- 13 Mart 2019
- 101
- 40
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Kadın konuşmama izin vermiyor ki müsait değilim diyeyim. Kapıya yaslanıyor, açtığım gibi otomatikman kendiliğinden içeri giriyor.Offf çok fenaymış ya.Bizim apartmanda da var böyle bir tane, apartmanca kan kusuyoruz.Bizimki üstüne bir de aç gözlü. Evinde, mutfağında birşey gördüğünde 2 saate kalmaz çocuğunu gönderir istemek için. Geçen geldi çıkarmış ayakkabılarını tam içeri giricek müsait değiliz dedim bozuldu gitti.Bozuk atıyor bize bir kaç gündür, gelip gitmiyor. Annem de sebebini bilmiyor ama durumdan memnun , benim eserim olduğunu bilmiyor bilse parçalar beni.O da sizin gibi utanıyor bir şey diyemiyor.
Sofrayı kurduğum zaman gider ama, bir saat sonra tekrar geliyorAksam yemegını ucunuz mu yiyorsunuz pekı
Konu sahibi sanırım siz KK' da komşu karısı yada kızı ile aldatılan kadınların konularını okumadınız galiba...Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Vallahi bikaç defa öyle yaptım. Kapıyı çaldı, baktım o kadın! Açmadım ama bana mısın demiyorZaten hoşnut da değilsin.
Kapıya gelsin, zil çalsın, duy ama açma
Ben bir defa haksız yere bu duruma maruz kaldım. Utancımdan eriyip, yok olmak istedim o an o yerde.
Akşam 5 gibi niye geliyor yoksa eşinizi mi görmek istiyor...Saat beş gibi gelir ve oturur kalkmaz
Komşum dibine kadar haksız, empati yapmaya çalışıyorum ama bir türlü analayamıyorum onu. Gelmesini hiç istemiyorum, lakin yüzüne ;eşim seni eve almamı istemiyor, da diyemiyorumKonu sahibi sanırım siz KK' da komşu karısı yada kızı ile aldatılan kadınların konularını okumadınız galiba...
Eşiniz sonuna kadar haklı, sizde çok safsınız... sakın ola eşinize de "kadının kocası ile sorunları var" diyerek tabiri caizse "eşinizin aklına karpuz kabuğu sokmayın"...sonra onlar mutlu mesut yaşar, sizde saflığınıza yanarsınız
Bana göre ev özel alandır....eşiniz evde iken rahat etme gibi bir hakkı varken komşuyu mu haklı görüyorsunuz...
Eşinize acıdım...
Bu kadar yüzü yumuşak olmayın...olan size olur...Gelmesini hiç istemiyorum, lakin yüzüne ;eşim seni eve almamı istemiyor, da diyemiyorum
Eşim de bunu istiyor zaten, kocam seninle görüşmemi istemiyor dememi istiyor.Bu kadar yüzü yumuşak olmayın...olan size olur...
Madem ki bu kadar yumuşak yüzlüsünüz, komşuya "eşim seninle görüşmemi istemiyor" deyin açık açık...
İlerleyen zamanlarda eşim beni komşu kadın ile aldattı diye konu açarsanız size hiç acımam, çünkü "bu duruma zemin hazırlayan sizdiniz" derim...
Yuh artıkSofrayı kurduğum zaman gider ama, bir saat sonra tekrar geliyor
Bazen gündüzden geliyor ve saat 22 yi buluyor
Açmayın kapıyı siz de . Sorarsa da duymamışım duşa girdim o ara geldin heralde fln diyin . Siz de çok pasifsiniz canım çok mu zor çalsın çalsın gitsin kapıyı.Kadın konuşmama izin vermiyor ki müsait değilim diyeyim. Kapıya yaslanıyor, açtığım gibi otomatikman kendiliğinden içeri giriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?