- 6 Aralık 2008
- 229
- 102
- 103
- Konu Sahibi OLSUN ARTIK
-
kızlar dün eşimle tartıştık sebebide güya kızım..5 yaşında e doğal olarak oyun oynamayı çok seviyor seside gür..bitanede 5 aylık bebeğim var.eşim kızımı çok seviyor devamlı ilgileniyor ama kızım bana çok düşkün(bende ona)o yüzden babaya çok yanaşmıyor babada o şımarınca her defasında sertçe uyarıyor dur kızım sus kızım bak durmazsan tv kapatırım odana git kızım hep böyle ama bende artık patladım dün sürekli kızıyorsun çocuğa bir kerede güzelce uyar dedim anlamıyor dedi bende güzelce uyarırsan anlar falan dedim oda sen bu çocuğu şımartıyorsun bak ilerde o sana napıcak falan dedi böyle baya uzadı dava seslerde yükseldi iyice kızım da yanımızda bu arada..baya korktu oda..sonrasında sinirlendi gitti yattı bidahada konuşmadık.çocukta üzüldü yazık anne özür dilerim falan diyo yavrum..yanlışmı davrandım ne yapmam gerekiyor bilemedim üzüldüm sadece ikisi içinde..
kızlar dün eşimle tartıştık sebebide güya kızım..5 yaşında e doğal olarak oyun oynamayı çok seviyor seside gür..bitanede 5 aylık bebeğim var.eşim kızımı çok seviyor devamlı ilgileniyor ama kızım bana çok düşkün(bende ona)o yüzden babaya çok yanaşmıyor babada o şımarınca her defasında sertçe uyarıyor dur kızım sus kızım bak durmazsan tv kapatırım odana git kızım hep böyle ama bende artık patladım dün sürekli kızıyorsun çocuğa bir kerede güzelce uyar dedim anlamıyor dedi bende güzelce uyarırsan anlar falan dedim oda sen bu çocuğu şımartıyorsun bak ilerde o sana napıcak falan dedi böyle baya uzadı dava seslerde yükseldi iyice kızım da yanımızda bu arada..baya korktu oda..sonrasında sinirlendi gitti yattı bidahada konuşmadık.çocukta üzüldü yazık anne özür dilerim falan diyo yavrum..yanlışmı davrandım ne yapmam gerekiyor bilemedim üzüldüm sadece ikisi içinde..
Kesinlikle katılıyorum size çocuk artık babası kızdığında onu dinlemicek bile çünkü koruyan bi anne var gidip annesine nazlanıcak( annenin yaptığı hiç doğru değil)BENCE kesinlikte sen yanlis yaptin en buyuk hata ciftlerden biri kizarken mudahale etmek..o onun babasi dusmani deil sen kayirinca o sana siginmayi ogrenecek ve karsi tarafi tinlamamayi..eger esin cok sertse sende rahatsiz olup uzulduysen cocuk yokken daha sonra konus uyar ama o kizarken senin karisman cok yanlis..
Bizdede tam tersi baba hic biseye ses etmez ben kizincada mudahale eder iyide ben de senin kadar dusunuyorum benimde cocugum diye kiziyorum cocugu arsiz etmemek icin biri kizinca digeri karismayacak..
Neden kızınızın yanında bağırıyorsunuz ..siz bu durumda ilgili annemi oluyorsunuz şimdi ..bu tur konuları başka odada yada yalnız kalınca konuşun ..eşinizlekızlar dün eşimle tartıştık sebebide güya kızım..5 yaşında e doğal olarak oyun oynamayı çok seviyor seside gür..bitanede 5 aylık bebeğim var.eşim kızımı çok seviyor devamlı ilgileniyor ama kızım bana çok düşkün(bende ona)o yüzden babaya çok yanaşmıyor babada o şımarınca her defasında sertçe uyarıyor dur kızım sus kızım bak durmazsan tv kapatırım odana git kızım hep böyle ama bende artık patladım dün sürekli kızıyorsun çocuğa bir kerede güzelce uyar dedim anlamıyor dedi bende güzelce uyarırsan anlar falan dedim oda sen bu çocuğu şımartıyorsun bak ilerde o sana napıcak falan dedi böyle baya uzadı dava seslerde yükseldi iyice kızım da yanımızda bu arada..baya korktu oda..sonrasında sinirlendi gitti yattı bidahada konuşmadık.çocukta üzüldü yazık anne özür dilerim falan diyo yavrum..yanlışmı davrandım ne yapmam gerekiyor bilemedim üzüldüm sadece ikisi içinde..
Hayir esini uyarmakta hatali degilsin, cocuga hot sot davranilmaz, herkesin dedigi gibi hatan bunu cocugun onunde yapman. Gonul al ama yerli yersiz bagirmasinin dogru olmadigini da bilsin esin.genel olarak benim haksız olduğum yazılmış doğru bende içten içe öyle düşünüyorum aslında bi anda patladım çok biriktirdim galiba..akşam gönül alayım bari...telekkür ederim herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?