Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

Ben de okurken vah vah dedim bu kadının etrafının çocuğundan çekeceği var vah ki ne vah yavrun elinde olmadan hatalar işlerse ve aynı şeyleri yaparsa hiççç şaşırma çünkü büyük laf ettin canım.Çocuk bu evet yapar eşin napsın yani çocuğu mu beklesin gitsin dövsün mü ne yapsaydı ,bir sinirle boşarım demiş kalben söylemediğine sinirle söylediğine çok eminim.Bence 3.şahıslar için birbirinizi kırmayın, o seni kırmış sen de onu burda tek suçsuz varsa o da işten gelen eşin.Çocuklara müsamaha gösterilebilir bnce çocuk sana gıcık oluyor seni sevse sen güzelce onunla iletişim kurabilseydin senin evine bunları yapmazdı bnce ölç biç ama hatalarını kendinde de ara.Ve şunu asla unutma ki kınadığın şey başına gelmeden ASLA ölmeyeceksin,lütfen kendi öfkemiz yüüznden yavrularımızı kötülüğe sevketmeyelim,hatalarımızın sonucunu onlar çekiyor

Konu içinde de söyledim, yineleyeyim. Her çocuk bir olmuyor; kimi daha uysal ve uyumludur, kimi zordur daha çok ilgi alaka ister, kimi de belli bir çağa gelene kadar gerçekten yaramazlık konusunda ıslah edilemez. Bunlar sadece aile terbiyesi ile alakalı bir durum değil, biraz doğuştan da geliyor. Konudaki esas sorun eltinin nasıl çocuk terbiye ettiği değil, huyunu bildiği çocuğunu elin evinde parka salar gibi salacak kadar vurdumduymaz olması.

Bu arada bazı yorumlarda denk geldim bi özgüven lafıdır almış yürümüş; şu özgüven şeysi çoğunlukla haddini hududunu bilmeyenlere perde oluyor, esas bir çocuğa ilk aşılanması gereken duygu, bence öz saygıdır. Çocuk hangi davranışların yanlış görülerek kendisi için alçaltıcı olabileceğini öğrenmeli önce.

yahu cute yazmayayım yazmayayım diyorum öyle bir şey yazıyorsun ki yine duramıyorum.. Bu kanıya nasıl vardın? yani kaç tanemizin ev hayatını, kirli sepetinin detaylarını biliyorsun da bunu yazdın çok merak ettim.. Bir çocuk 6 yaşına kadar eğitilmelidir diyen annelerin eşleri de 6 yaşında eğitilmiştir emin ol.. İstisnalar varsa da bu senin yaptığın kadar genellenecek düzeyde değildir.. Zira kirlileri kirli sepetine atmak 6 yaşına kadar öğretilmesi gerekilen bir kural..

Zaten eş değil anne öğretecek. Ama ciz oglum duvarları, gittiğin evde her seyi iste cekinme, birine gıcık mi oldun eşyalarına zarar ver özgüvenin gelişsin lerle boyle cocuktan yetişkin olduğunda nasıl bir eş olur tahmin edebiliriz.

Ben de okurken vah vah dedim bu kadının etrafının çocuğundan çekeceği var vah ki ne vah yavrun elinde olmadan hatalar işlerse ve aynı şeyleri yaparsa hiççç şaşırma çünkü büyük laf ettin canım.Çocuk bu evet yapar eşin napsın yani çocuğu mu beklesin gitsin dövsün mü ne yapsaydı ,bir sinirle boşarım demiş kalben söylemediğine sinirle söylediğine çok eminim.Bence 3.şahıslar için birbirinizi kırmayın, o seni kırmış sen de onu burda tek suçsuz varsa o da işten gelen eşin.Çocuklara müsamaha gösterilebilir bnce çocuk sana gıcık oluyor seni sevse sen güzelce onunla iletişim kurabilseydin senin evine bunları yapmazdı bnce ölç biç ama hatalarını kendinde de ara.Ve şunu asla unutma ki kınadığın şey başına gelmeden ASLA ölmeyeceksin,lütfen kendi öfkemiz yüüznden yavrularımızı kötülüğe sevketmeyelim,hatalarımızın sonucunu onlar çekiyor
Bire bir şahidim kardeşim gıcık olduklarının evini talan ederdi
Annem beni de teyzemin çocuklarınıda yetiştirdi huyla alakalı ben yapmazdım o
Ne dursan anlardı ne sustan

Bir çocuk 6 yaşına kadar eğitilmelidir diyen annelerin eşleri de 6 yaşında eğitilmiştir emin ol.. İstisnalar varsa da bu senin yaptığın kadar genellenecek düzeyde değildir.. Zira kirlileri kirli sepetine atmak 6 yaşına kadar öğretilmesi gerekilen bir kural..

30 yaşına gelmiş adamın kirlilerini sepete atmasını öğretmek de karısının görevi sanki.. :KK53: o yaşa kadar işte
tam bu konudaki gibi annesinin öğretmesi gereken şeyler aman çocuktur diye öğretilmesin sonra
o çocuklar böyle yetişip elin kadınlarının başına bela olsun bir de üstüne kocanı eğitemedin temizlik öğretemedin densin. :)

Zaten eş değil anne öğretecek. Ama ciz oglum duvarları, gittiğin evde her seyi iste cekinme, birine gıcık mi oldun eşyalarına zarar ver özgüvenin gelişsin lerle boyle cocuktan yetişkin olduğunda nasıl bir eş olur tahmin edebiliriz.

biliyorsun benimkiler küçükken çamaşır sepeti arkalarında gezerdim, sonra baktılar ki kirliler yerden kalkmıyor kirli sepetini kullanmayı öğrendiler.. kimsenin çocuğu doğuştan donanımlı gelmiyor, ama zaman içinde öğretmek gerekiyor..

30 yaşına gelmiş adamın kirlilerini sepete atmasını öğretmek de karısının görevi sanki.. :KK53: o yaşa kadar işte
tam bu konudaki gibi annesinin öğretmesi gereken şeyler aman çocuktur diye öğretilmesin sonra
o çocuklar böyle yetişip elin kadınlarının başına bela olsun bir de üstüne kocanı eğitemedin temizlik öğretemedin densin. :)

o da başka bir konu gerçekten :KK53:

Merhaba kızlar. Biz eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz. Eltim alt katımda oturuyor.
Eltimin Küçük oğlu 6 yaşında ve inanılmaz yaramaz bir çocuk! Görgü terbiye sıfır !
Bize ne zaman gelse direk buzdolabını açar karıştırır "onu yicem bunu yicem ". hatta bazen İZİN istemeden alır ve yer aşırı sinir olurum ben bu duruma . Kaç kere de annesi yanındayken uyardım. " X başkalarının buzdolapları izinsiz açılıp karıştırılmaz ! Ayıp ! Bişey istediğin zaman bana söyle varsa ben sana veririm ." Diye .
Ama yok o kadar asi ve dik başlı bir çocuk ki laftan anlamıyor o sadece kendi bildiğini okuyor .
Temizliğe de asla önem vermez yemek veya Abur cubur yedikten sonra o eller üstüne başına sürülür!!
bizdeyken ben zorla uyarıyorum da gidip ellerini yıkıyor . Banyoda da işi gücü sabunla oynamak işi bitince de elini tutup kapının arkasında asılı olan bornozlara silmeye kalkmıştı birkeresinde. Sürekli takip ediyorum onu gördüğüm gibi gittim ve uyardım " oğlum burda el havlusu var ya bornozlara niye siliyorsun diye " ,bide "yooo silmedim ki" diye yalan söylüyor gözümün içine baka baka.
çok yalan söyleme huyu da var . Çekmeceleri karıştırıp kalemliğimden kalem alır sonra "ben bunu okulda yerde buldum " der .
Eşim AÖF De öğrenci ders çalıştırıyorum ona o defteri almış neymiş resim yapacakmış "tamam kopar ordan 2-3 sayfa yap " dedim . Ama yok o her sayfaya çizip film yapçakmış sayfalar geçtikçe oynucakmış o film . "Oğlum görmüyor Musun dersler var bu defterde amcan çalışıyor" diyorum " amcam koca adam olmuş ne okuluna gidiyor sanki yalan söyleme" diyor.
Artık o saatten sonra sinirimden çatlıyorum işte . Neyse bunlardan daha çok var da ben size Cuma günü yaptığı şeyleri anlatayım .
Yine geldi annesiyle ve her tarafı karıştırmaya başladı mutfak çekmeceleri, camlar , tv sehpası , sıra buzdolabına geldi.
Benim uyarmama rağmen annesi de isteksiz Bi şekilde "oğlum kapat bak ayıp" deyip oğlunu çekmeye çalışıyor sözde! Bi yandan onla beraber dolabın içini süzüyor "al ne al ne istiyorsun" diyiverdi sonunda oda. çokomel vardı dolapta onları görmüş aldı ki kısa bir süre önce annesinin aldığı 2 tane keki yemişti bide salonda yeme huyları var "oturup mutfakta tepsinin üstünde ye " diyorum "yok içerde yicem " al o zaman tepsiyle ye ama dökme yerlere diye uyardım. Çünkü biliyorum herşeyi dökerek yiyor.
Neyse bu yedi biraz çizgi film izledi sonra tekrar gelip buzdolabını karıştırmaya başladı "ben yeşil zeytin yicem" !!!!!!
Ben tabi sinirden patlıyorum kendi evlerindeyken mutfağa uğramaz buraya gelince midesini kurtlar basıyor !
Aldı gitti içerde zeytin yemeye başladı . Her neyse bunlar sonunda gitti . Ertesi gün eşimle oturuyoruz. tv sehpamın üstünde 2 uçta süs eşyam var onlardan birtanesinin ağız kısmında Bi koyuluk farkettim o ne diye bakmaya gittim ki şoka girdim o küçük çocuk görünümlü canavar yediği çikolatayı çiğnemiş çiğnemiş süs eşyamın içine tükürmüş!! direk eşime gösterdim "bu ne rezillik nasıl bir çocuk bu hiç mi terbiye temizlik öğretmemişler bu çocuğa " diye söyleniyorum eşim sesini çıkarmadan dinledi.
Neyse aradan 1-2 gün geçti salonda zigon sehpamın üstünde de camdan bir süs eşyam var baktım tepesinde bişeyler var yakınına gittim kurumuş zeytin çekirdekleri !!!! İtinayla onları oraya dizmiş ! Allahım kriz geçircem ben denk gelip görmesem evime bir misafir gelse görse rezil olucam ! Dur dedim ben şu tv sehpasının üstündeki diğer bibloyada bakıcam Bi baktım onun içinde de 7-8 tane yeşil zeytin çekirdeği !
Allahım deli oldum ya ben asla alışık değilim böyle pisliklere . 4 aylık çoçuğum var ne zaman uyusa hemen temizliğimi işimi gücümü yapmaya çalışıyorum o uyanmadan şimdi böyle kirletilidğini görmek beni delirtti . Artık psikolojimi bozdu acaba başka nereye naptı diye her tarafı kontrol etmeye başladım koltukların altını yastıkların arkasını. ki iyi ki de bakmışım tuvalet peçetesinden alıp parçalayıp parçalayıp koltuğun altına atmış !
Ben artık iyice sinirlendim akşam eşime anlatıyorum bunları bana demesin mi " yaratıcı çocuk zeytin ağacı dikmiş oraya " !!!!! Ya sen ne diyorsun ben mecbur muyum senin yeğeninin pisliklerini temizlemeye kendin mi temizliyorsun bu evi de böyle rahat rahat konuşuyorsun gerekmediği sürece o çoçuğun artık bize gelmesini istemiyorum . Geldiği gibi zaten budolabına dadanır her tarafını karıştırır bundan da rahatsız oluyorum öyle kafasına göre İZİN almadan başkalarının dolabını açıp karıştıramaz" dedim
sonra bu başladı " benim yeğenim karıştırır da bide senden izin mi alıcak benim oğlum aşada böyle bişey yapsa yengem kızsa abim onu mahveder o yüzden sende sakın benim yeğenlerime karışma !
Bende dedim " benim oğlum hele Bi büyüsün öyle bişey asla yapmaz çünkü onu öyle eğitip öğreticem " dedim.
Bu içerde hala söyleniyor bana ben yatak odasına geçtim o kadar sinirlendim ki yeğeninin bu yaptığı şeyleri normal karşılayıp ona hak vermesine yastığını battaniyesini aldım içeri götürdüm " madem bana hak vermek bu kadar zor geliyor sana bu gece burda yat da aklın başına gelsin istersen hatta in yeğeninin koynunda yat" dedim.
Ben oğlumu uyuturken eşim geldi
" napıcaksın amcamlar gibi mi olalım birbirimize mi düşelim kardeşler yeğenler komple . Bi çocuğun yaptığı şeylere katlanamadın yemin ederim seni boşarım" dedi bana ve gitti içeri. Beynimden vurulmuşa döndüm .
8-9 yıllık beraberliğin sonunda evlenmişiz çocuğumuz olmuş birbirimizi o kadar severken o ettiği laf çok zoruma gitti.
Eşimde ailesi haksız bile olsa hep onları tutma huyu var ve bundan çok rahatsız oluyorum , üzülüyorum .
Ben yine de sabaha karşı 5 gibi uyandım baktım salonda yatıyor üstü yarı kapalı yarı açık kıyamadım gittim uyandırdım hadi gel yatağa diye beni Bi terslemeler . " bak o ettiğin boşanma lafına rağmen kıyamadım geldim seni çağırıyorum " dedim " git başımdan zaten 2 saat sonra kalkıcam gece nasıl burda yattıysam sabah da burdan kalkarım " Dedi .
Ben biraz daha ısrar edince beni itti ve ciddi bir ifadeyle "vallahi bak dövecem seni git " Dedi . Ben tabi o an delirdim ve yanına geldiğime lanet ettim içimden ! " öyle mi X dedim sen bence de git bugün o boşanma davasını aç açmazsan ş.......sizsin " dedim ve gidip yattım. Oda bişey demedi uyumaya devam etti sabah da kalktı giyindi işe gitti . Şimdi ben haksızmıyım , haksızsam nerde haksızım, akşam eşim geldiğinde nasıl davranmalıyım lütfen akıl verin :KK43: çok uzun oldu biliyorum ama anlatıp içimi dökmem lazımdı hakkınızı helal edin ve çok sağolun :KK43:
öyle uzun yazmışsın ki. başından okudun. son paragrafı okudum.
evimi karıştıran kim olsa uyarırım. güzellikle söylerim , 2. ye söylerim. olmadı azarlar gibi söylerim. kendi evinde ne yaparsa yapsın ama benim evimde yapamaz. ben çocuklarıma da evimde her bi yeri karıştırma hakkı vermiyorum sonuçta

eşinin üstünü örtmek istemekle yanlış yapmışsın. bırak ne hali varsa görsün. erkeklere iyilik yaramıyor . hele ki böyle bi tartışmanın ardından hiç.
çok çok alttan almışsın

Biz Türkler çocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz. Tatil köylerinde ne zaman ağlayan tepinen çocuk görsem Türk. Yabancıların çocukları yemek yiyor oynuyor atlıyor eğleniyor. Bizimkiler devamlı mücadele.

Konu sahibi 4 aylık bebeğin varmış arada kabul etme. Yemek yiyeceği zaman masada oturt masa dışında yemek yemesine izin verme.

Kocanla konuşma bu mevzuyu eltine anlat. Olmazsa gelmeyin de. 6 yaşında çocuk da evde sıkılır bütün gün. Kreşe gitmiyor mu?

Valla hiç katılmıyorum yabancı çocuklar kendini aşmış resmen yaramazlikta bence görevli bayanın poposuna vurup kaçan çocuk gördü bu gözler

Arkadaşlar yazdığınız iyi kötü tüm yorumlar İÇİN teşekkür ederim herkesin fikrine saygım sonsuz. Eşimle bu akşam eve geldiğinde biraz bozuktuk ben yatak odasında çamaşır katlıyordum oğlumda yatağın üstündeydi arada gülüşüyorduk falan oda içerde tv izliyordu birara mutfağa gittim baktım hemen kalktı çocuğun yanına geçti kapıyı da kapatmış aralık bir şekilde . Çok zoruma gitti ben varken yanımıza gelmeyip ben odadan çıkınca hemen gitmesiyle . Sonra tekrar içeri geçti ben işlerimi bitirip çocuğu uyuttum yemek hazırladım onun yemeğini tepsiye koyup içeri götürdüm yanyana olmak istemiyorsun madem burda ye demek istedim :KK43: sonra o odada ben mutfakta yedik . Sonrasında oğlumuz sayesinde konuşmaya başladık yavaş yavaş şuan ne çok iyi ne kötü ayarda gidiyoruz bakalım :) ama tatlıya bağlanır diye umuyorum
ben olsam yemeği hazır eder tencerede bırakırdım. tepsiyi ayağına götürmezdim asla.
zaten boşanmanın adını anması ona darılmam için büyük bi sebep .iyilik yaramıyor ve yarasa başım gözüm üstüne

Bir gün yine bendeler annesiyle birşeye sinirlenmiş bende o arada oğlumu emziriyordum . Oğlumun adı Z olsun . " illa Z 'ye mi vuruyım yapmanız İçin" Dedi Benim gözler yerinden çıkacaktı biran öyle bişeye yeltenirse diye aklım uçtu . Şiddete çok meraklı kendisi.
Bunu koz olarak kullanabilirsin eşine de söyle böyle böyle dedi ben korkuyorum bebeğimize birşey olur diye diyin.
Eşinizle düzeldiniz bu konu hakkında birşey dedi mi

Aynen öyle oldum 1 çocuğun yaptıklarına katlanamadı oldum. Hiç düşünmez ama ben eve geldiğimde evim temiz , yemeğim hazır , her sabah temiz gömleğim dolapta hazır, çocuğumun sağlığı sıhhati yerinde . Eeee kim yapıyor bunları ? Karın . Bi şükret Bi hakver dimi ? Hemen boşarım !!!!! Bende hatalı olmasam bu lafına daha aşırı tepki verirdim ya neyse . Dün gece düzeldi ama aramız şuan iyiyiz yani . Umarım birdaha yaşamayız böyle şeyler ...
arkadaşım. sen elinden geleni yapmışsın. zaten hazıra alışmış ya şükretmeyi unutmuş .
o yüzden arada keseceksin yaptığın şeyleri , yetişemedim gibi davranacaksın
ben burada sınırları belirlenmemiş ,bu sebeple hangi davranışın doğru olduğunu bilemeyen ,öğretilmemiş bir çocuk görüyorum.
6 yaşında bir çocuk bunları arada yapabilir evet çocuktur.
ancak bu çocuk sürekli bu vaziyetteyse,aile ve çevresinin uyarılarını dinlemiyorsa,doğru davranış biçimlerinden birkaçını edinememişse büyük sorun vardır.
hoşgörülecek çocuktur yapacak denilecek bir durum değil.
o aile ileride çok sıkıntı çeker.
çocuktur melektir o her istediğini yapabilmeli denilmesi cidden çok tehlikelidir.
ben de anneyim.
çocuğun çocukluk yapacağı anlar tutar,mızmızlanır vs.
ancak bu genel davranış şeklini almışssa tehlike çanları çalıyor demektir.
o aile o çocuğu hiiç bir yerde hiiç bir şekilde zaptedemez.
yarın okula başladığında ise sorunları devasa boyutlara ulaşacaktır.
P Pembeay32 eşin böyle bakmaz işte olaya.
küçücük bir çocuğun nazını çekemedin olur.
son durum ne ki araları da okumadım.
eşinin tavrı değişti mi?
çocukta hiperaktivite ve dikkat eksikliği olabilir . sıkıntılı durum anlattıklarınız.

neyin nazı yahu. çocukta sıkıntı var.

Anladığım kadarıyla anne umursamaz bir tip ama sizde biraz sabırlı olmalısınız!Evimde bende bu tarz konularda herkes kadar hassasım ama çocuk olduğunu bu hassasiyet unutturmaz,hele eşimle yatak ayıracak kadar sorun hiç etmem, çünkü muhatabınız eşiniz değil çocuğun annesi omalı!Öz güvenle- şımarıklık artık çok karıştırılır oldu,adap öğreterek çocuğunuzu öz güvensiz yetiştirmek sonucunu nasıl ilişkilendirebildiğinizi de anlamak zor!

arkadaşım. sen elinden geleni yapmışsın. zaten hazıra alışmış ya şükretmeyi unutmuş .
o yüzden arada keseceksin yaptığın şeyleri , yetişemedim gibi davranacaksın

çocukta hiperaktivite ve dikkat eksikliği olabilir . sıkıntılı durum anlattıklarınız.

neyin nazı yahu. çocukta sıkıntı var.
naz derken?
yanlış alıntı yaptın sanırım.

Arkadaşlar konunun özeti çocuklar ailenin aynasıdır bana göre. 2 yaşındaki oğlumdan sinirlendigimde hep özür dilerim ve her yaptığı güzel hareket icin teşekkür ederim. Kardeşine 8 ayda 4 kez vurmuştur ve odana git kapıyı kapat düşün ve sakinleş gel diyorum. Valla itiraz etmeden gider 2 dakikada gelir ve sakince öper beni yani özür diler. Ağladığı hiç bir şeyi yapmadım. Marketten aldığım hic bir seyi göstermedim ancak eve gelince dolaptan çıkarır gibi yaptım. Asla başkasından bişey almaz. Sokağa çıkarmam yerine parka götürürum. Evde babamız yok kavga gürültü kötü davranış yok. Tek tip büyüyor ve yedigi içtiği hiç biseyi ayakta yemez...ama cok hareketlidir tırmanır heryere. Onun önüne geçemedim ama tehlikeyien aza indirdim. Çocuk cok guzel egitilir hamurdur çünkü ama eğitirken de tramva yaratmamak gerek bunun icinde çözüm alternatifleri sunmali. Sabiha paktuna iyi bir pedegog ve cocuk doktoru valla birazda okumak gerek. İki çocuğum var ve hala komşuya gitmiyorum cok ısrar ederlerse annemi eve çağırıp çocuklarımı bırakıp gidiyorum kimseye sıkıntı vermesinler diye. Biraz ilgi, çok sevgi ve abartmamak şartıyla kurallar oh mis gibi evlatlar. Diğer sıpamda 8 aylık düşünün tek büyütüyorum ama herşey düzenli olunca zorlanmiyorum artık.

kimse kimsenin çocuğunu sevmek zorunda değil. hele eve gelip heryeri pisletip anası da oturuyorsa o çocuk hiç sevilmez. bazısı özgüven yazmış alakası yok. bunun adı özgüven değil terbiyesizlik. bunu okuyan anneler aman siz öyle yapmayın. emin olun arkanızdan anası ne biçim çocuk yetiştirmiş diyoruz biz. ve özgüvenli olsun diye herşeyini yaptığınız, hiçbirşey öğretmediğiniz çocuklarınız büyüyünce sizi dinlemeyecek haberiniz olsun. ergenlikte biz nerde hata yaptık bu çocukta diye dövüneceğinize çocuğunuz küçükken temel terbiye kurallarını öğretin. üstteki örneğe bayıldım. bir öğretmen 7 yaşındaki 30 çocuğa okul kurallarını öğretebiliyorsa, siz de evde 2 çocuğa misafirlik kurallarını öğretebilirsiniz diye düşünüyorum. çocuk yaratıcı olsun diye bencil ve terbiyesiz yetiştirmenin bir anlamı yok

kimse kimsenin çocuğunu sevmek zorunda değil. hele eve gelip heryeri pisletip anası da oturuyorsa o çocuk hiç sevilmez. bazısı özgüven yazmış alakası yok. bunun adı özgüven değil terbiyesizlik. bunu okuyan anneler aman siz öyle yapmayın. emin olun arkanızdan anası ne biçim çocuk yetiştirmiş diyoruz biz. ve özgüvenli olsun diye herşeyini yaptığınız, hiçbirşey öğretmediğiniz çocuklarınız büyüyünce sizi dinlemeyecek haberiniz olsun. ergenlikte biz nerde hata yaptık bu çocukta diye dövüneceğinize çocuğunuz küçükken temel terbiye kurallarını öğretin. üstteki örneğe bayıldım. bir öğretmen 7 yaşındaki 30 çocuğa okul kurallarını öğretebiliyorsa, siz de evde 2 çocuğa misafirlik kurallarını öğretebilirsiniz diye düşünüyorum. çocuk yaratıcı olsun diye bencil ve terbiyesiz yetiştirmenin bir anlamı yok

Hay ne yaratıcılıkmış arkadaş.
Zeytin çekirdeklerini saksıya koysaydı zeytin ağacı dikmiş derdik bu resmen tükürmüş bibloya

Çikolatayı çiğneyip biyere tükürünce diş izlerini mi öğreniyo ?

Komşunun onun bunun dolabını karıştırınca hangi yaratıcılığı gelişiyo ? Salça enüst raftada olur bi alttada hata enaltta da bu mu yani ?

Artık kabul edin bu çocuk annesinden babasından hiçbişey alamamış yada hiçbişey vermemişler.

İnatla yapıyo çünkü annesi foss !
Bu öocuğun zekasında bişey olur yapar ama annesi toplaması lazım yada hiç getirmemesi

Kesınlıkle katılıyorum , ve cogu zaman eslerıne coraplarını kırlı sepetıne atmalarını bıle ogretmez bu kadınlar

sizin yorumlarınızı severdim ama şu yorumunuza çok şaşırdım. bi erkeğin çoraplarını kirli sepetine atmasını öğretmek kadınların/eşlerinin görevi mi? size kirlilerinizi sepete atmayı eşiniz mi öğretiyor? ne alakası var çözemedim. konudan tamamen bağımsız soruyorum. erkeği 30 yaşına da gelse illa eğitilecek bi varlık gibi görmek ve bu görevin eşe yüklenmesi. şaşırtıcı.

X