayrıca alma evine o zaman kardeşim kimseyi beğenmiyosan?

Ay sinir olurum şöyle çocuğuna yapma etme otur bakalım şuraya diyemeyen annelere nedense o çocuklar evlerinde mum gibi dururlar kendi evlerinde yapamadıklarını başkalarının evlerinde yaparlar anneleri de izler , sen eşine bişey deme bence direkt eltine söyle , 4 aylık bebeğim var sende biraz dur yapma de annesisin seni dinler geçen gün süs eşyalarının içinden zeytin çekirdeği topladım valla sinirim bozuldu kaldırcam hepsini de misafir geldi o buldu rezil oldum de belki böyle söyleyince utanır ,tamam çocuktur yapar eder ama herşeyinde bir sınırı var yesin içsin döktüğü toplanır ama şöyle ortamlarda gözü çocuğunun üstünde olmayan anneleri anlamıyorum bilerek salıyolar heralde

fosil konuymuş yaaa kim hortlattı sinirlerim tepeme zıpladı sabah sabah

Kesinlikle kınamıyorum. Amca kızımın iki çocugu var. Bundan beterler. Evde ne bulurlarsa cebe atarlar.Tv yi oje ile boyadı annesı bırsey demedi. Uzaktan baya hızlı kalem attı. Gözümün üstü morardı. Bunu yapan 10 yasında cocuk. Annesi felaket dövüyor. Ama bin beterler. Kesinlikle eve gelsinler ıstemıyorum. Gercı görüşmüyorum onlarla da. Ailenin verdıgı egitimle de alakalı bende hersey

Bence sinirleri bozulmus artik o yuzden cocugun her seyi batar olmus birde kendi bebegi var uykusuzda kalmistir haliyle.

Konu sahibine kızanlar var ama ben ona fazlasıyla hak veriyorum. Benim de bir yakınımın çocuğu böyle. Çocuğun ismini duymaya dahi tahammülüm yok. Her gelişinde evi mahveder. Annesi de konu sahibinin eltisi gibi gayet rahat rahat oturur hiç müdahale etmez. Kadının azıcık utanması olsaydı öyle bir çocuğu terbiye etmeden evden çıkarmazdı. Ömür törpüsü resmen

Cocuktur yapar diyenler sagolsun sonra buyudugunde onunu alamiyoruz. Oteller Avrupa turistlerinden cocuk konusunda memnun aglayan ortaligi mahvedenler genelde bizim yerli turist cocuklari ya da Araplar. Cocuktur bir kez yapar iki kez yapar ama bir yerde artik ailenin sozunun gecmesi lazim . Yemek konudunda cok hak veremiyorum. Onun yedigi ne olacak ki. Baska eve gidince acikma oluyor hepimizde normal. Sadece sıkintı nasil yemek yemesi konusunu bilmemesi annesi biraz takip etmesi lazim

Son düzenleme:
Konu eski, çocuk askere gitti siz halâ konu sahibine göz deviriyorsunuz. Kimse çocuktur diyerek tolere etmek zorunda değil, doğuran eğitimini de verecek bir zahmet.
Yanliz sunu farkettm son zamanlarda cok eski konular acildi ama bu uyelerrin hatasi degil bendr sabah farkettim. Konularin alt kismina eski konular eklenmis hep farkettnzmi.dogal olarak insanlar oraya yaziuor

Üzüldüm okurken İnan ki.
Buu konuyu eşine yansıtmakta haksızsın bence. Çocugu bir sekilde evine almamanın yolunu bul.

eğer eşinizin ailesinden herhangi bir birey yada dışardan 3.cü bir kişi.. sizi sinir eden, öfkelendiren, size zarar veren vb.. hareket ve tavırlar içerisindeyse, siz yetişkin bir birey olarak hayır demelisiniz. yani anlattığınız dolap karıştırma ortalığı kirletme olayı mı sizi sinirlendirdi diye bir soru sorma yorumlarını yapmak kimseye düşmez. çünkü herkes farklı şeylere sinirlenebilir. herkesin karakteri farklıdır biri birşeye güler geçer, biri oturur ağlar..
eşinize, yeğeniyle ilgili kızgınlığınızı anlatmanız ve eşinizin bu konuda aksiyon almasını beklemeniz çok hatalı olmuş. siz eltiniz ile ve çocuğuyla bunu konuşarak düzgün ifade ederek. bu şekilde görüşmek istemiyorum, oğlunuzun eve verdiği kirlilik ve herşeyi karıştırması benim sinirlerimi bozuyor, lütfen hoşgörüyle karşılayın evde görüşmeyelim dışarda uygun olduğum zamanlarda görüşelim deyin. almayın evinize.
yani 2 kişi arasında yaşanan bir olaya 3. kişi karışırsa ortalık dağılır.
eğer karşınızdaki insanlar size bu konuda hırçın davarnır ve tepki gösterirse, kendinizi savunmanız gerekir. işte eşinizde küslük olunca sıkıntı çıkarır.. o zaman siz eşinize ne yapsaydım seni mi karıştırsaydım olaya, evi temizleyen benim, eğer hoşgörüyle karşılasalardı bana hakverselerdi sorun olmayacaktı dersiniz. senlik bi durum yok dersiniz.

öfkenizi biriktirmeyin zarar verir ve haklıyken haksız duruma düşürtür sizi.. çok uzun süre psikolog tedavisi aldım. kimseyi kıramayan hep içime atan biriydim.. şimdi bana yanlış ne gelen varsa o anda dile getirip hayır diyorum.. hayır demesini, kendinizi korumayı öğrenmelisiniz. çok geç olmadan..

Yillar once bir arkadasimin 2 cocugu vardi erkek cocuklari inanamazsiniz yani terminator gibi girdikleri yeri dolaplar cekmeceler vs herseyi talan ederlerdi benim o zaman cocugum yoktu biri 7 digeri 10 yasindaydi coccuk falan diyorsunuzda anada bitiyor vallahi bak rahatligindan oldururdu beni evden her gittiklerinde temizlkci cagirirdim cocugun evinde ozgur olabilir yillar sonra 1 oz 3 uvey cocuk buyuttum baska anneden egitim almis cocuklari hemde ne kendi cocugumda nede onlarda boyle seyler yasamaadim cocuk diye ozel mefhumunu simdiden ogretmez toplumda nasil davranacagini basit oyunlarla kolay kurallarla koymaz anlatmaz iseniz ve cocugunuzu asiri ilgisiz birakirsaniz cocugunuz aynen boyle davranir bu coccuklar icin ben durdayim beni gorun demenin bir seklidir annesiiyle konusmak en dogrusudur annesiyle veya babasiyla bir iletisim kopuklugu var brlliki yeteri ilgiyi gormuyor kendine kizilmasi onun ilgi cekip ben burdayim deme sekli

Eşiniz geldiğinde konuşmayın. Sıcak davranmayın. Tepkinizi koyun. Anlasın. 6 yaşında bir çocuk olabilir yeğeni ama ailesi temizliği, terbiyeyi, misafirliğe gittiğinde ne yapması gerektiğini öğretmeliydi. Benim yeğenlerim gelip buzdolabımı karıştırmaz bazen bakarlar içine, bazen eşimin yeğeni de bakar ama ben ne istediklerini sorar, annelerine de sorar öyle veririm. Onlar gelmeden önce onların yiyebileceği şeylerden alırım koyarım dolaba. Onlardan veririm dökmeden yerler, dökerlerse de toplar veya yardım ederler. Ben bile sinir oldum anlattıklarınıza.

Eltinize eşinizden daha çok merhamet etmişsiniz lakin bu lafları ona etmeniz gerekirdi. Esiniz evde yokken eltinizle muhatap olmak zorunda degilsiniz

Taşının başka çözüm yok

Boşanmazsan şerefsizsin demişti en son. Ne oldu acaba boşandılar mı ki? Çocuk zaten şu an 10 yaşında olmalı. Boşanmadıysa da sıkıntı bitmiştir.

Havlarsa mi siz konu sahibine resmen köpek dediniz Mune K Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…