- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
- Konu Sahibi Kedi kadin
-
Bence de söylenmesi gereken bu ama eşim istemiyor şeklinde değil.Eşim de bunu istiyor zaten, kocam seninle görüşmemi istemiyor dememi istiyor.
Onu da deniyorum, eşim işten dönmek üzere, eve geldiği zaman çok yorgun oluyor diyorum. Hani anlasın ama dediğim gibi kadın anlatmaya o kadar konsantre olmuş ki, duymuyor bile.Eşim gelicek birazdan diyip sinyaller yakabilirsiniz ben yemek yapayım eşim gelicek, sonra telefondan eşinizi arayıp he geliyorsun. 10 dk ya yani filan gibi sinyal verebilirsiniz
Bu bir taktiktir...bunu öğrenirsiniz rahat edersiniz..Eşim de bunu istiyor zaten, kocam seninle görüşmemi istemiyor dememi istiyor.
Sen de bir zahmet söyle, demek ki anlattıklarını ilgiyle dinliyorsun sana geliyor. Ben sinir oldum buradan. Geldiğinde ben de tam dışarı çıkacaktım 5 dk oturalım ben hazırlanacam de, çıkarken de eşim seninle görüşmemi istemiyor diyeceksin ve sorunun çözülmüş olacak. Kurtulacaksın.Eşim de bunu istiyor zaten, kocam seninle görüşmemi istemiyor dememi istiyor.
haklı adam..Iyi geceler kızlar. Demin eşimle biraz atıştık, konu ise komşumun bize gelmesi ve 8,9 bazen de 10 saat oturup kalkmaması. Eşim de ; bu ne yaa, bi insan bu kadar nasıl oturabilir, bir daha gelmesin, mesafe koy, eve alma falan diyor, ben de dedim kadın geliyor içini döküyor bana ( kocasıyla sorunları var bayaa) bir daha gelme, eşim rahatsız oluyor diyemem. Eşim de komşu dediğin gelir bir, iki saat oturur, çay kahve içer gider ama bu oturdu mu kalkmasını bilmiyor. ben de dedim, kadın yalnız, kimseyle bi diyaloğu yok, bi bana gelip sıkıntılarını anlatıyor, ona bir daha gelme diyemem dedim. Eşim de, ona bir daha kapıyı açma diyor
Ya geçen kapıyı çaldı, açtım yine o, ne yapıyorsun falan diyor, valla abla balkon yıkıyordum, o da amaan iş bitmiyo ki, deyip daldı içeriyeEsinle komşun arasında bir tercih yapman gerekiyor sen yapamam diyorsun ya eşini sevmiyorsun ya da ortak kararlar alamıyorsunuz..adamın alanını değmez birine işgal etmeye nasıl müsade edersin..yol gösteriyim soğuk savaşla Halet bir geldiğinde müsait değilim canım başka zaman gel banyonun tavanlarını yıkıcam de bir daha geldiğinde müsait değilim ağda yapcam de bir daha gelmeye yüz buluyorsa bilki tehlikeli salaklardan (2 kere müsait olunmayan yere gidilmez artık)acık bir şekilde eşim rahatsız oluyor gelme de rızkını vermiyor hayat arkadaşın değil sal gitsin
Ne güzel....Ya geçen kapıyı çaldı, açtım yine o, ne yapıyorsun falan diyor, valla abla balkon yıkıyordum, o da amaan iş bitmiyo ki, deyip daldı içeriye
Evet zaman kaybı hem de çook, derslerime çalışmam lazım, sınavlara az bi süre kaldı diyorum ama kadın oralı bile değil, soluk almadan anlatıyor
Banyonun tavanı ve ağda uygunsuz olduğumuz durumlardır o yüzden bu örnekleri verdim kapıyı açmadan seslen abla müsait değilim de gönderYa geçen kapıyı çaldı, açtım yine o, ne yapıyorsun falan diyor, valla abla balkon yıkıyordum, o da amaan iş bitmiyo ki, deyip daldı içeriye
Benim daha bir kaç ay oldu. Kirada olsaydık eminim biz de taşınırdık ama öyle bişi de yapamayız. Önüne geçmem lazım yoksa kafayı üşütücemben boyle bir komşu yüzünden 5 ay önce ev taşıdım. gerçekten zor bir durum konu sahibinin yüzü umuşaksa karşısındakide anlayışsızsa işler dahada zorlaşıyor. ben çareyi taşınmakta buldum. şimdi diyorum nasıl dayanmışım iki sene benim bu sıkıntılı durumum iki yıl sürdü çok şükür kurtuldum şimdiki taşındığım yerde korkumdan komşulara selam vermiyorum.
Valla öyle bi bunaltıyor ki beni, içimden kocan eve uğramamakta haklı, onun beynini uyuşturdun sıra bende. Ne çekiyorsam bu yumuşaklığımdan çekiyorum zaten. Hayır demeyi nezaketsizlik olarak gördüğüm için de bir türlü hayır diyemiyorum, istesem bile yapamıyorumAy size okudukça hayret ediyorum.. Bir de sınava çalışmanız lazımmış. Geleceğinizden daha mı önemli bu kadının komşuluğu?
Bir sürü bahaneniz varmış arkasına sığının. Açmayın kapıyı. Yoksa ayağı kesilmez..
Bu yüzsüz tiplere zaten sıcaklık göstermeniz gerekmez. Onlar yapışır. Ayaküstü 1 dakika sohbet yeter tak kapıda bulursunuz arkanızdan kahve içmeye diye. Sonrası konuşur Allah konuşur..
Benim apartmanda bir kadın vardı. Taramalı tüfek gibi konudan konuya atlar konuşurdu. Ben bir şeyi cevaplardan başka şey sorardı. Yorulurdum :)
İyiki ikimiz de çalışıyorduk da pek görüşmedik. Onun ki vardiyalıydı hem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?