.Ben şahsen konu sahibesine hak verdim, mevzu 6 yaşındaki bir çocuğun yemesi içmesi değil, yiyecek tabii helali hoş olsun yesin, çocuk o ama lütfen dürüst olalım evimize dolabımızı bile karıştıran düz duvara çıkan bir çocuk gelse hepimiz çıldırırız, açsın dolabı bulduğu herşeyi yerken ortalığa bulasın, koltuk perde örtü bırakmasın, tepkisiz kalıp çocuktur der misiniz ? Sanmıyorum, herkes çıldırır, bir daha eve almamak için yollar ararsınız.
Çocuk 6 yaşında, bir başkasının eşyalarını karıştırmaması, izinsiz almaması gerektiğini öğrenmesi gereken bir zaman, 11 yaşında da çocuk sayılıyorsunuz, 11 yaşında bir çocukta gelsin makyaj malzemelerinizi batırıp halı duvar batırsın, evet çocuk çocuktur ama kurcalamaması, karıştırmaması gerektiği öğretilmeli, yoksa herşeyi kendine hak görür öyle yetişir.
Burada çoğumuz anneleri tarafından durdurulmayan çocuklardan şikayetçiyiz, kabahat çocukta değil, bu şekilde de anlaşılmasın, kabahat annesinde.
Anneler kendi evlerinde herşeylerini karıştırmasına izin verebilirler ama bir başkasının evinde müsade etmemeliler.
Anlaşıldığıma çok sevindim bazı arkadaşlar farklı yerlere çekti ne desem bilemedim